UA-39839136-1

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

KENELLE KELLOT LYÖVÄT

Ei oo meillä vielä kovinkaan monia kelloja siirretty! Ei siis ole kovinkaan kiire kesään :)?  Uunin ja makkarin kellot on oikeessa ajassa,muut ehtii huomennakin. Pääasia ettei mukelot myöhästy koulusta! Ajan siirron innoittamana aattelin esitellä teille huushollin pari kelloa. Ekaks keittiö.
Köökistä löytyy oviaukon päältä tämmöne. Ollu  varmaan tarjouksessa joskunna. En oikein tykkää täpöllä. Mutta tarpeeks suuri näyttämään aikaa. 


Mutta tää :: Mun rakkaus kelloni!Sanoisinko käyneeni hypistelemässä 15 kertaa ennen ostamista. Ruasteine ja sitte vielä ihana kruunu kruunaamassa komistuksen. Mun kuninkaallinen sammakko kelloni. Ostin Villa Sallasta  Ulvilasta vähän aikaa sitte. Tämäkin on keittiössä. Ja sitte vielä on se uunin tiuku. On se kumma jollei asukkaat tiedä mitä tiuku köökissä repii!


Tämä kello onkin Porista Hyvän Tuulen puodista  se on siinä K-Raudan sisustuspuolella. Halkaisija , siis kellon , on 58 senttiä! Ihan sika makee kloku. Ostin kun oli tarjouksessa. Parikymppiä makso. Ekan kelloni myin jo etiäpäin ennenku ehti seinälleni ja jos oikein osataan laskea , sain näitä ostaa 3 ennenkun omistin ite yhtään. Tosi hyvä kauppa. Tuolla putiikissa on  muuten usein tarjouksia ;)) Kello siis olkkarissa.


Tämäkin on olkkaris. HOPE. Kello joka on sanomansa tähden lähellä sydäntäni. Em muista mistä...Prismasta?


Ja pakkohan sitä on pysyä ajan tasalla kakkahuussissakin! Eli tää on vessassa. Eikä ollenkaan liian kaunis meijän veskiin. Sain tän hyvältä ystävältäni joka oli kuunnellu mun liian kallis..liian kallis höpötystäni

 

Lehti arvonta vetelee viimosiansa..onnekas voittaja ilmoitetaan joskunna huomen :) 
LAAV JUU!

20 kommenttia:

 1. Hahaa, tämä postaushan miltein haastaa lukijatkin kuvaamaan omat kellonsa, niinkuin astia-haaste. :D Meitsin kellot mitkä seinällämme raksuttavat ovat anopilta torppaan jääneet, eli eivät ihan omaa makuuni, mutta ihan mielenkiintoisia olisi esiteltäviksi. ;) Etenkin tuo Hyvän Tuulen puodista hommaamasi kello on kyllä aivan ihana ja sellaisen kyllä voisin haluta meidänkin eteiseen tai keittiöön (kun ne sitten joskus saavat uuden ilmeen). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä hyvä idea! Kellohaaste! Nappaas sä se ekaks!!

   Poista
 2. Paljon on tiukuja seinilläsi, ei voi ainakaan vedota siihen ettei tiennyt paljonko kello on. Niitä kyllä minullakkin aikas monta. Rakkain kello on minulle sellainen tynnyrinpohja kello, jonka sin tyttärenpojalta hänen viimeisenä joulunaan. Nuorelta ihanalalta mieheltä joka sitten temmattiin pois liian varhain.
  Oikein hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou..Sait mut kyynelehtimään..tietenkin se on rakkain..tunnetta ja muistoja täynnä.. mietin tätä omalle kohdalleni..hieman erilailla..

   Poista

 3. Toi olikin hauska idea kuvata tuvan kellot!
  Meillä nuo kellojen siirtelyt hoitaa mies...mä en itse kelloja siirtelisi varmaan laisinkaan, pärjäisin kyllä aina puoli vuotta vaan laskemalla aikaan joko tunnin lisää tai tunnin pois, niin kuin tein aina silloin nuorena tyttönä....

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tässä vielä kaikki :) Vaatehuoneen kelloa ei ole siirretty vuosiin :))

   Poista
 4. Hienoja kelloja teillä huushollissa. Huussissakin on hyvä olla kello nii tietää kauanko siellä on ollut istunnolla ;)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vessa onkin monen tehokkaan asian hoitopaikka samaan aikaan..pese hampaat , lue lehti ,vaihda vcpaperirulla..ja se itse asiakin tietty :)) Äkkiäkös siellä aika kuluu!

   Poista
 5. Hienoja kelloja varsinkin tuo sinun rakkauskello ja veskin kello...meilläkin on vessassa kello...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! VEssassa onkin monella kello! En olekkaan aino "höpsö" :))))

   Poista
 6. Hei, mäkin haluan vessaan kellon!!! Joka aamu pompin sieltä sata kertaa eteiseen kurkkimaan, että oonko jo myöhässä töistä. Kiitos loistavasta ideasta!!!!

  VastaaPoista
 7. aikas kiva postaus..hienoja kelloja.

  VastaaPoista
 8. Ihania kelloja teillä! Mää en oo vieläkään saanu aikaan siirtää kelloja, kännyköitten ja tietsikan kellojen mukaan mennään...pittää tosiaan siirtääki heti, ettei kakarat myöhästy koulusta huomenna. Meillä ei ool kyllä muuten vessassa kelloa...minkähänlaisen tiukun sinne hommais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :) Minkäläisen sä sinne hommaisit :)? JOnkun hauskan.... Kyllä ne ajat siirtän ehtii vielä tänäänkin..

   Poista
 9. Ihania kelloja :) Meiltä löytyy kotoa vain kaksi kelloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ? Meillä oli esittelyssä vasta kööki ja olkkari..lisää klokuja tulossa joskunna :))

   Poista
 10. Tosi kauniita kelloja, todella! Niitä tuleekin harvoin kuvattua, että ehkä mäkin nappaan tämän "haasteen" ;)
  Iloista viikkoa, Bikke!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)