UA-39839136-1

perjantai 12. huhtikuuta 2013

VITAPLEX SALMIAKKI D-VITAMIINI

Ihan huippua! Tää on mun eka  HOPOTTAJAT kamppanjani mihin olen onnekkaasti päässyt mukaan! HOPOTUS siis pitää sisällään tuotetestauksia ja oman mielipiteen julkituontia. Saat testattavaksesi jotakin millon mitäkin mukavaa jos kuulut kohderyhmään. Olisin kovin onnellinen jos haluaisit liittyä iloiseen kasvavaan joukkoomme!! LIITY TÄSTÄ!!Suosittelukoodini on:::HOP11009 !! Käytä pliis. Niin saan hyvän bloggarin maineen :)) Ei vaiskaan. Jotain lisäpisteitä siitä napsahtaa. 

Eli nyt sain siis naposteltavaksi  VITAPLEX SALMIAKIN MAKUISTA D-VITAMIINIA! Tää on kuulkaa niin suomalaisen suuhun ja makuelämyksiin tehty D-vitamiini valmiste ettei ol toista!


Tabletit on ihanan pieniä ja edelleen salmiakin :) makuisia. Helppo saada MIEHETkin ja lapsetkin popsimaan D-vitamiinia karkkimaisen makunsa vuoksi. Suositeltava D-vitamiini annos vuorokaudessa on 1 (yksi) pilleri joka sisältää 10 mikrogrammaa sitä DEETÄ! Tähän kohtaan täytyy sanoa että OMA päiväannokseni OMASTA VAPAASTA TAHDOSTANI on ollut jotain 5-7 tablettia. Suomen talvi on pimeä ja deetä pitäis saada.. kuka tietää minkä verran?? Kovin on kiistelty aihe. ARVO YLPÖLLÄ oli tähän oma vahva mielipiteensä ja mä menen siihen suuntaan.
Yhtään syönti kuvaa en ottanut teitille kos amalgaamit vaan vilkkuu :))

Parasta mun mielestä on tässä tuotteesssa sen laihduttava vaikutus :) Pikkasenko on hyvä tuote poistamaan makean nälkää! Siks niitä taitaa mennäkkin niin monta päivässä. Eli Deetä vaan suuta kohden kun susupala pussi alkaa mieltä ja kieltä kutittelemaan. Hyvä kuitenkin pitää pilleripurkki lukkojen takana ettei lapset syö omin nokkinensa!
 

Meijän purnukassa ei enää paljon ole jäljellä. Yleiskuntooni en heti  osaa sanoa miten D-Vitamiini on vaikuttanut. Syön sitä kuitenkin säännöllisesti. Mutta makunsa tähden ostan tätä ruokakauppa reissullani kyllä! Eli saa ihan tavallisesta PÄIVITTÄISTAVARAKAUPASTA! Hintaa purkilla on 12-13€ Ja sisältää 250 pilleriä. Suosituksen mukaisella popsintatahdilla riittää aikas kauan.
Vitaplex (lisätietoa tuosta) on tuonut päivittäistavarakauppoihin koko perheelle sopivan salmiakinmakuisen D-vitamiinin. Pienen, helposti nieltävän tai pureskeltavan tabletin avulla on helppo huolehtia koko perheen riittävästä D-vitamiinin saannista. VITAPLEX salmiakin makuinen D-VITAMIINI on 10 mikrogramman pieni tabletti, joka sopii koko perheen käyttöön. D-vitamiini auttaa ylläpitämään hampaiden, luuston ja lihasten normaalia toimintaa ja edesauttaa immuunijärjestelmän toimimista. Vitaplex salmiakinmakuinen D3-vitamiini on helppo pureskella, imeskellä tai niellä kokonaisena veden kera.

D-vitamiinin saanti

D-vitamiinia saadaan kalasta, vitaminoiduista maitotuotteista sekä margariineistä ja kasvirasvalevitteistä. Lisäksi D-vitamiinia syntyy auringonvalon vaikutuksesta iholla. Monet suomalaiset saavat liian vähän D-vitamiinia ja erityisesti talvella D-vitamiinilisän käyttö on tarpeen. Lapsille ja nuorille suositellaan D-vitamiinilisän käyttöä ympäri vuoden. Aikuisellakin D-vitamiinin saanti saattaa jäädä puutteelliseksi myös kesäaikaan, ellei henkilö ei oleskele paria kertaa viikossa noin 15-30 minuuttia ulkona auringon ollessa korkeimmillaan.

Mitä Vitaplex Salmiakki D3-vitamiini sisältää?

Ainesosat
 • Makeutusaineet (isomalti, ksylitoli)
 • lakritsiuute
 • ammoniumkloridi (salmiakki)
 • D-vitamiini (kolekalsiferoli)
 • pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)
 • stabilointianeet (piidioksidi, natriumkarboksimetyyliselluloosa)
Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Huom. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa, huoneenlämmössä.

En ole pannut merkille ylimääräistä vessassa ravaamista :))
Eli loppuyhteenvetona voidaan todeta pilleripurkin ehtyneen pikavauhtia ja samaa odotan vyötärön ympärysmitaltakin :))
Ei siis huono tuote ollenkaan..Kipin kapin kauppaan siitä!

25 kommenttia:

 1. Oli niin hyvä postaus, että liityin heti hopottajiin koodilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mahtavaa!!! Kiitos :)Jäädään odottelemaan joitakin "huippu" testinkejä!

   Poista
 2. Kiitos ihanasta postauksesta ♥

  VastaaPoista
 3. en oo ikinä kuullukkaan mutta näiähän pitänee ostaa. leikkö noissa laktoosia??vuan sempä saan ite apteekista selviteltyä. ei sovi miun rautalääkkeiden kanssa tuo laktoosi missään muodossa nääs :D mutta ostoslistalla on jo, kiiiitos vaan vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäpäs kyselen joskos löytyisi vastaus..koska purkin kyljessä ei ole mainintaa että sisältää laktoosia nii eihän sitä sillon ole? Eli näin aatellen ei sisällä laktoosia.. Näitä on kiva popsia :))

   Poista
  2. Ei sisällä!! Senkun painut kauppaan hakemaan karkin korviketta :))

   Poista
 4. Hopottaja-koodi aktivoitu (sinulle). Liityim, aikaa se otti, monine vaiheineen. Saas nähdä tulee tuotetestauksia. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!! Tervetuloa HOPOTTAJIIN :)) Tervetuloa kampanjat!!!

   Poista
 5. Voi noita heti meijän sihtisuu teinille :) Kiitos vinkistä, taas, Bikke! Voimahali:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paas hakein! Näistä voidaan sanoa että :maistuis varmaan sullekki!

   Poista
 6. Kävin hopottautumassa vaikka sää olet hyvän bloggarin natsat jo ansainnut muutenkin :) Mutta tulee niitä lisäpisteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HURAA!! Tervetuloa HOPOTTAJIIN :)) Toivottavasti pian tulee jokin hyvä kampanja..vaiks suklaan maistelua :)

   Poista
 7. Noitahan voisi vaikka kokeilla, kun hinta ei ainakaan laita vastaan. Mausta jos ei tykkää, niin näyttää sopivan pieniltä nieltäväksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas pieniä on. Jos näillä koristelisi täytekakun? :))

   Poista
 8. Mä olen kans päässy tollasen maistamaan ja hyvää oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HYVÄ! Tästä purkista riittää makupalasia jaettavaksikin asti :))

   Poista
 9. pitäsköhän minunnii kokkeilla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäis :) Pikkasen vaan köyhdyt..tuskin muita menetyksiä kokeilun suhteen :))

   Poista
 10. Pitäsköhän sitä testata näitä.. Hopottaja mää jo oonki, ni en voi liittyy.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko saanut mitään hopotus-keikkoja? Mietin vaan et kuin usein niitä on!!

   Poista
 11. Hei..kyselen tätä kautta et saitko paketin perille??? minulla näkyy aina sinun uutena postauksena tuo teksti et 100e lahjakortin arvonta..uusia postauksia en näe ollenkaan..olenkohan mie sössiny jotain vai miten..no laitan facebookkiin kyselyn jos et näe tätä kommenttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAin juu kiitos :)) Olen ollut laiska blogi päivittäjä ;(((

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)