UA-39839136-1

torstai 6. marraskuuta 2014

SINITUOTTEELLA SIIVOAMME SEN

Minä ja moppi
Aina valmiina
Tai sitten ei. Moppi on kyllä mutta oma fiilis joskus hukassa.
Joka tapauksessa sain testattvakseni yhteistyössä Sinituotteen kanssa ROOSA nauha moppisetin.
Mullahan on oma henkilökohtainen side Roosanauha kamppiksiin sekä paikkakuntalaiseen Sinituotteeseen paikkakuntalaisena. Niin mikäs sen mukavampaa...
Vaikka lokakuu onkin jo ohi niin edelleen ostamastasi Roosanauha tuotteesta menee lahjoitus eteenpäin.  Cittareista saatat löytää juuri tämän värisen mopin..

Niin ja kivasti sattunut väriksi tuo roosa.. Lempparivärejä sekin.. Eli jos lasketaan yhteen kaikki elementit pitäis mun leijua taivaissa siivotessa...

Pojat aina sanoo mulle että ÄITI SUN PITÄÄ LUKEA KÄYTTÖOHJEET ENNENKUIN ALAT HOMMIIN! Eikä kuvitella tietäväs kaikkee... Mistä se lause tulee että muna on kanaa viisaampi?
Asia selvä. Käyn taistoon kahdella kotimaisella. Sinimopilla ja Kiillon pesuaineella. Annostelenkin ohjeen mukaan. Mut vielä pikkuloraus kaupanpäälle :)


 Mistä mä sitten tykkäsin? Mopin reunat. Pureutuivat hyvinkin kiinni listojen  "rakoihin" ja yhtä näppärästi sain oven altakin mopattua.


 Käytössä toimii. Imaisee itsensä lattiaan kiinni. Liikkuu sinne minne minä ohjaan. Kevyt liikutella ja hinkuttaa. Sikäli mikäli lattiassa olisi vaikka kuivunut kaffeläiskä...



 KUKA MEILLÄ IMUROI ENSIN???? Ilmeisesti ei kukaan!!! Ei vaan. MINÄ!!! No näyttääkö siltä? EI! ja vielä EI!! Jos saalis on tämmöinen parilta neliöltä on siivousmestari torkkunut tai sitten moppi tekee tehtävänsä tuplaten :) Niiltäkin alueilta minne pölynimuri ei yllä. Tai muuten vaan ei osu...


 Ilmeisesti 100/0 mopille...


 Ei hätää.. Nopsaan moppi irti ja pieni pyykkäys.. Yllättävän hyvin pölypallerot irtosivat ämpäriin...sitten vaan jatketaan.. Itse en miellä mopin käsin irrottamista ja liotusta siivouksen lomassa vaikeaksi saati ikäväksi. On asioita jotka vaan pitää tehdä jotta olisi puhdasta. Eikä tässä mallissa ollut liinojen painamisia pidike reikiin... Siihen vaan lattialle ja varsiosa päälle.. Ei ollenkaan ylimääräisiä hikipisaroita..




 Sinituotteella on valikoimissa lankamoppikin. Se käy näppärästi "sunnuntai" siivouksiin. Itse tykkään painaa moppia lattiaan jotta se varmasti putsaantuu..

Sitten on ne imurin PÖLYPUSSIT!! Millai nekin voi aina olla loppu edellisen pussin täytyttyä? Sitten yrität muistaa seuraavalla kauppareissulla ostaa.. Etkä muista mikä imuri se meillä nyt on jo useamman vuoden ollut.. äkkiä menee parikin viikkoa ettei kukaan muista tuoda uusia pusseja. Sinituotteella on tähänkin ratkaisu. 
Olin nähnyt facebook mainoksen ja sen innoittamana menin sinituotteen sivuille. Etsin kohtaa mistä tilata. Tietsikan oikeaan alareunaan tupsahti ikkuna joka kysyi kuinka voin auttaa? Sain pikaisen avun linkkinä oikealle sivulle. Sielläkin asiakasneuvoja Marika kysyi kuinka voin auttaa :) En enää siinä vaiheessa tarvinnut apua koska mähän osaan.  Eikä mun tarvinnut kuin kääntää imurini ylösalaisin ja klikkailla oikeat pussit ostoskoriin. Koska olin myöhäiseen aikaan päivästä liikkeellä sain pussit kotio 2 yön päästä. 
Huonomuistisen pelastus. Näppärää.
Tilaa omasi TÄSTÄ
Eikö olekkin ihanat? Päivän piristäjät! Onkohan tämä ISO tiskialtaan SIHTI niin iso että sopii ikean keraamiseen altaaseen? 
 Tuote , joka saa sinut salaa hymyilemään. Joskus päivän piriste voi olla pienestä kiinni... Mitäköhän sukulaiset sanoisivat tämmöisestä jouluylläristä?


SINITUOTE      KIILTO    sekä   PLASTEX

ovat hekin mukana KOTIMAISEN TYÖN PUOLESTA Sinivalkoinen jalanjälki kampanjassa


Tiedän. Intokiinalainen tuote voi olla halvempi. Toisinaan onkin. Ajatteles kuitenkin tuotteen kestävyyttä , kotimaisuutta ja laatua. Ehdottomasti myöskin TYÖLLISTÄVÄÄ VAIKUTUSTA! Suorita myöskin hintavertailua. Kuvittelet saavasi pesuaineen halvalla tahi soppakauhan. Hinnaneroa saattaa olla vain se 50 senttiä.. Omassa pussissa se tuskin hetkauttaa mutta kaupan tehdessä uutta tilausta vaikutus suomalaiseen työhön sekä omaan hyvinvointiin voi olla merkittävä. 
NOSTETAAN SUOMI UUTEEN NOUSUUN!

19 kommenttia:

  1. Veden väristä päätellen ei ollenkaan pöllömpi moppi :D.

    Koitin noita tässä taannoin etsiä kaupasta (tai siis etsinkin), mutta ei ollut. Eli ei muutaku Cittariin.

    Imuri meillä vaihtui just vähän aikaa sitten sellaiseen kokonaan pölypussittomaan versioon, joten päästiin siitäkin murheesta. (Plus että se läpinäkyvä säiliö on tosi palkitseva, kun siitä näkee, kuinka paljon sitä pölyä oikeesti lattioilla pyörii. Hui.). Mutta noi sihdit on ihanat <3. En oo ikinä nähny noin pirtsakan värisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja juu. SUOMI NOUSUUN ehdottomasti :). Jo täällä on riittävän kauan alamäkeen kuljettu.

      Poista
    2. Niin onkin! Pikkusilla valinnoilla ..pisaroista kasvaa meri :)) Meillä oli kans pussiton imuri.. kunnes se ylikuumeni..pölyä vissiin jokapuolella ??

      Poista
  2. Meillä on moppi uusilla - edellinen lähti tyttären talouteen, kun hän muutti. Ja taitaa se sitten olla kotimaisen tuotteen osto edessä - no, olisi se ehkä ollut ilman tätä sinun kirjoitustasikin, sillä meillä on suurin osa noista siivoustarvikkeista Sinin tuotteita. Paitsi välillä kun on nuukuus iskenyt ja olen ostanut jotain muuta. Ja joka ei sitten kestäkään eikä sovi mun ämpäreihin eikä varsiin. Nuo sihdit saavat kyllä hymyn huulille.
    Kivaa viikon loppupuolta sinne - ja käypäs klikkaamassa itsesi blogini arvontaan - siellä on palkintojen joukossa myös jotain Roosanauhaan liittyvää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassuja nuo lapset mitenkä he verottavat kodin tarpeistoa! Mielelläni annan juttuja lasten koteihin. Muistelen vaan omia aikojani kun muutin kotoa pois.. Aina tilistä ostettiin pikkuhiljaa jotakin...

      Poista
  3. Siniltä voin suositella mikrokuitu laminaattimoppia,pakkauksessa on niitä 3kpl,muistaakseni.Saa puristettua hyvin nihkeäksi ja on kevyt mopattaessa.Laminaatti nimi hämää tuossa hieman,toimii kaikilla lattiapinnoilla hyvin.
    Itse käytin joskus juurikin noita "paksumpia" moppeja mutta erilaisten käsiongelmien vuoksi en jaksanut puristaa niitä tarpeeksi kuivaksi..näitäkään ei tarvitse mopin koloihin asetella. ;)
    Sihdit on todella tyylikkäitä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laminaattipesulla meilläkin pestään vähän kaikkia lattioita.... Sihtejä en löytänyt ainakaan tokmannilta. Siivoamisen pitää olla helppoa , vaivatonta.

      Poista
  4. Mä olen ehdottomasti myös Sini-fani! Muutaman vuoden kokemuksella pitää vaan todeta, että parhaita ovat.
    Lisäplussana ja erittäin tärkeänä sellasena vielä tuo, kotimaisen työn lisääminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten meitä onkin kaksi! Hyvä järjestää naapurille töitä :)

      Poista
  5. Kaikki siivousvälineet Siniä ollut jo yli 10 vuotta, ne on vaan parhaita kaikessa :) Sinin varrellista kaksipäistä ikkunanpesijääkään ei voita mitkään höyrypesurit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellinen kotimaisuuden puolesta puhuja! Hyvä niin :)) Kyllä yksittäinenkin ihminen voi saada ihmeitä aikaan! Myös lattioiden kimmellyksessä :)

      Poista
  6. Niin ja Sinituote valmistaa myös Kungs tuotteita. Se kolmiolumiskrapa on tosi hyvä, missä on siis samassa 3 "terää". Pyöritetään vaan kiekkoa siinä pallossa, kun terä on kulunut. Ja niitä kolmioita voi ostaa uusia ja se pallo säilyy aina. Sopii mukavasti se pallo käteenkin. Ja lumiharjakin on tarpeeks pitkä, että naisihminen saa putsattua auton katan ilman, että nojaa autoon. Enkä oo muuten ees mikään sinituotteen työntekijä, mainostan ihan hyviin käyttökokemuksiin perustuen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olenkin katsellut sillä silmällä Kungsin harjasettiä.Kiitos kokemuksien jaosta. OStan siis heti kun ihmistenilmoille täältä lennähdän!

      Poista
  7. Kyllä Sini on ykkönen, mutta että istuallaankin homma hoituu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ei ota turhia paineita :)))) Eikä ole kiire minnekkään :))))

      Poista
  8. Joo täälläkin siivotaan Sini mopilla, jossa siis pitää irrottaa pesinosa huuhtelua varten. Joskus kieltämättä kaipaan sitä ikiaikaista sieni-systeemiä, joka puristettiin kaksinkerroin. Vieläköhän niitä saa kaupasta. Sieni kesti yllättävän pitkään mutta loppukäytössä se näytti jo puhtaanakin likaiselta, kun pinttyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin kiva heittää pyykkikoneeseen sen alkaessa näyttää...harmaalta :) Se lankamoppi on siinä mielessä ok kun huljautat vaan ämpärissä ja ryttäät sen sitten kuivaksi :) Tosin pesujälki ei mun mielestä ole ihan näin hyvä kun tällä...

      Poista
  9. Sinillä siivous sujuu (silloin kun joku vaan viitsisi vielä siivotakkin!) - omani ei vaan ole lainkaan noin korean värinen.
    Ja tosiaan, tiskialtaan sihti on hyvä lahjavinkki - kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin. Sillon kun viittii. Meillä ainakin saa tehä kaamean raivaustyön ennenkuin edes näkee lattiaa :))

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)