UA-39839136-1

tiistai 4. marraskuuta 2014

ECOSTO sekä ALEKOODI VERKKOKAUPPAAN

Moikka
ECOSTO verkkokauppa on palveleva koko kodin täyttäjä :) Nyt  sinulla on mahdollisuus KOKO KEITTIÖ osion tuotteista (paitsi sisäpuutarhat/tarvikkeet) saada -20% alennus KOODILLA bikke20
 Huomioithan myöskin postikuluttoman toimituksen!! 

Oiva aika joululahjojen keräämisen aloitukseen :)) Näin itsekkin kun hieman olen jouluhörhö.. On aikaa jemmailla paketteja...Tykkään panostaa paketointiiin. Minulle se on osa rentouttavaa joulun alus touhua :)

P


5. BIBOL KULHO BAT 10CM, MUSTA 

 Ecoston tavoitteena on olla Suomen johtava vastuullinen kodin-, vapaa-ajantuotteiden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Haluamme löytää käyttöösi tuotteita, jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja jokaiseen tuoteryhmään ja etsimme myös täysin uusia tuoteryhmiä, jotka sopivat ideologiaamme hyvin. Joudumme vielä tietyissä tuoteryhmissä valitettavasti tarjoamaan myös tuotteita jotka eivät ole tavoitteemme mukaisia – mutta vain, jos emme ole onnistuneet löytämään ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja. Kerromme jokaisen myymämme tuotemerkin osalta, miksi juuri kyseinen tuotemerkki on valikoimissamme. Tuotteiden kestävyydestä ja ympäristörasitusta pienentävistä ominaisuuksista kerromme tuotteen yhteydessä näkyvien Ecosto-symbolien avulla.Dualit tuotteet ovat kauniita ja kestäviä.
Valikoimasta löytyy legendaarinen BAMIX sauvasekoitinkin. Juuri ystäväni kertoi kuinka 22 vuoden jälkeen joutui sanomaan Bamixilleen hyvästi..

Luonnonkosmetiikkaa ALE-hinnoin
Uudistamme luonnonkosmetiikan valikoimaamme ja myymme nyt tuotteita 20%, 30% ja jopa 40% alennuksella! 

Poikkea ECOSTON verkkokaupassa 
Valtava valikoima 

SHOPPAILUN ILOA SULLE TOIVOTTAAPI BIKKE! 

1 kommentti:

  1. Pitääpä tutustua, kiitos alekoodista!
    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ainaki, ja Bamix! Kun äiti aina puhuu bamixista tarkottaessaan mitä tahansa sekotinta, ja en oo koskaan sitä livenä nähny, onhan se nähtävä. Pitäsköhän sille laittaa joulupakettiin....täällä ilmottautuu toinen jouluhörhö <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)