UA-39839136-1

maanantai 29. helmikuuta 2016

SOTKULLAKIN ON TARKOITUS

Tai ainakin itselleen voi niin uskotella! Siivoaminen ei vie meidän huushollissa paljoakaan aikaa. Se mikä vie on SIISTEILY. Ensin siisteillään viikko ja sitten siivotaan 3 tuntia. Sen jälkeen ollaan iloisia ja sielukin lepää katsellessa huisin kaunista ja hyvälle tuoksuvaa kotia. VANNOTAAN että NYT kaikki pysyy paikoillaan eikä KUKAAN (varsinkaan minä) saa mitään sotkukohtauksia! Kuinka ollakkaan , pikkuhiljaa alkaa kertymään yks juttu tuonne ,toinen tänne ja kohta onkin kasa täällä ja toinen , kolmas , kymmenes jokapuolella! 
KAIKKI pöytätasot , avohyllyt ja jakkarat ovat sopivia uhreja tavaran "säilytykseen". Ne suorastaan huutavat jotakin pelkistetylle , tyhjälle pinnalleen.
Olohuoneen piskuinen pöytä on juurikin sopiva tuohon tarkoitukseen.

Nyt mä uskottelen teille miksi ja miten sekä milloin kaikella on tarkoituksensa. Tai itelleni.. tai.. ihan sama! Kenelle vaan!

Tässähän tämä:olkkarin pöytä viikonlopun jälkeen. Luulisi vapaita varten tehdyn siivouksen näkyvän vielä maanantainakin... vaan eipä sellaista huomaa tätä katsellessaan. Mutta kaikelle löytyy selitys.


Mäpäs aloin järjestellä paria laatikkoa. Yhtä korukulhoa , yhtä korulipasta ja niiden seurauksena erään kaapin laatikkoa. Tuo valkoinen sydän kulho on ollut olkkarin AVOhyllyllä johon olen saanut heitellä käyttämiäni koruja , löytämiäni koruja tai koruja jotka vaan ovat lojuneet jossain. Aikaa myöden se on täyttynyt ja hieman jo ylipursuillutkin...Jotta sain sen tyhjäksi piti etsiä yksi sinkkinen pikkuloota johon meni tosi hassuja koruja. Säilytykseen tietenkin koska ei milloinkaan voi tietää esim sitä koska turkoosi kausi iskee :)  Ihana rusketus ensi kesänä ja uups kuiinka kauniisti päivettyneeseen hipiään sopivat juurikin turkoosit korut :)  niin. Pitää olla varautunut kaikkeen. Jopa puolen vuoden päästä tuleviin säihin.


Siinä samalla hörpin kaffetta ja hoksaan että mullahan on ihan hemmetin kuivat jalkapohjat ja oikeastaan koko koipi on harmaa.. Mikälie suomutauti iskemässä jotenka pakkohan ne kintut on rasvata ja kuis ollakkaan löytyy ACOn tehovoidetta! Ihan käden ulottuvilta. 


 Tuo korujen järkkäily on pitemmän päälle puisevaa kun ei heti löydä kaikille jatkopaikkaa. Eli joskus vaan ei osaa päättää heittääkö jonkin menemään vai ei? SilloinKIN on hyvä ottaa aikalisä ja lueskella paria Docendon kirjaa. Kevätihmisen puutarhakirja antaa tähän aikaan vuodesta niin paljon toteutuskelpoisia inspiksiä ettei sisällä millään viitsisi enää hääräillä. Ja jos olo on liian kevyt pitää sitä raskauttaa murhalla ja petoksella..... Sitä mä en tiedä miksi olen tuon jonkun lapsen hampaan hillonnut tuolla hyllyllä.. Vai mistä se tohon on tullut?
BioBion Ricin öljyä koska haluan kasvattaa ripsiä. Ja niitähän voi voidella milloin vain. Missä vain...
Ainiin! Mehän käytiin hoplopissa <3.. Ihana muisto. Lila ranneke <3


Ainahan olkkarissa pöytäpinnoilla pitää olla jotakin silmäniloa. Niin täälläkin. Tilasin tuon kukkaruukun Pänikkä ja Piironki putiikista ja samoin tein kokeilin että mites tuo pikkuinen viherkasvi siihen istuu? No kyllähän se hyvin sopii. Harmi vaan että se jäi siihen vaikka ihan pikkuisella vaivalla olisin voinut sommitella tuon kaamean ruskean kukkaruukun piiloon! No joskos ens viikolla kun olen taas sytoistani toipunut :) Sikstoiseeks..tällä pöydällä ei ollut sillä hetkellä mitään mikä olisi sopinut mun visiooni. 
JDLn kruunua ja korttia. Jokin kirjanen..(ihan vaan koristekäyttöön)


Nerf aseen patia ja pyyhekumin raato. Lasten tärkeät.
Tuiki tärkeää lankaa/narua ja ylläri kortti. Eihän koskaan tiedä vaikka olisin joutunut korjaamaan jonkin kaulahelyn taikka sitomaan aseeseen taskulamppua...
 Kortti muistuttaa jotta olen tärkeä :) Löytyi postilaatikkoon jätetystä muovipussista ihanien villasukkien kera....
 Jokin kaunis koriste ja hieman Jurliquen voidetta.. Koriste käy kukkasen somisteeksi ja kasvotkin taitavat kiristää. (ainakin siisteilyn jälkeen)
Tyttäreltä saatu onnenheppa ja pala kluuttia jota tarvitsen kirjansidonnassa. Onnen kaluja tarvintsen aina ja kirjansidonnassa SAATAN tarvita noinkin pientä palaa....Ihan tällä viikolla!

Pöydän reunalla keikkuva kynäpurkki...
En tunnusta! Mä en ainakaan ole sitä siihen tuonut!! 
Ainiin! Joku muu tarvitsi aamulla lyijyä kynäänsä....
 Rakkauskynttilä meille kaikille jotka rintasyöpää vastaan taistelemme by Lindex.. Koska hämyssä on hyvä tunnelmoida :)


No joo... meen siisteilemään sen loppuun.... juu ja mä tiedän! KUKAAN teistä ei uskonut että meillä vois olla noinkin sotkuista ja vielä noinkin keskeisellä paikalla!
Muksaa viikkoa sulle <3

6 kommenttia:

 1. :D. Sepä se. Ei se siivoaminen itsessään mitään, vaan just TOI ennakkosiisteily. Huuuuuuh.

  PS. Ihan superhieno matto. Näyttää myös olevan supersuuri? Saaks kysyä mistä se on peräisin?

  VastaaPoista
 2. Niimpä juu! Voi kun olisi kaukaa vissas eikä sotkuttaisi :) Ok. Saat kysyä! Se on Elloksen alennusostos. Suuri ja komia. Villaa.. Luulen ettei noita ole enää.....

  VastaaPoista
 3. NIiiiin tuttua! Vähän toista viikkoa on meillä kestänyt siisteyskausi. Tämä viimeisin. Kyllä varmaan taas kohta räjähtää. Meillä mennään niin äärimmäisyydestä toiseen. Ensin kaikki levällään ja sitten nypitään joka nurkka puhtaaksi. Vaihtelu virkistää, niinhän sitä sanotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vähän sama homma..Jotenkin on helppo ymmärtää himohamstraajia...Onneks itellä kuitenkin tulee SE JOKIN jossain kohtaa..Siisteilypuntari menee päälle :)

   Poista
 4. Eihän teillä koskaan ole sekaista. Elämisen jälkiä vain =)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)