UA-39839136-1

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

TEEN en tee TEEN en tee

Joskus olen ollut oikeesti tosi reipas ja ahkera! Eli tarkoittaa sitä että muutama vuosi sitten näin joulun alla näin paljon vaivaa ja tein enkelinsiipi pakettikortit aikas monelle lahjan saajalle! Tildan kaavojen mukaan ja sitten leimasimilla kirjuuttelin lahjan saajan nimet ;)

Jossakin vaiheessa kattelin tekeleitäni ja huomasin etten ollut ommellut kaikkia samanlaisesti. Täyttöreikiä oli siellä täällä pitkin siipiä! Mutta tosi kivat niistä tuli. En tiä onko kellään tallella?

Aika iso kasa kuvia olis käytettävissä... Ajattelin noista pakettikortteja tahi jotakin muuta.. aika näyttää mitä valmista tulee :)))

10 kommenttia:

 1. Siinähän se itsetehdyn viehäty onkin, että kaikki ei ole samanlaisia...:)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä olet hienoja tehnytkin :)
  Et ole herkinnut painattaa kuvia kankaaseen ja ommella jotakin ;)
  Mukavaa keskiviikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas painatus on ollu mielessä.. Kuullut kauhutarinoita kuin vaikeeta se on ...

   Poista
 3. Kauniita enkelinsiipiä. Kiitos vinkistä! Tuo Erican idea, painaa kuvat kankaalle vois olla muuten aika kiva! Mustesuihkutulostimen omistaja voi tehdä sen itsekin. Niitä silitettäviä kuvia olemme tehneet valinnaistekstiiliryhmien kanssa ja sitten on ommeltu esim. laukkuja, tyynyjä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis mustesuihku kylläkin.. Ehkä mä joku kaunis päivä alan harjotella.. Siirtoarkit on niin kalliita olevinansa

   Poista
 4. Mulla on tallella!! Vaikka jouduin sen kerran koiran hampaistakin pelastamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua!! Koiruudet on aikas kerkeeväisiä ;) en nyt ala torumaan et miten se sen sai?

   Poista
 5. Oi ihanat siivet. Mä jos tuollaset saisin nimellä tai ilman, ne kyllä pääsis seinälle talteen, siitä viis kui paljo ne pölyä keräis. =)
  Raskitko sä tosiaan noi kuvat tuhota? Niistä joku hieno asetelma isoon kehykseen, sit saat kertoa vieraille isotäti Anelmasta ja mummin serkusta Kustavista... jne. ;D

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanaisia...kannattaa kokeilla sitä kankaaseen painamista! Terveisiä täältä harmajasta, tihkusateisesta Oulusta!
  Lämmintä ja mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)