UA-39839136-1

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

WALKING WHIT DIOSAURUKSET

Aateltiin ystäväiseni kans järjestää pojille huippu yllätys! Sainkin pidettyä mölyt mahassani perjantai iltaan ja kerroin et mennään kattoo dinosauruksia seuraavana päivänä! Olin niin innoissani. Ja sain vastaukseksi: ai jaa , ja molemmat pojat liukeni paikalta. Just.

 Molemmat lapsenikin näin hesan päässä. Ja olin ihan pihalla sillä hetkellä kun sisko sai sen veljeltä synttärilahjansa! Plikka kilju niinku 12 milliä olis tipahtanu pankki tilille. Ja mitä se sai?

Jonkun kumisen ukon josta kaiken titävä äiti oli ihan pihalla! Hui! Heillä onkin jokin salattu elämä.. Oliko lapsuudessa liian vähän leluja? Nö hö! Tuos oli kyllä lahjan antaja onnistunut ihan kybällä!

 


Miniänkin siinä näin ja jotain anopeista juteltiin ja niiden kummallisuuksista nii eikös miniä sanonu siihen :: Et sanos muuta! Tollaset 10 sekunttia kesti ennenku tajusin et sehän tarkoitti minua!! Ei hätää. Naurettiin joukolla! Se on muuten mahti taito nauraa itelleen! Ja kun itelleen nauraa saa muutkin ihmiset hyvälle tuulelle.))


Dinosaurus esitys oli mahtava. Tarinan kertoja tempas mut kyllä mukaansa ihan tyystin. Ja kyllä pojatkun tykkäs ;))
Harmittaa vaan kun nää mahti shout on niiin kaukana. Pehva puutuu kun pitää istua monta tuntia sinne , ja siellä ja viel takasinkin! Siinä meni pyhäpäivä kivasti.


Rauha kaikille rakkaille taivaissa.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihminen näytti niin pieneltä siellä jalkojen juurella. Poikia kiinnosti tietää et onko ne oikeesti ollu noinkin isoja :)?

   Poista
 2. Ei sitten auennyt täälläkään päässä, mikä ihme tuossa lahjassa pisti huutamaan....pelostako saaja huusi...:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plikka opiskele jotakin animaattori linjaa ja tää ukkeli kuuluu Y-sukupolven hitteihin. Sano koulussa saavansa rispektii kun näyttää ukkelin :)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)