UA-39839136-1

maanantai 10. marraskuuta 2014

KOTIMAINEN PLASTEX KODISSANI

Jos oikein tarkkaa mummulassa katselee.. taatusti löytää kotimaisen PLASTEXin tuotteita! Enhän mä mukulana ole ajatellut mikä kodin purnukka on kotimainen. Koska silloin se varmemmin olikin kuin tänäpäivänä. Kastelukannun muistan kummitädiltänikin.. vuodelta -75... taitaa se siinä kukkapöydässä olla vieläkin. Vettä täynnä. Koska sen pitää hapettua...
 tai ne vatkauskulhot.. tai sellanen kirkas juustokupu härpäke..
Tänä päivänä plastexin tuotteet vastaavat edelleenkin kotikuluttajan toiveita. Jo 75 vuotta värikästä , kotimaista osaamista Lohjalta.
Yhteistyössä Plastexin kanssa saimme kotitestiin muutaman kantokorin.
 Kannella ja ilman :)
Puutarhahommissa tuo 40 litran kantokori olikin oiva apu lehtikasojen poistamisessa. Tottamaar olisin kottikärryilläkin sen homman voinut toimittaa mutta näin säästin ainakin tuhat askelta.


Kantokori on todella kevyt. Huomasin sen olevan liiankin kevyt koska pikkupoikien mielestä oli todella riemukasta KIPATA korin sisältö päälleen! Lehdet levälleen! Minkä askelissa säästin sen haravoinnilla tuplasin :)

Näppärän kokoinen pyykkihuoltoakin ajatellen.
 Kori on pehmeä ja joustava. Pakkasen kestokin -40 astetta! Värivaihtoehtoja löytyy verkkokaupasta kuten myöskin runsaasti värikkäitäkin kotitarvikkeita. Säilytykseen , valmistukseen sekä äyskäröintiin :)


Pojat omivat nuo 15 litran vetoiset korit itselleen. Niitä hieman tuunattiin. Arvatenkin täytettiin legoilla :)Sisällön (tai omistajan) saa näppärästi paperilapulla merkittyä sille varattuun paikkaan. Mielestäni erittäin hyvin suunniteltu yksityiskohta.


VALITSE PUOLESI! 
PLASTEX on mukana KOTIMAISEN TYÖN PUOLESTA kampanjassa. Niin minäkin! Muutamien lanttien panostuksella on suuri vaikutus suomalaisen työn imuun


 Kannen reuna on lovettu paikallaan pysymisen varmistamiseksi.


Kauha poikineen. Näppärää näissä kauhoissa on tuo keikkureuna. Katos vaan . Ei yhtään kauhaa sitten tietenkään niin päin kukkavaasissa että näkyisi.. Onneksi sentään pirtsakat värit erottuvat edukseen.. Eikä siten myöskään näy koukkupää! Saa meinaan ripustettua koukkuun kuin koukkuun.. Kauhoissa käy usein kato kun jo kotoa muuttaneet lapset verottavat niitä :) Omasta mielestäni tämä pikkuinen kastelukannu on niiiiin söpö.

Valojakkara sekä Kotivalokynttilä pidike ovat Plastexin valikoimien suomalaista desingia.


 Mitenkäs tämä...basilika?? tähän juttuun liittyy?? Ihan vaan sillä että verkkokaupasta näyttäisi löytyvän pelastus yrttireppanoille!


Plastexilla on omat facebook sivut. Käy tykkäämässä niin pysyt ajan hermolla :))

9 kommenttia:

 1. Aika näppärän näköisiä koreja-täytyykin tutustua tarkemmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onkin! Itseasiassa kolme erikoka ja vielä eri värejäkin.. Voisi merkitä väreittäin/huoneittain :)

   Poista
 2. Kotimainen on aina kannattava vaihtoehto<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Eikä edes se kallein kuteenka meille on uskoteltu!

   Poista
 3. Minäkin taidan piipahtaa Plastexin kotisivuilla. Näppärän näköistä tavaraa ja kotimaisuus on suuri plussa, jos ne tosiaan kaikki tehdään myös Suomessa eikä vain väitetä niin.

  VastaaPoista
 4. Taidan minäkin käydä niitä sivustoja kahlaamassa. Voi..voi ja voi... ihanat pirtsakat pinkit ja nyt mä näenkin seuraavan yön pinkistä unta. Pinkki väri on mukava piriste tuollaisissa kauhoissa joten voisin minäkin sellaisien jostakin kauhoa itselleni.

  Meillä on jotkut älä kysy mitkä laatikot joissa lego säilytetään ja mä sitten niin inhoan, kun ne legot lojuvat välillä suurin osa lattialla ja niitä on toosiii mukavaa kerätä takaisin laatikoihin. Vaikka nykyisin pikkumiehet eivät legoilla enään leiki, vaikka toivoisin, että leikkisivät vielä. ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt mun naama vihertyy uhkaavasti!! Sulla on Mynten kattilat!!! Eikä siinä että niitä saa valkoisena, mutta kun mä haluisin just noi pinkin, mutta mies sanoo että vain hänen kuolleen ruumiinsa yli hän keittää makarooninsa pinkissä kattilassa.. ;) ;) =D

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)