UA-39839136-1

tiistai 3. marraskuuta 2015

MATTI MYÖHÄISEN ISÄNPÄIVÄLAHJA VINKIT


Miten se pääseekin joka vuosi yllättämään vaikka kuinka muka olisi valmistautunut? Lasten kanssa tehdään jotain suolaista ja herkkua... Päivänlehti ja aamukaffetta sänkyyn.. Herkkiä hetkiä... Mutta siis bongasin muutaman jutun joista lasteni iskä varmasti tykkäisi :) Tai ainakin minä tykkään!

Sieltä hieman erilaista pannunalusta. Nykyajan isäthän ovat kovia kokkailijoita!
Onko pähee vai mitä? 


Ja kun se sitä saunaa tykkää lämmitellä


Näihin voi sitten ripustella kalsarinsa :)


On käynyt kuumassa saunassa , syönyt kokkailemansa herkut ja unohtanut kalsarinsa sinne saunalle niin joutuupi hakemaan uudet kaapista jonka ovissa on ihan huiput vetimet!


Ja nämähän löytyy ROCK INTERIORIN verkkokaupasta ja siellä näytti tuotteissa olevan vielä alettakin -15% isänpäivään asti! Eli ihan jouluakin kannattaisi nyt miettiä :)

Ja sitten nämä::

TRIUMPH & DISASTER

Taas jotain mitä mun pitää saada :) Iskä voi käyttää sisälmykset mutta sitten purnukat mulle. Jotenkin mahtavaa asennetta huokuvia puteleita. Minulla ainakin kosmetiikka tuotteen ulkonäkökin vaikuttaa ostopäätökseen. Ekologisuutta unohtamatta!
Biodellyllä nämä ovat -20% alennuksessa vielä huomisen päivän eli keskiviikon ajan. 
Kasvojen kuorintavoide
Hiusvoide
 
Matkasettiä :)
Vaude!  Onko asennetta vai ei?

Tietty ne flanellihousut ja pörrösukat on ihan jees.. Mutta jos häikäisisit tänä vuonna?

Ai niin.. KORTTI meinasi unohtua.. Sen löydät Anna-Mari Westin verkkokaupasta.. Siellä on muuten avattu outlet osio joka kantsii aina kurkkia.... ja eikä siinä kaikki! Jos ostat 50€ saat kaupanpäälle upean ensivuoden 2016 seinäkalenterin!!

6 kommenttia:

 1. Mää voisin joinakin aamuina tarvita just tota suicide face scrubia :D. Ratkeis ulkonäkö- ja muutkin ongelmat kerralla :D

  Tosi kivoja juttuja! Ei tosin meidän iskälle, mutta jos ois vähän nuorempi ja rokimpi (toivottavasti ei nyt lue tätä...), niin ihan varmaan tilaisin. En kylläkään noita kalsarinaulakoita, koska näyttää sen verran teräviltä, että kohta on pöksyissä entistä enempi reikiä :D. Niitä kun ei tietenkään voi ripustaa muuten kuin lävistämällä (samalla lailla kuin pyyhkeet..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin totta tuo pyyhkeiden ripustaminen! Pitäisiköhän niihin sitoa rautalankaa jotta huomaisivat että ne voisi siitäkin ripustaa?

   Poista
 2. Laitoin mailia sulle; olet voittanut - jälleen kerran - blogini arvonnassa! :D Uskomatonta. Eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen kerran!!!!! Tässä täytyy olla jokin juttu.....

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)