UA-39839136-1

maanantai 9. marraskuuta 2015

NAPSEJA & ARVONNAN VOITTAJAT

Mukavaa maanantaita kaikille! Aamulla kävin verikokeessa..kolme putelia lähti matkaan testattavaksi. Huomenna sitten kuulen onko veret ok vai onko kahden viikon flunssa vaikuttanut epäsuotuisasti .) 
 Alkamassa olisi sytostaattikierros numero:28
 Itseäkin ihan jännittää...

Maanantain piristeeksi muutama kuva keittiöstä :)
 

Ihan kokonaista YKSI Mailegin tonttunen löytyy tästä huushollista.. On sillai pikkasen kalliita mutta kuitenkin niin ihania..
Tuossa tuo vilkuttaa ikkunalaudalla ensin onnea Kädentaidot messuille menijöille: Heidi , Silausta vailla , Pirkko Huovila ja Ricor.. Tervemenoa! Kaikille spostia lähetetty ja muutama saatu jo takaisinkin :)
Ja vielä sinulle rakas lukijani ihanaakin ihanampaa maanantaita!!


6 kommenttia:

 1. Aivan mieletöntä! Vilkuttelen täältä innoissani tontulle takas. Laitoin tiedot tulemaan. Ihanaa maanantaita sinullekin ja kiitos vielä arvonnan järjestämisestä.

  VastaaPoista
 2. Niin ja pitihän mun kommentoida noita kuvia, mutta olin niin tohkeissani voitosta, että unohdin. Tosi kivat nuo karkkipurkit. Ja toi sokerikriini(?) on upea. Muutenkin kuvissa kauniita juttuja.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikkoa sinullekin. Vaikka se niin ihana viikko taida olla sillä suunnalla, kun 28 stystatti kieros meneillään. Ihan kauhiata kauhistelen määrää. Oot sie kyllä sinnikäs naikkonen, täytyy hattua nostaa! Toivottavasti veriarvot ovat ok ja flunssa ei kiusaa koko kroppaa. :)

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyyn, että veriarvot on ok, tsemppiä uusimmalle kierrokselle.
  Kivoja juttuja sulla siellä köökissäs :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)