UA-39839136-1

maanantai 19. marraskuuta 2012

ARVONNAN VAKAA KÄSI ON PUHUNUT


Mää ehrein jo saada sellasen taudin ko paskahalvaus! Aloin lisäämään kuvia (siis blogi tekstiin) ja ihan ihmeellinen bloggeri sivu oli auki jaa jaa vaik mitä omituista! Muttei hätää..klikkailin kaikkea mikä klikattavalta näytti. Ehdein siinä jo vähän manata kun kuvat tuli pelkkänä tekstinä! Mutta ei hätää. Fiksuakin fiksumpi minä täällä hokasin klikata LUO linkkiä eikä HTMLäää. Hah ,minusta onkin kasvamassa oikea nörde :)

Arvonta siis suoritettiin Aulis Kerlanderin lomaillessa käyttäen Iron Maiden fania! Ja sillon ei uskalla uhota tulokselle.

Siis ihan älyttömästi oli lipukkeita ja melkein rakko tuli sormeen kirjotellessa arpalipukkeita..Ihanaa!! Lämpimästi tervetuloa kaikki uuden tuoreet lukijat ja kiitos kaikille vanhoille konkareille kun ootte mukana jaksanu..


 


JA sieltähän tulla tupsahti HANNE Valkoisen leinikin  blogista! Jättipaljon onnea ja suklaisia huulia ja toivottavasti saat edes yhden joulukortin :))
Ja koska mun sisustuskutsut oli yleisömenestys aattelin arpoa vielä..jotain..huu nous vat.. ja sen yllärin saapi TANJA Sata ja yksi käsityö 
blogista


 

Niin siis kutsut meni tosi hyvin. Ihanaisia naisia oli huusholli täynnä ja kaikki herkkupaakkelssit meni. Piti ottaa teitille namikuva mutten ennää muistanu siinä tohinassa.. Tein sellaisen glökitortun mihin keitettiin glökisiirappi..ohje käski keitellä 10 min..kattelin sen 10 min ja kattelin toisen  ja vielä kolmannenkin!! Sen piti saeta! NO ei saennu! Paitsi sitten kun otin sen pois levyltä! Pikkasenko oli tuhtia tavaraa jäähtyneenä kattilanpohjalla!!  Sen sai RAAPIA kakun päälle. Suosittelen seuraamaan ohjeita! 

 JA arvakkaas vaan sain kun sainkin ne toolit valmiiks , melkein. Sunnuntain siin puolenväivän aikaan alettiin niittejä läimii ja ihan kolme (3) eri nitojaa testattiin ja sit loppu viel niitikki!
Töistä tuli kaksi "isompaa" pomoa kutsuille ja istuivat niillä tuoleilla..
Meitä oli ihan vaan pari muijaa täs jäljellä ja katteltiin niitä päällisiä ku yks rouva kysyi:: Eikö nää oo millään kiinni? 
Tota noin ..ei..ei..sitte välähti tuhat vattine lamppu!!
No olihan ne istuin osat RUUVVEILLA kiinni mutten mä sitä enää muistanu!! Ihme kun ne olikin niin klenksut!

Mulla onkin tuolla jo uusi arvontapalkinto oottelees :)
Se on lähtöisin VALLEYS putiikista!

Kirjuutellaan

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille! =)

  Hahhahhaa, hauska tuo tuolijuttu. :D

  VastaaPoista
 2. No ajattelinkin, ettei onnetar voi täältä uutta kertaa voittoja antaa... Onnea voittajille:)
  Noita kommelluksista on sitten hauska lukea :D

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa ja kiitos suloiselle onnettarelle♥!

  Ilmoittelen sinulle sähköpostiin osoitteeni:)

  VastaaPoista
 4. onnea voittajille ja onnea niistä suosituista kutsuista.

  VastaaPoista
 5. Pikainen viesti: Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)