UA-39839136-1

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

VIHER SMOOTHIE

Terveys ennen kaikkea ja kaikkea blenderiin! Sissosiis ja tästä lähti! Mulla oli kuninkaallinen määränpää tehä superhyper terveellinen ja vieläpä herkullinen juotava mönjä.


Aineksia ainakin oli montaa sorttia mutta ei ihan 7 eri väriä. Pohjana smoothielle mulla oli vihreää teetä. Keittelin limellä vahvistetusta irtoteestä , koska mulla sattui olemaan sellainen pussi. Mukaan heittelin:: Keltaista paprikaa , Lehtisalaattia , Vuonankaalia , Pinaattia , Valkosipulia , Avokadoa , PunaSipulia , Varsiselleriä.
Eiks kuulostakkin sika-herkulliselta?
 

Ja sitten vaan täysillä sekaisin. Laitoin tehostukseksi PUHDISTAMO CHLORELLA jauhetta sekä heidän  SPIRULINA  jauhetta. Molempia ihan vaan pikkasen. Huomatkaa mikä väri ero!!No siinä kävi sitten niin että lusikoidahan toi piti. Oli meinaan pikkasen paksua!! Ja tää oli mun eka satsini. Koska sain ihan kohtalaisen hyvin alas päätin tehä uudenkin parin päivän päästä. Siihen laitoin enemmän teetä ja enemmän.. arvakkaas mitä? No valkosipulia kun ei se pahalta maistunut ekassakaan satsissa!! Toiseen soseeseen laitoin 3 , kolme!! kynttä! Ja arvakkaas vaan polttiko kurkkua!!! NO JUU!!! Ja kaikki maistu valkosipulille seuraavat kaks päivää...
 Ei siis hyvä idea!

Pikkasen faktatietoa::

Spirulina sisältää: 
 • 2300% enemmän rautaa kuin pinaatissa 
 • 3900% enemmän beetakaroteenia kuin porkkanassa 
 • 300% enemmän kalsiumia kuin maidossa 
 • 375% enemmän proteiinia kuin lihassa tai tofussa 
 •  fytoravinteita 31 kertaa enemmän kuin mustikassa  
 
 
 JA SITTEN CHLORELLA:::
 
 • Chlorella on mikrolevä, joka sisältää niin paljon klorofylliä - lehtivihreää - että on tullut nimetyksi sen mukaan. 

  Chlorellaa on tutkittu hyvin paljon, erityisesti sen sisältämän CGF:n eli kasvutekijän takia. CGF mahdollistaa sen, että Chlorella nelinkertaistaa kokonsa 24 tunnin välein - vauhti mihin mikään muu eliö ei pysty. Tämä kasvuvoima katsotaan CGF:n hyödyksi. 

  Syötynä CGF (Chlorella Growth Factor) edesauttaa huomattavasti tervettä solujen uusiutumista sekä lisää vatsassamme elävien hyödyllisten bakteerien määrää. 

  Chlorella sitoo ja poistaa turvallisesti raskasmetalleja. Kaiken lisäksi se on Spirulinan kaltainen ravintoainepankki joka ravitsee ja puhdistaa kehoa. 

  Puhdistamon Chlorella sisältää enemmän proteiinia kuin mitkään muut Chlorellat - 71% painosta.
 •  TÄSTÄ LINKISTÄ  pääset  PUHDISTAMOn sivuille saamaan lisää näistä IHME AINEISTA :))
 Palaillaan  eli toisin sanoen VI SEES!!
 

11 kommenttia:

 1. Mä oon melkoinen terveys-hörhöilijä mutta vielä en oo ihan noin pitkällä... vielä siis. ;)
  Mutta toimivan kuulloinen setti! :)

  VastaaPoista
 2. No nii... heti meinasin mennä tilaan noita jauheita, mutta nukun ny yän yli ensin, kun sieltä tarttis tilata muutaki...
  - ainaski kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä ja, ja, ja
  Kiitti vinkistä!!!

  VastaaPoista
 3. Yöks, ei menisi multa alas. :,D Kuulostaa kyllä terveelliseltä. :D Viime syksynä tein ihan tohkeissani mehulingolla omenamehua omista omenoista (ajatuksena, että näin rupean terveellisesti aloittamaan aamuni); hyi että siitäkin tuli niin pahaa!! Ja siinä oli sentään raaka-aineena pelkkiä omenia. :) Omenamehu pitää tehdä mehumaijalla ja maustaa sokerilla, nami! :D

  VastaaPoista
 4. kiitos vinkistä..no juu aikas voima paukun olet tehnyt..no kyllä vaan näyttää aika vahvalle tuo juoma..en tiedä sanoa uskaltaisinko maistaa..mutta jotain vitamiineja tässä pitäisi alkaa ruveta syömään..kun välillä alkaa väsyttämään ja tulee toimeton olo.. vihreää teetä olen ajatellut ostaa..Lähden paremmin tutustumaan noille sivuille :)

  VastaaPoista
 5. Hmmm... jotenkaan ei näytä kovin herkulliselta. :D :P

  VastaaPoista
 6. Tuollaisia keittoja minäkin nautiskelen. Mausteilla niistä saa todella herkullisia. Jauheita en ole kokeillut, vielä.

  VastaaPoista
 7. Meidän perhekkin harrastaa smoothieita... mutta ei kyllä tommottisia terveyspommeja, vaan ihan marjoista ja hedelmistä ne meillä kasataan. Enkä kyllä ole varma lähtisinkö tuommosta kokeileenkaan. ;D

  VastaaPoista
 8. Hullu :) mutta olipahan ainaski sikaterveellistä!!!!!
  Mulla on vähä sama vika noitten teossa , kukaan muu meillä ei juo mun smoothieita nykysin kun mää ite, ellen vakkuuttele ekana puol tuntia et ei, ei, en oo laittanu mittään muuta ku maitoo ja marjoja, maistakaa ny vaan
  :)
  aika hyvin saan niitä välillä juksattua juomaan terveysjuomia;)

  VastaaPoista
 9. Huh voin kuvitella sen valkkarin maun seuraavina päivinä!:D

  VastaaPoista
 10. Luonnossa on vaikka mitä ihmejuttuja!

  VastaaPoista
 11. Moikka,

  Chlorellaa ja spiruliinaa olen kanssa "nauttinut", mutta jogurtin kera. Se näyttää ihan siltä, kuin olisi n. 3 kk päiväys mennyt jogurtista yli.. - nauti siitä sitten, mutta kaikki mikä on terveellistä niin se syödään :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)