UA-39839136-1

torstai 26. heinäkuuta 2012

HÖLMÖLÄISEN OSTOKSIA

Sitä vaan joskus haluaa kaikkea mukamas niin kivaa vaikkei edes tiedä minne kyseisen "mä haluun" tavaran laittaisi. Tiinu ja mikä lie ennen vanhaan älyttömän tarpeellinen työkalu odottaa sisälle pääsyä :)

 

Tää mun oli pakko saada..kun olen aina rengin kaappia himoinnut ,muttei hinta ole ollut kohdallaan,tässä oli! Ja sekin odottaa että mihinkäs emäntä sen laitatuttaisi :)? Saattaapi olla että sama kohtalo tälläkin kaapilla kuten edellisen postauksen hökötyksellä.. Toisin sanoen vuonna 2015 siirtynee omalle paikalleen ihan käyttöön asti.


Meiän iskä hurahti elinpäivinään..voi itku..ompas ikävä..vanhoihin radioihin. Näitä mulla sitten on huushollin joka nurkkaan. Paitsi ettei yhtään ole sisällä asti.


Ja mitäs nää sitten on? Hyvääkin hyvempi kysymys! Laatikot on ok ihan tuollaisenaan mut tuo työkalulaatikko vaatisi jotain pikku tuunausta . Joskos kesiksellä ottaisi projektiksi vaikka pitsikassiksi :))

 

Mutta nää kävelykepit huusi yhdessä navetassa: BIKKE ME OLLAAN SUN AARRE!! Ja niinhän ne on! 5 ekulla lähti mun kainaloon! Vanhuuspäiväni ovat pelastetut! Saan tukeutua aarteeseeni. Kaikki vaan ei tajua mitä kummallista nuis on? Nahkaiset kainalotuet ihan just mun korkuuset...


Eikä kukaan nainen pärjää ilman etteikö kirjahyllyssä olisi 6 lasin kantotelinettä!! Aivan ihku. Maksoin tosta kympin.Vähän sydäntä kylmäsi pikkupoikain avittaessa esillepanossa kun nuo lasit ovat niin ohutta materiaalia..Mutta toistaiseksi ehjänä ja sijotettu kategoriaan: saa katsoa muttei koskea! Ja täytyy myöntää että hyvin on perhe oppinut tuon seikan :))

Jäädään odottelemaan hellettä!

12 kommenttia:

 1. Voi mitä upeit avanhoja tavaroita. Tuollainen tiinu oli mun lapsuudenkodissa sateenvarjotelineenä. Upea! Ja tuon vanhan kaapin kulunut ilme ja sävy ovat aivan mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään tuosta kaapista..vuosiliku olis tietty voinut olla vaikka mustalla ja koska se siihen on edes merkattu? Huu nous? Kivoja kamoja :)

   Poista
 2. Vautsi ihania tavaroita..ja tuo kaappi on aivan mahtava..tai siis kaikki on ihanaa..
  Minäkin ostelen kaikenlaista ja sitten kun ei ole kuin 61neliöö ja siitäkin osasta imaisee pitkä käytävä (hankala sisustaa) ja ison iso vaatehuone nekin vhäset neliöt, niin isäntä sanoo aina et mihin meillä enää mitään mahtuu..mutkun mie vaan haluun ihania juttuja kotiin..moni odottaa tuunausta..ja maalamista mutta hiljaa ihan pikkuhiljaa ne valmistuu ja löytää sitten paikkansa..
  Mie laskin et oikeestaan meil ei ole käytössä tuosta 61neliöstä kun varmaan sellaset runsaat 45neliöö jossa oleskellaan et silleen..Mie haluaisin isomman kämpän...onneksi mies on samaa mieltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydätte isomman kämpän "tavaroille" )) Meillä on 2 auton autotalli muttei sinne mahu yhtään autoa :) Ja vintti tursoo kaikesta pienestä..haaveissa se vintin lämpimäksi rakentaminen niin johan saan taas käydä huutokaupois :)

   Poista
 3. Hahaa, kävelykepit on kylllä aivan parhaat! :D Hienoja löytöjä kaikki, ylimmän kuvan tiinun voisin ihan ekana ottaa meillekin, ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli pölyn alla nurkassa ja ihan vahingossa osu silmään ja saman tien kainaloon :)

   Poista
 4. Upeita löytöjä,renginkaappi ja työkalusalkku, jos olisivat mun, niin en tekisi niille mitään muuta kuin pesisin, niin on ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin jo kertaalleen pesty :) Tosin aikaa ovat pihalla senkin jälkeen viettäneet.. olis vaan paikka..salkku menisi kylläkin sängyn alle...tai olkkarin soffan.. HEI..siitä se ajatus sitten lähtikin! Kiitti!!

   Poista
 5. Haha.. kainalosauvat! Sä olet sitten niin ajattelevainen! Mä koitan sitten bongata kirpparilta vanhaa rollaattoria :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele, sellaanen rollaattori missä on nahkainen pikku istuinosa joka on naulattu ja torvi..että tietää koska oot tulossa..jollei äänesi enää kuulu..juu mä pidän silmät auki jos tulee vastaan..saattaisin itekin tykätä :)) ja huitoisin kepeilläni...

   Poista
 6. Hahahah, jotenkin tunnistan itseäni tästä sun kuvailusta... :DD Mahtavia tavaroita!

  VastaaPoista
 7. Hehee :D Niin tuttua.. "MUTKU MIE HALUUUN!" tavarat kyllä löytävät paikkansa aikanaan ;) Kotipaikalla on tuollainen (ainakin samantyylinen) radio. Toiminta kunnossa ei ole, mutta onhan se näpsäkkä sisustuspläiskä :)

  Vastavierailu on kuules nyt niin lupaava, että tulin jäädäkseni! :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)