UA-39839136-1

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

KEKKONEN MEIDÄN ARJESSA

Muistan silloin olleeni autossa matkalla jonnekkin kun radiossa ilmoitettiin Suomen tasavallan Presidentti Kekkosen kuolleen.. Olin juuri täyttänyt 16 vuotta ja istuin takapenkillä ja silloinen anoppini etupenkillä apukuskina.. Muistan sen kuinka hän puhkesi itkuun. 
Menetys oli suuri...

 Mitäs muita muistikuvia mulla Kekkosesta sitten on? Mielikuvissani hän oli SUURI ja VAHVA. VOIMAKAS TAHTOMIES.  Vähän niinkuin pappanikin oli.


Näiden muisti ja mielikuvien valtaamana olen kovinkin innostunut näistä Arkidesign KEKKONEN tuotteista. Tuo kymmenvuotias poikanikin on kova Kekkos-fani. Tosin hän aina silloin tällöin kyselee jotta mikäs mies se Kekkonen nyt olikaan? Ja että miksi kaffe pitää juoda Kekkosmukista? Ja että näynkö nyt pimeässä paremmin kun on Kekkosheijastin?.. Luulin tuon kyselyiän jo olleen ohi , mutta ilmeisesti se muuttaa vaan muotoaan. Kysymyksistä tulee entistä enemmän monimutkaisempia ja äidin supertietämys joutuukin koville.

Miltä se tuntuukaan pyyhkiä kadet Kekkos keittiöliinaan? 

Tai sytyttää takkapuut Kekkostikuilla?

Entäs pilppoa kurkkua Kekkosleikkuulaudalta?

Tai keittää vanhemmille ihmisille Kekkoskaffetta? Sanoisin että hieman nostalgiselta.

 Näitä tuotteita saat tilattua ARKIDESING verkkokaupasta
Akidesignin takana :Arvokonseptit Oy on vuonna 2011 perustettu dynaaminen yritys, joka konseptoi ja valmistaa innostavia ja laadukkaita kodin designtuotteita päivittäisiin tarpeisiin omalla © Arki-tuotemerkillä ja yhteistyössä tunnettujen kotimaisten brändien kanssa.Heistä pääset lukemaan lisää TÄSTÄ


 Smell of Success -ilmanraikastimet ovat suomalaisiin osuvia huumorituotteita, jotka sopivat kaikkialle, missä kaivataan uutta, pirteää tuoksua ja piristävää juttua. Ne toimivat vinkeinä kodin, kesämökin tai työpaikan väriläiskinä.
Raikastimia voi ripustaa esimerkiksi wc-tiloihin, autoon, työpisteeseen tai vaikkapa joulukuuseen roikkumaan. Saatavilla on useita eri tuoksuvaihtoehtoja. Osa Smell of Success -tuotteiden myyntihinnasta menee hyväntekeväisyyteen.
Tutustu Smell of Success -tuotteisiin tästä.

 Arki-tuotteet ja niiden kuosit ovat kotimaista suunnittelua, joiden inspiraation lähteenä on toiminut puhdas, suomalainen luonto. Tuoteperheen valikoimaan kuuluvia tuotteita ovat sammutuspeitteet, ensiaputarvikkeet, tulitikut, tarjottimet ja huonetuoksut
 Onko se sitten ihan hullua että kodintuotteissa pitää olla jokin kuva? Riittääkö ihan blanco valkoiset kupit/servetit/pefletit? Haluatko vaihtelua harmaaseen arkeesi?
 Itse tykkään vaihdella mieleni mukaan.. valita aamulla millä kaffekuppi tuulella olen :) 
 Kun juon Kekkosmukista , tulee itellekkin sellainen mahtipontinen olo. Vähän niinkuin olis diktaattori näiden 5 miehen kanssa , tässä samassa huushollissa. 
On muuten joskus aika rankkaa kun ei mitään taustatukea tule! 
Siksi onkin kiva käydä meitin kyläkaupassa juoruumassa aina välillä...Näitä Kekkosia saa tuolta Hyvän tuulen puodistakin..Tampereelta ja Porista ja verkkokaupasta...
 Tuolla Treellä me bloggarikerhomme kanssa poikettiinkin :)

Mitenkä Suomi tänään makaa taitaa kaikille olla mysteeri.. Pidetään oma lippu korkealla ja tsempataan Suomi voittoon

Yhteistyössä Arkidesign ja Hyvän tuulen puoti

12 kommenttia:

 1. Voi, miten kiva postaus! Minä olen Kekkos-fani! Mieheni aina nauraakin minulle, kun sanon, että nyt tarvittaisiin Kekkosta.
  Tunnen hyvin Kekkosen entisen turvamiehen perheen. Heillä on seinällä vuoden lehtikuvaksikin valittu kuva, jossa kaksi turvamiestä kävelyttää jo sairasta Kekkosta lähellä Tamminiemeä. Noista linkeistä löydänkin kivat tuliaiset heille seuraavaksi kerraksi.
  Terveisiä Tuulalta / Tuula's life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Taidankin ottaa käyttööni tuon lausahduksesi :) Meilläkin tarvittaisiin Kekkosta aina silloin tällöin :)) Luulen kuule että juuri näistä tuotteista löytyisi tuttavillesi oivat lahjat! Peflettiä ja vaikka mitä... Terkkuja sinne ja heillekkin!!

   Poista
 2. Kekkonen on kyllä oikea legenda. Miekkosellani oli kekkospaita pitkään. Tai on vieläkin, mutta nyt remppapaitana. En osaa sanoa, mitä ajattelin, kun ensi kertaa näin hänet seurustellessa se paita päällä. Mutta ei se ainakaan ihan huonoa vaikutusta tehnyt, kun tässä vielä ollaan ;) Sellainen uusi tarvittaisiin, mutta miehen mittoihin sopivaaa ei ole vielä löytynyt. Mukavaaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Kekkonen oli idolina niin ei tuo miehesi kauhian onneton voi olla :) Ei vaan.. Yritäppäs etsiä hälle uusi Kekkonen jouluksi! Oikein yllätät <3

   Poista
 3. Kekkonen,Maatuska-Tomppa sun muut printit on ehdottomasti mahtavia<3.Meillä mukulat laulaa Frozen-hengessä "Kekkonen,kedolla hyörii touhuten"...Kiitos linkeistä,täytyy kyllä heti käydä katsomassa jos löytyisi vaikka joululahja...itselle;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat muksut!! Mahdoitkohan löytää tuolta jotain kivaaa? Itselle :)

   Poista
 4. Voi hitsi kun kivoja juttuja. En ole moneen vuoteen käynyt. Pitää kyllä korjata asia :)

  VastaaPoista
 5. Eikä!! Kekkos-puoti!!! Kekkonen on kova jätkä ja mun idoli. Kekkosen aikaan kaikki oli hyvin, olis vieläkin jos Kekkonen eläis.

  VastaaPoista
 6. Ei oo todellista!! Täällä myös yksi todellinen Kekkos-fani! Muistan ikuisesti, ja varmasti vanhempanikin muistavat, kuinka kinusin Venäjänvinttikoiraa joka vuosi synttärilahjaksi, koska Kekkosellakin oli ja halusin tietenkin samanlaisen =D
  Muistan myös, kuinka itkin salaa suru-uutisen radiosta kuultuani. Salaa siksi, että kaverini olisivat pitäneet minua entistäkin oudompana, jos olisin omana 20-vuotispäivänäni kertonut surevani Kekkosen kuolemaa ;)
  Kekkonen oli todellinen suurmies, ja hän oli myös komea, vahva ja viisas, ihan kuin oma pappani, sotainvalidi, jota myös suuresti ihailin. Hän kuoli kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1988.
  Tästähän tuli pitkä muistelukommentti, anteeksi, mutta Kekkosella vaan oli valtava vaikutus ihmisiin ja näyttää olevan edelleenkin eräisiin faneihin ainakin =D
  Ihana postaus! Kiitos tästä sinulle tuhannesti! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Vai vinttikoiraa :) :) Etkä sitten saanut? Taidat muistaa tuon syntymäpäiväsi ikuisesti... Myös minun pappani oli kekkosmiehiä... Ja kyllä.. ilmeisesti meidänkin poikiin on tuo Kekkosfanius iskenyt koska kaffe PITÄÄ juoda Kekkosmukista! PISTE

   Muksaa elo sulle <3

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)