UA-39839136-1

tiistai 17. heinäkuuta 2012

SISUSTUKSELLINEN ELEMENTTI

Sillon joskus kun apteekki muutti uusiin tiloihin hyökättiin kärppänä paikalle! Sieltä jäi käteen tää jättisuuri koivukaappi jonka sitten sisustushuumassani maalasin valkoiseksi. Pari naulaa keskimmäisiin oviin että saa kransseja mielen ja juhlan mukaan. Nyt näyttää siltä että poijaat on aatellu käyttää tän ajan henkeen sopivana elementtinä::KÄRPÄSLÄTKÄÄ!!!


Edellisen postauksen kellertävä kaappi on saanut valkoista pintaan. Nyt on vasta pohjamaali kos tuli rippijuhlien kans kiire ja maalauksen suhteen kiirus menikin sitten jo ohi. Et katellaan peittomaalipintaa parin vuoden päästä! Vedinten suhteen oli pientä päänvaivaa mutta aika teki ratkaisun niidenkin suhteen ;)

 

Täs pari otosta terdeltä! Viime suvena tehtiin "lisäsiipi" huutokauppa-ikkunanpokista. Kyllä mua sillon päähän taputeltiin kun noita kotiin raahattiin! Tarkoitus oli ikkunoiden laitto vain toiselle seinälle kun aattelin nuukailla pokien kans! Eihän sitä tiedä mitä visioita mieleen tupsahtaa ja sitten ottais päähän kun ei siihen paikkaan HETI olis ikkunoita.. No siinä sitten ystävämies antoi hyvät neuvot ja toteutettiin molemmille seinille ikkunoilla. Kyllähän se omassakin mielessä kävi :))

 

Kyllä kelpaa sateella ja tuulella kelliä soffalla :)) siis koko kesän!!


Ja näihin sanoihin päätän vuoropuheeni ja alan valmistautua kapiseen yövuoroon :) Alan olla siinä iässä ettei se yötyökorvaus ole niin tärkeä..tosin tykkään siitä mitä teen eli mites tää nyt taas menikään? Hyvän ja pahan taisto ei saa loppuaan vielä...

16 kommenttia:

 1. Mä oon varmaan sairas, kun en lomallani ehtinytkään maalailla?? Ja onpa kutsuvan näköinen kuisti vai mikä hää on...joka tapauksessa I Like it:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsiipi..kunhan saan itestäni irti laittelen kuvia koko "alueesta" :) Muutama maalausprojekti odottelee miunkin lomaani...

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta ja nuo sun valkoiset ihanat kaapit ovat kyl hienoja :)..Ja tuo lätkähän on juurikin tän hetken juttu ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyttäiskö paremmalta jos viereisessäkin ovessa olisi keltainen lätkä ;))?

   Poista
 3. Haha, lätkä on kyllä äärimmäisen sisustuksellinen. Juuri niin miesmäistä. :)

  VastaaPoista
 4. Se eka kuva on minimalistista disainia! Poijsta ei siis tuu maalaisromantikkoja! :D
  Hitsi et teil on niin paljon kaikkea ihanaa koti täynnä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin yhdestä..toinen selitti kaverillensa joka oli ekaa kertaa käymässä et kaiken minkä bikke ostaa se tua tanne..tai vinttiin !

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 5. Ihanat valkoiset kaapit ja tuo "lisäsiipi" sai mielikuvitukseni lentämään....josko meillekin.... mitenkähän tuon miehen saisi mukaan...no pitääpä miettiä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni väsytys tässäkin oli menossa..noin vuosi! Sitten kauhialla hädällä tekemään ennen "valkoisten" saapumista !

   Poista
 6. Kärpäslätkä on hyvinkin sisustuksellinen =)
  Kaipaa ehdottomasti kaveria toiseen naulaan.

  Onko tuo ollut aikaisemmin ihan avoin terassi pelkällä kaiteella?
  Vai millainen se on ennen ollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapenkki ;) mern terde on laajentunut 3 eri otteeseen ja nyt ei ole suunnitelmissa uutta laajennusosaa ))

   Poista
 7. Ihana fiilis tuossa alimmassa kuvassa, tykkään. Tsemppiä yötuuriin, olen itse niin onnellinen ettei enää tarvitse valvoa vaikka periaatteessa kolmivuoroa teenkin.

  VastaaPoista
 8. Juurikin samaa olin kommentoimassa kuin pirkkokin, että aivan ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa! :) <3

  curiousnoora.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)