UA-39839136-1

perjantai 7. marraskuuta 2014

HOPOTUS::MYLLYN PARAS VOITAIKINATASKU

Myllyn paras on tuonut syksyn uutuus markkinoille VOITAIKINATASKU pakasteen! Pääsin HOPOTTAJAT kamppanjaan mukaan testailemaan ja kertomaan kokkailu kokemuksistani teille.
Koska uutuus tuotteesta on kyse jouduin hetkisen etsiskelemään kyseistä tuotetta. Ajokilsoja kertyi noin 120 :) Sahasin eestaas näitä kotikontuja mutta Kokemäen Teljänportti K-kaupasta sitten löysin. Nyt on jo muutama kerta haettu kotipakastimeen paketti vierasvaralle. Tykkään leipoa makeita leivonnaisia koska olen sellainen herkkupeppu. Suolaiset yleensä jäävät vallan valmistumatta. Eli heti kättelyssä voin sanoa että tämä tuote tavallaan pelastaa minut raskaalta aivotyöskentelyltä että MITÄ sitä suolaista tarjottaisiin :))
Toki nämäkin voi täyttää makeaksi tarjottavaksi.


Huomaa avainlippu!!!
Tuote on myöskin vähälaktoosinen :)

 Eli paketista löytyy 10 valmista voitaikinatasku palaa. Uunipellille laitellessani ehdin todeta etteivät palat olleet toisissaan kiinni :)  Siitä ensimmäinen plussa. Voitelin palaset sekä ripottelin päälle rosepippuria ja timjamia.


 Taskujen paistuessa +225 asteessa noin 15 minuuttia.. tein kalaisan täytteen. Savulohta ja tässä tapauksessa pippuri tuorejuustoa. Mukaan iso ripauksellinen rakastamaani punasipulia :) Toiseen viiteen laitoin lihapullia chilikastikkeella.


 Kyllähän ne kivasti paistuivatkin. Ehkä hieman pulleempia odotin. Tosin availin luukkua useasti paiston ajan kun pelkäsin niiden palavan ;)


 Halkaisu oli helppoa. Sain näppärästi taskujen "kidat" auki. Täytteet sisään.. salaattia ,  lohitäytettä sekä puolitetut lihapullat chilisoosilla. Kyllä muuten kelpas niin isoimmille kuin pienemmillekkin.



 Voitaikinataskuja voit ostaa kaikista Stockmanneista ja hyvin varustelluista Prismoista, S-marketeista, Citymarketeista ja K-supermarketeista. Paketti voitaikinataskuja maksaa n. 3.00-3.40 e



 No ok. Tein toisen satsin vietäväksi lasten halloweeni bileisiin. En täyttänyt rupisammakoilla enkä sormenpätkillä vaan carrybroilertäytteellä!!.



Summasummarium: Olen testaamaani voitaikina taskuun aikas tyytyväinen. Paras plussa on se helppous. Lähes aina jääkaapista löytyy jotakin millä täyttää taskut yllätysvieraiden koputellessa ulko-ovella. Salaattia ja seuraksi vaikkapa Saarioisten hienoa punajuurisalaattia. Tarvitseeko muuta? Tai sittenkun vaan tekee mieli jotakin hyvää.. suklaarouhetta ja kermavaahtoa :)) Muuntelemalla saat samalta pellilliseltä suolaisen sekä makean tarjottavan..
Olin mukana siis Hopottajien kautta
Hopottajat on suomalainen suosittelumedia. Aika ajoin tulee kampanjoita joihin voi hakea mukaan :) Jos olet kiinnostunut hopottamisesta esim: bloggailemalla tahi facebook hopotuksella tutustu oheisen linkin kautta!   http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=11009&sha=e05b9985a7530df1337a42107817269e75375497
Tervetuloa iloisen hopottaja porukkaamme!!


9 kommenttia:

  1. Ooo Bikke, minäkin Hopottelin näistä, en tosin vielä blogissa ja wuhuu miten hienon päällisen teit noihin. En mää mitään tommosia ymmärtänyt tehdä, hieman kananmunaa päälle. Mutta aijai kun näyttää hyvältä, niin rouva kuin voitaikinataskut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpsis :)) Positiivinen yllätys nää taskut :)) JA nyt kun tietää mistä niitä saa vois koittaa makeita versioita... Eiks olekkin kiva päästä Hopottelemaan?

      Poista
  2. Komioita! Ja todella maukkaita, nam. ❤

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Nopeasti juuri sinun suun makkuisia :))

      Poista
  4. Mä pääsin näitä myös Hopottamaan ja tykkäsin kovasti! :)
    http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2014/10/hopotuksessa-myllyn-paras.html

    VastaaPoista
  5. Näyttipä hyvältä.Pääsin myös testaileen ja tykkäsin

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)