UA-39839136-1

perjantai 12. lokakuuta 2012

ÄLÄ KOSKAAN..

SIIS ÄLÄ KOSKAAN kyllästyttyäsi sairaalan mauttomaan ruokaan ja mukamas potiessasi nälkää saati makean himoa ja nähdessäsi KOKONAISEN KULHOLLISEN KULLANKELTAISIA SATSUMOITA pölli niitä enempää kuin jaksat kerralla syödä!! 

Saattaa käydä niin että sairaalasta kotiutumis hetkellä heität syömättä jääneen satsuman ensiksi rakkaampaan käsilaukkuusi ja kotona viskaat käsveskan lattialle nurkkaan lojumaan..seuraavaksi kahdeksi viikoksi..

Siinä oli pari viikkoa hyvin vähäistä laukun käyttöä ja sitten jossain vaiheessa tulin potkineeksi kassia vähän syrjempään  NII MITÄ?!? Sieltä pelmahti banaanikärpästen armeija!! Satsuma ei enää ollut kullan keltainen vaan enemmän elävä/harmaa kuin elohiiri!!


ÄLÄ KOSKAAN SIIS ÄLÄ KOSKAAN ota kirjansidontaan mennessäsi evääksi banaania ja laita sitä samaan kassiin tärkeiden askartelu materiaalien kanssa. Saattaa käydä niin että olet estynyt kahdella seuraavalla kurssikerralla ja MUISTAT VÄÄRIN SYÖNEESI banaanin!

No juu pari kurssikertaa jäi väliin leikkauksen ja aivan sairaalloisen 3 päivän päänsäryn takia. Enkä mä missään tarvi materiaalikassiani siinä välillä. Heitin sen vaatehuoneeseen ja otin matkaan mukaan kahen viikon päästä..En autossa aatellu ihme hajua kun siellä nyt voi haista mikä vaan :) 

Kurssitilassa aattelin jonkun tuhnuttelevan ja eikä se sitten valjennut vielä siinäkään vaiheessa kun otin liimapönikän kassistani..aattelin sen liiman haisevan. Mutta sitten kun SIIRSIN liimapurkkia ja pöytään jäi limalillu jälki nii JOHAN ALKO VALJETA!! 
YÄK! YÄK! YÄK! 
Kauniin keltainen banaani ei enää ollut keltainen vaan
 HYVINKIN LINTTAANTUNUT MUSTA LÄPYSKÄ!

ÄLÄ KOSKAAN SIIS ÄLÄ KOSKAAN palatessasi lapsen kouluun viemisestä kotiin päin INNOSTU radio Rockilla soitettavasta KOTITEOLLISUUDEN HALTIN HÄÄT biisistä niin paljoa että väännät nupit kaakkoon ja hoilaat mukana niin että korvia särkee..Siinä saattaa käydä niin että AJAT KOKO KYLÄN LÄPI 3500 KIERROKSILLA ETKÄ KUULE KUINKA KONE HUUTAA!!!! Kylä kylläkin :)




Että tämmösiä tälläi aamusella :)












37 kommenttia:

  1. :D

    Kaikesta huolimatta oikein ihanaa viikonloppua! Ja otahan varovaisesti niiden etelän hetelmien kanssa.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy olla! Ensin ovat houkuttelevan värisiä ja MITÄ niille sitten tapahtuu??

      Poista
  2. Tuli todellakin lisättyä volymia, kun tuli se haltin häät, mutta mun tapauksessa ei haitannut kun olin keskellä peltoa ja traktorissa tasainen vähän alle 2000 kierrosta, mutta kuitenkin tällaisesta vanhemmasta henkilöstä se alkuperäinen haltin häät on parempi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taiska on kyllä upea , mutta tuo rock rock puree meikäläiseen :)

      Poista
  3. Hehee, piristit päivää! Noi on kyllä kieltämättä hyviä vinkkejä, paree pistää korvan taakse ja visusti. ;D Mutta hei, nyt on suunta vain ylöspäin, ei enää voi tulla muuta ÄLÄ KOSKAAN juttua tälle päivää... eihän? ;P
    Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullu mitään muuta ÄLÄ juttua. Hienosti meni viikonloppu. Aikas kiireinen vaan.. nyt on hyvä rauhottua... Ihanaa kuulla että jutulla joka on siis ihan totta oli hymyilyttävä vaikutus

      Poista
  4. Joo, hyvin tuttua... ainaski toi "kajarit kaakkoon" autoillessa :)ja moottori huutaa samaan tahtiin.
    - upea sydän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autolla ajo on sitä omaa aikaa..sillon saa huudattaa ja huutaa :) Sain sydämmen ystävältäni joskus aikoja sitten.

      Poista
  5. Heh...sellasta sattuu aina välillä...minäkin olen sellanen lahöpää et unohtelen asioita siispä kun olin taasen ommellu vaatehuoneessa, niin otin keittiöstä roskiksesta vajavaisesti täytetyn roskapussin ajattelin siihen kerätä kaikki langanpätkät ja siivoilin kangastilkku laatikoita ja kummasti alko roskapussi täyttyä...kunnes mies huuteli syömään ja mnenin ja länttäsin vaatehuoneen oven kiinni...ja mitäs siitä vaatehuone oli ompelusten jäljiltä siisti...kunnes kaksi viikkoa meni, tai aineskein luulisin... kun mies tulee YÖK ilme naamalla ja sanoo et oli ihmetelly miksi vaatehuone LÖYHKÄÄ...no juu SE OLI SE ROSKAPUSSI, jonka olin unohtanu sinne..ja koska siellä ne alimmaisena olleet ruuantähteet alko suorastaan kiuhumaan ja puhumattakaan mädistä omenista..voinet arvata mikä haju siellä oli.
    Niin ettet ole yksin tämän asian kanssa täällä vilkuttelee toinen, se on vaan niin kun ei muista...ei...No mie aloin nauramaan kun mies yökki...no se on sellanen et yökkii pikkuasioistakin mutta ei se pussi oikeestaan haissu yksinään siellä vaatehuoneessa mutta vasta sitten kun sitä liikautti, niin jopas oli hajut..
    mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YÄK! YÄK! Taatusti kammottava haju!! Mukavaa omistaa "kanssa-sisar" :)))

      Poista
  6. Tuo viimeninen juttu on kyllätäälläkin sattunut...moottori parka...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei mitään muuta yhtä "mehukasta" pikku unohdusta :)) Jälkeenpäin nää naurattaa muttei sillon kun pitää siivota!

      Poista
  7. Äläkä kosksan laita kahden desin jogurttipurkkia koululaukkuun yhdessä kirjojen ja vihkojen kanssa... Ite laitoin tokaluokalla ja kirjansivut olikin sitten jogurtilla yhteenliimattuja. Laukku putsattiin, mutta se haisi koko loppuajan ( kunnes syksyllä sain uuden) happamalle maidolle... Äläkä koskaan jätä uikkareita ja pyyhettä muovikassiin kahdeksi viikoksi litimärkinä... Mun vanhin poika teki kerran niin ja roskiinhan ne oli heitettävä, homeessa kun olivat! Mä muuten laulan mukana just esim. Haltin häissä ja noloa on myös se, kun liikennevaloissa huomaa viereisen auton väen, esim. Viisi komeaa herraa, tuijottavan ja naureskelevan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että oikein viisi yleisössä :) Noista uikkareista oon kans pitäny kauhean kaakatuksen! Joskus ollu kans muutamia päiviä... Loppu viimeks kommellukset voisi laskea elämän suolaksi :)

      Poista
  8. :)) No minä lupaan olla unohtamatta eväitäni kassin pohjalle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Säästyt niiiin paljolta ylimääräiseltä turhalta työltä!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Taito osata nauraa itselleen on kantanut mua yli pahojen kuoppien..ja kuten huomaat..kuoppia kaivelen ihan itekki!

      Poista
  10. Voi että nauroin.... :D

    Pirirstit mun päivän, joka on ollut syvältä...

    Viikonloppua toivottaa Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä mä toivoinkin painaessani julkaise nappulaa! Toisen moka on paras naurun lähde! Näin on!

      Poista
  11. Voi taivas sun kanssas =D Oot niin paras <3

    VastaaPoista
  12. Äläkä koskaan laita uunipellillä ollutta viimeistä pannarinpalaa uuniin pois silmistä....ja ihmettele kuukauden päästä että mikä hemmetin kaunis pastellisävyinen sinipinkkivihreä samettinen karvakasa siellä on....

    Harmittaa se, että silloin ei ollut vielä digikameroita, se olis ollut vuoden luontokuva :D

    Kiitos makeista nauruista :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon ei olisi auttamut litra kermavaahtoakaan!!!

      Poista
  13. Maailman ihanin postaus:)) Sussa on taikaa ja sana hallussa!! Halaus

    VastaaPoista
  14. kiitos päivän piristyksestä.

    VastaaPoista
  15. =D Kiitos ihanasta postauksesta! Sulla on tuo sana hallussa.=)))

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)