UA-39839136-1

lauantai 15. marraskuuta 2014

KÄSI ja TAIDETEOLLISUUSMESSUT TAMPEREELLA

Nyt on tulossa VALTAVA kuvapläjäys Tampereen messukeskuksesta! Tänä viikonloppuna 14-16.11 on meneillään Suomen kädentaidot sekä taide messut. Kävin eilen Syrjälandian Mirahin kanssa keirtelemässä ja jaan teille nyt pikkiriikkisen osan messujen inspiroivaa antia. En ole koskaan ennen saanut messuilla aikaa kulumaan reilua kuutta tuntia :) Nyt meni!
Messut avoinna la 9-17 ja sunnuntaina klo 10-17
NAUTTIKAA kuvista ja käykää ihmeessä!




 Nampsis :)

 JOKEN SIRPALE




































 SUURI KÄSITYÖ





































 PITOAPU VANHA KUTTULA


10 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista! Huomenna olis kans tarkoitus pyörähtää paikalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulempa ettei pelkkä " pyörähdys" riitä :) Toivottavasti sait monta hyvää ideaa :))

      Poista
    2. Itsehän en osaa mitään tehdä, mutta nautin kyllä suunnattomasti toisten osaamisesta! Hymy oli korvissa koko reilun parituntisen kierroksen aikana :)

      Poista
  2. Se olit kuitenkin sinä, joka otti takkinsa narikasta ennen minua ja ystävääni! Melkein tökkäsin olkapäähän, että oletko se sinä, mutten sit kehdannut. Miksiköhän, koska nykyään en juuri ujostele? Varmaan mielsin sut suureksi julkkikseksi, joita en ikimaailmassa uskaltaisi lähestyä :)
    Tosi hyviä ja yksityiskohtaisia kuvia olet ottanut ja hauskaa, että ne on ihan eri osastoista kuin itse otin. Vain yksi on sama, Tallipihan suklaapuodin hauska tonttuhäkki :) Joitakin jäi meiltä myös näkemättä, kun niin paljon oli kaikkea mielenkiintoista ja kello tikitti vääjäämättä junan lähtöön. Harmittelimme, ettei varattu hotellia. Olisi siis mennyt kauemminkin kuin sen 6 ja puoli tuntia :)

    Kunhan joskus saan oman postauksen aikaiseksi, niin linkkaan tähän sinun postaukseen, Ei varmaan haittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä! Ens kerralla kun lähes törmäämme otat hihasta kiinni ja ihmettelet miun pitkiä piuhoja kun en tunnista :)) Tässä mitään kuuluisuuksia olla! Tavallinen pönäkkä taatelintallaaja :))
      Linkitä vaan... Toivottavasti teet runsaati kivoja , inspiroivia löytöjä :))

      Poista
  3. No siinä tuli oikein kunnon kuva pläjäys!! Siellähän on ollut vaikka mitää kivaa katseltavaa, haisteltavaa ja varmaan maisteltavaakin. Ehkä olisi kandennut meikäläisenkin kävästä siellä, mutta jääkiekkopeli vei voiton. Tai no junnut hävisi, mutta kuitenkin. meidän elämä on yhtä pelaamista.

    Tuo ornassi uni näytti mielenkiintoiselta kuvalta. vaatteet ovat kyllä hienoja mitä kuvassa näkyy!! :) "kiva päivä ollut sulla kuule siellä..."!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muutenkin ne vaatteet oli upeita!! Niin hirveesti olisi ollut kuvia laittaa tänne mutta oliskohan tukkeutunut koko bloggeri :)

      Poista
  4. Tuli kanssa eilen käytyä. Monena vuonna olen käynyt ja tänä vuonna tuntui kyllä, että tarjontaa oli eniten ja kaikkein kauneimpaa. Jukka Rintalan takit sai taas kuolan valumaan, kuten joka vuosi. Lottovoittoa odotellessa :) Paljon jäi myös ideoita päähän, jotka tarvis piirtää paperille ettei unohdu. Valokuvia en rohjennut ottaa, kun siinä ekan hallin ovilla oli isot kiellot kuvaamisesta :) Mielestäni vuosien saatossa hintataso on kyllä noussut siten, että montaa tuotetta saa liikkeistä ei messuaikaan halvemmalla, kuin messuilta. Tämän huomion tein lähinnä tarvikkeista. Paitsi huovutusvillaa sai tosi edullisesti ja uuden verhoiluvasarankin sain edullisesti, tosin jo toinen samalta yrittjältä, kun edellinen katosi kesän aikana kansalaisopistolta (oma moka, kun jäi sinne). Kyllä siellä satasasen sai "palamaan", vaikka tuntui ettei paljon mitään ostanutkaan. Noh askartelutarvikkeita, pienen metallisen kakkumuotin, villaa, vasaran, moppilankaa ja oliiveja. Onhan siinä jo :) Huokoinen tuoksuenkeli, mihin voi laittaa eteeristä öljyä, jäi ehkä vhään harmittaan, kun en ostanut. 4€ parin sentin kokosesta savikökkäreestä tuntui vaan kovalta hinnalta :D Varsinkin, kun ne oli suoraan muotilla painettu, ei vaadi kauheeta käsityötä. Kivat messut oli jälleen kerran!

    VastaaPoista
  5. Oioioioi, onneks en päässyt tuonne, olis vaan tullut paha mieli kuolata kaikkien ihanuuksien perään :/

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)