UA-39839136-1

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

ARVONTA SUORITETTU

Meillä täällä Kauvatsalla on jo monena vuotena pidetty mopokarnevaalit. Pappatuntureiden ja muiden vanhojen mopojen ympäri-ajot :) siis kylänraittia pitkin.  Tänä vuonna oli ilmottautuneita mopoja 134! Aikas huima määrä.

 

Virallisena arpoja mestarina ei ollut Aulis Kerlander vaan toinen kalsarikostajani ;) Ja pikkumies (?) nosti arpojen seasta:::VIIVIn nimen!! Eli Viivi pääsee kiusoittelemmaan ystäviään :) Eli jätti paljon onnitteluita!

 

Meillä on terassin seinään jo muutaman vuoden nojaillut tällaanen kaappi...Kauhian värinen ja nyt se otettiin työn alle..Ukko-Kulta näytti mulle vähän mallia ja näytti muuten tosi helpolta! Tostanoin vaan vähän vetäset niin maalit sinkoilee pitkin pihaa..Just joo


Mä sain ihan pienen alkuperäisen maalin pläntin oveen ja kirosin mielessäni näitä kaikkia pikkujuttuprojekteja!! Menee varmaan sata vuotta ennenkun kaappi saa uuden..yllättäin valkoisen maalin pintaansa. JA sitä maali sälää oli joka paikka täynnä! Siis mussa! Aina jossain kutitti..millon paarma ja millon maalihitunen..Nää mun ihan pikku juttu hommat joskus kolahtaa omaan nilkkaan :)) Mut onneks alkoi vesisade joten siirryin siisteihin sisähommiin eli tekee ruokaa..
PALAILLAAN


5 kommenttia:

  1. Hieno kaappi siitä vielä tulee!

    VastaaPoista
  2. Upea kaappi...kiinnostukseni heräsi heti, joten liityin lukijaksi..aivan ihana blogi sinulla..täytyy tulla katselemaan vanhempia postauksia ajan kanssa :)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)