UA-39839136-1

maanantai 5. marraskuuta 2012

TUNNUSTUS JA ARVONTA MUISTUTUS

Sain Mintun Helminauha  blogin Ninniltä ihanaisen tunnustuksen. Nää oikeesti lämmittää sydäntä ja kertoo bloggaajalle ettei oikeesti ole yksin. JA ilmeisesti se yksin olo on nyt jotenkin pinnassa. Ja sitten mä äidyin miettimään tota Helminauhaa että mistä se koostuu? Hetihän me mielletään helmihauha luunvalkoiseksi. Ok niinhän ne yleensä on mutta mun helminauha koostuu elämän ,niinku kuvittelisin Ninninkin,..niistä hetkistä jotka on merkittäviä..Tärkeitä hetkiä jotka pääsevät helminauhaan mukaan..Luunvalkoisia ei aina tartte niin selitellä mutta ne mustat..Niitäkin on. Kaikista suurin musta helmi on iskäni kuolema. Hirveän suuri menetys koko mun perheelle ja sisaruksille. Jos saisin käännettyä aikaa taaksepäin syöttäisin iskälle asperiinia. Joka päivä! Muita mustia olis omat sairastumiset ja kummisetäni menetys jaa jaa Siunaa mutta olis niitä monta kun oikein alkaa aattelee. 

Lopetetaan mustat ajatukset ja siirrytään tähän tunnustukseen. :)) 
Jotta olisin tunnustuksen arvoinen..siis olenhan mä! Niin pitää kertoa itsestään 7!  tunnustamisen arvoista asiaa.. TUNNUSTAN JA ENNUSTAN ET PAHEMPAA ON LUVASSA :)

NO:1: Pelkään kuolemaa. Nykyään ihan vimmatusti. Haluan uskoa ettei pietari aja mua väärälle puolelle

NO:2: Keväisin survon kukkapenkit täyteen sipuleita , taimia ,siemeniä..ja oletan että hyvä tulee ilman hoitoa

NO:3: Sillon ennenvanhaan olin kovinkin aktiivinen yhdistys touhottaja. Nyt pelkkä varapuheenjohtaja MLL osastossani ja yritän touhuta koulun vanhempain toimikunnassa. Olen vanhentunut ja laiskistunut

NO:4: Mä olen NIIIIN joluihminen ja vieläkin lahjojen perään :)
En kuitenkaan paketoi niitä itelleni

NO:5: Sompailen blogistaniassa etsimässä blogi arvontoja..Osallistun kaikkiin jotka löydän ja yritän linkittääkkin vaikka se tuhoo omia voittomahdollisuuksia :))

NO:6: ISÄNMAA ja kaikki se mitä veteraanit ovat eteemme tehneet.Olen niiin suunnattoman vihainen vieläkin oman markan myymisestä!  http://www.veteraanit.fi/  Täältä olen ostanut kaulakorun ja junkkeri merkki meni ohi mikä ottaa kupoliin ihan julmetusti , mottimerkki jos olisi koruna ...

NO:7: Tänään joku voisi antaa minulle :maailman paras kotiäiti/ruuan puolestapuhuja tunnustuksen! Tänään ruokin lapseni päivällä makaroonilla ja jauhelihapiffeil ja iltapäivällä pussi italianpadalla johonka sentään ruskistan jauhelihan. Ja ne kasvikset? ovat kaupan hyllyllä

Ja laitetaan tunnustus etiäpäin::

Olkkaas hyvätMun ensimmäinen sarjaton sarjan mukini. Älytön keksintö:Sarjaton sarjan raita muki?? Täst mie ryystän pakuriteetä ja piinaan teitä vielä sata vuotta!.

MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN

13 kommenttia:

 1. (tuliko se edellinen viesti? Kone tökkii)

  Mut siis kiituksii! :)
  Otan het mietteisiin mitä kehtaan paljastella :D

  Peeäs: hyvä, että pakuritee päätyi vinkistä juotavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pakuri vinkistä! Sitä on yks metsämies mulle tuonu jo kolme kertaa ;) niin laitan luottoni siihen. Olikin muuten vaikea keksiä totuuksia.

   Poista
 2. Kiitos vastauksestasi tunnustukseen. Isänmaa ja joulu ovat kaksi hyvin tärkeää asiaa myös minulle :)

  Siitä helminauhasta.. Osuit asian ytimeen. Helminauhani helmissä on mukana monta mustaa, mutta mustat helmet antavat valkoisille mahdollisuuden loistaa kirkkaammin. Suuri musta helmi on Äitini kuolema.

  Ja se Mintun helminauhan Minttu on jo edesmennyt hyvin rakas lemmikki kissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaita. Tärkeitä. Aurinkoja...
   Meidänkin kisu on nimeltään Minttu. ;) 12 vuotias! 89 vuonna silloinen kissani meni hukkaan ja olikin jäänyt auton alle. Ojasta löysin ja vesisateessa parkuen kaivoin kuopan kukkapenkkiin soppakauhalla.Oli rakas kisu. Ei omistettu lapiota

   Poista
 3. Kivat tunnustukset ! No 1 sama, mutta pelkään että muut kuolee ja nro 5 =DDD
  Sarjaton sarja on hyvä kekkasu, yhtään en omista, kaupassa vaan hypistelly. Mulla semmonen sarja , joka koostuu kirpparimukeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun sarja on siis kokosarja ;) mun muki on kakkoslaatua! Pikkasen halvempi. Kirpparilta oon löytänyt " parempia" ruusukuppeja jousta tykkään ku hullu puurosta

   Poista
 4. Kivoja tunnustuksia!
  Kiitos tunnustuksesta, täytyykin ruveta miettimään vastauksia, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Jos yhtä vaikeesti tulee ku multa niin hyvä ;) Ehkä olis pitäny juoda toinenkin kofeiini annos ni olis ajatus juossut :))

   Poista
 5. Hei vaan ja onnea tunnustuksesta! Ja onneksi olkoon vielä toistamiseen, sillä voitit romulyylin arpajaisissa. Tuletko vilkaisemaan "arvonta suoritettu"-postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitinko? Ihkua! Olen kyllä niin paketeitten perään ettei ole toista :)

   Poista
 6. Oooo, onnea Romulyylin arpajaisvoitosta. Voitit vaikka tuhoatkin omia mahdollisuuksiasi linkittämällä.. buhahah. Toi oli hauska!! Ihanaa seuravaa sataa vuotta Bikke <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. THÄNKS! Lisää arvontoja kehiin :) Itelläkin jo uusi palkinto odottamassa seuraavaan kisaan :)))

   Poista
 7. Juu, muistakin sit kiusata meitä seuraavat sata vuotta ;)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)