UA-39839136-1

perjantai 27. heinäkuuta 2012

KESÄINEN TERDE

Tässä on ehkä ensimmäinen osa terankia. Muutoksia tähänkin osioon on aikojen saatossa tullut. Kaidetta ja seinämää ja pirusti villiviiniä ,on muuten kiitollinen leviämään, höysteenä hieman kärhöjä. 

 

Eka lisäsiipi vai olisko kuitenkin jo toinen..Kaikki päälliset on pesussa kiitos katti-kullan. Uudet on suunnitteilla jos vain saisi aikaiseksi..sitten kesiksellä :)  Työlista alkaa olla pelottavan pitkä. Oikeissa palkkatöissä saattaisi päästä helpommalla ;)) Piippuköynnöskin yrittää sinnitellä villiviinin seassa. Onkohan se siinä kolmatta vuotta ja tänä suvena vasta oikein kunnolla alkanut kasvamaan! Olenkohan ollut laiska kastelija vai piippu hidas syttymään?


Kolmannen ja viimeisemmän "lasipalatsin" rautasoffalla tykkäisin ja tykkäänkin kölliä paitsi että:: se samainen katti-kulta tykkää myöskin paistatella päivää miun soffal ! Oliskohan hyvä idea lakattaa katti hiuslakalla ettei aina tarttis toimittaa kauheetonta siivous urakkaa ennen loikoilua!

 

Tämän kasvion löysin! anoppilan vanhan saunan vintiltä! Kasvien keräilyt on aloitettu vuonna 1926! Sika nopeella laskutoimituksella sain kirjaselle ikää 96 vuotta! Siis lähes sata! Sitten tarvittiikin jo vähän sormia eikä tuo aarre ihan niin vanha vielä ole. Mutta ihan kohta. Jokaiselle kasville on oma lappu latinankielisillä nimilä ja erilliseen kasviluettoloon on merkitty vielä mistä kyseinen heinä on löytynyt. Keräilläänkö,,ei taireta,,koulussa enää horsmia?

Arska paistaa ja toivotan teitille mukavaa wiikendiä!!12 kommenttia:

 1. Kiitos,samoin itsellesi! Aivan ihana terde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin ja nyt siellä tarkeneekin ilman pipoa ;)

   Poista
 2. Ihanan vihreää ja ihan vihreänä kateudesta tuollaisista terasseista:) Oikea aarre tuollainen kasvio!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärhöjä taidan syksyllä lisätä sekaan kukkimaan. Ja toisenkin kasvion ostin 5€ ! Tosin ennen tuon löytymistä

   Poista
 3. Ihania lötköttelypaikkoja teillä ja upea tuo wanha kasvio !
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Onkin upean lämmintä! Huisin vanhan Zetorin kyydissä ajeltiin tänään ja nyt lötkötellään terassin lämmössä! Mukavaa lauantai -iltaa:)

  VastaaPoista
 5. Ai kun ihanan rehevästi kasvaa terassilla kaikki vihreä! :) t. Ensimmäinen kesä uudessa pihassa ja kasvuja vielä odottellaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kävin ihan sikarunsaassa puutarhassa juur ja nyt ideoita tulvii!! Se on mukava kykkiä puutarhassa ja odottaa kukkien aukeavan

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tykkään kanssa! Vaikka saisi olla isompikin kun ei kaikki kalut mahdu ;))

   Poista
 7. Hei, ajattelin sinulle tänne kommentoida, että arvonta päättyy 12.8 klo 21.00. postauksessa on kyllä maininta siitä, se oli aluksi niin himmeällä, joten muutin väriä kirkuvan punaiseksi :) Terkuin Johanna SisustusUnelmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus on ihan puusilmä että näkee vaan sen minkä tahtoo

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)