UA-39839136-1

tiistai 2. huhtikuuta 2013

JDL lehtien VOITTAJA

Ei ollut isompia fanfaareita eikä muutenkaan täytekakku kaffei.. Mutta sain yhen poijaan hetkeks aloilleen ja suorittaman arvonnan! Hänkään ei osaa lukea. Siis mä osaan mutta en saanut hiplailla lappusia. Eilen kirjotin pikkutovin lipareita jotka tytär oli sitten leikellyt ja taitellut munan sisään miun ollessa kela keikalla.

Kaikista mukavinta lieni munavatkulin teko!


Eikös olekkin ihana vaaleanpunainen jakkara!! Ostin tokmannilta... Jotain 15 ekun paikkeilla...


Herra lempipuuhassaan.. Täydellisen hiljaisuuden vallitessa hää nosti lapun jos lukkee.....


Lehtinipun voittaa::: ANORIITTA!!( Eli lyhennettynä anonyymistä ) en kats jaksanu ihan joka kirjainta kirjotella ja tuo on mun paha tapani.... Mut pitäis ymmärtää puolesta lauseesta jo! Anoriitan kommenttina ol:: 
Heissulivei! Yhdellä arvalla mukana. Paljon on tavaraa nettikaupassa, mutta mattoja oli vaan yks ja sekin mielestäni kamalan ruma... Eli lisää mattoja, valkosia tietty ja vaikka jotain pastellejakin.
terkuin Riitta


Nii ja kaikkihan mut jo tuntee... Pakkohan tähän nyt on heittää jokin ylläripylläri lahjus! Ei kylläkään hajuakaan mikä se on... mutta selkiintyy taatusti kunnes saan::::  ELMIIRAN kiinni!! Elmiira toivoi Bloomingvillen tuotteita. Kahdella mukaan.



VOI TAIVAS!!! Nyt vasta huomasinkin kun kävin kommenteinsa kopsaamassa että voittajat ovat tulleet kisaan peräkkäin!! Herää epäilys! Onko taatusti sekoitettu lipareet vai mikä juttu tää nyt on!?!? Ei syytä huoleen. Eka sekoittelija oli huoleton teini ja toinen innostunut lukutaidoton! Sattuman kauppaa...
Mutta nyt jään odottelemaan yhteydenottoja voittaneilta...  bikkenpilttuu@gmail.com   Elmiiran paketti lähtee minulta ja Anoriitan VILLA BLANCO lta! Kiitos KRISTA!!! Kauppiaan blogiin pääset TÄSTÄ  ja VILLA BLANCON facebookkiin TÄSTÄ ! JA pakkohan mun on laittaa pari mun suosikkia Villa Blancon putiikistakin... ELI
Kuppi kautta ruukkuteline! Nään jo sieluni silmillä miten tässä killuu ylösalaisin piimäsammal hunnutettuja saviruukkuja ja muutama oikein pinkin oleva saviruukku jossa minulla kasvaa persiljaa tai jotain alaspäin roikkuvaa... LANKAKÖYNNÖS!! juu sellaen vision sain nyt...


Ja tämän mä täytän joillakin kesähärpäkkeillä...kukkaruukkua..pikkuista narukerää.. ihanaa saksea... siis sakset...

                Ja nää on tietenkin mun rustiikkisella istutuspäydälläni!!  
  TULE JO KEVÄT!!! 

11 kommenttia:

  1. Onnea voittajille, ihana arvonta kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajat,ihana toi kuppiteline.
    Tyttik.

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajille!
    Nuo sun lempparit on kyllä jo pitkään olleet munkin lempaarilistalla Kristan puodista, mutta en parhaalla tahdollakaan tiiä, mihin ne änkeisin meillä...enkä kyllä oikein tiiä, miten ne matkalaukkuunkaan mahtuu ;)

    VastaaPoista
  4. Juu kamalasti onnea vielä...olkaas kuulolla..tänään pärähtää uusi arvonta! HUIPPU!!

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)