UA-39839136-1

sunnuntai 30. elokuuta 2015

MUOTIA DEFSHOPista

Joskus on kovin vaikea saada muksuja tai miestä ihan oikeaan vaatekauppaan. Verkkokaupat ovat meidän perheiden vaatettajien pelastus. Mikäs sen mukavampaa , kuin omalta soffalta näpytellä tilausta esim:DEFSHOPiin ja jäädä sitten odottelemaan paketin saapumista kotio.
DefShop on yksi Euroopan johtavia ,  streetwear ja hiphop muodin verkkokauppoja , josta löytyy yli 250 laatubrändiä ja yli 25000 tuotetta...Defshopin tuotevalikoimaan kuuluu esim: Nike , Adidas, DC , Yakuza , Amstaff , Only , Jack & Jones , Dickies , Supra... Defshopilla onkin nyt ILMAISET POSTIKULUT , koskien yli 60€ tilausta , aina tuonne 3.9.2015 asti! Käyttämällä koodia:syss15av saat siis tilauksesi (väh:60€) postikuluitta!   DefShopilla on 30 päivän maksuton vaihto/palautusoikeus.







 Miltä kuulostaisi punaiset maiharit valkoisilla palloilla? Tai muuten vaan säväyttävän väriset :)
Meille Bunkereista tykkääville saattaisi JUMEX-merkki olla korvaava tuote. Ei ainakaan ole hinnan kiroissa nuo kengät

Älä unohda 24h-DEALS ,  päivittäin vaihtuvia tarjouksia: Tänään esimerkiksi lippiksiä , mekkoa , reppua , koruja , aurinkolasia ja kenkiä...
Tule myöskin DEFSHOPIN facebook tykkääjäksi! Fanittajana saat heti ensimäisten joukossa tietoa uutuuksista sekä muista tarjouksista!


 Yhteistyössä DefShopin kanssa meille avautui pieni onnenpaikka taivaassa :) Pojastani on kasvanut merkkitietoinen nuori mies. Hänen yksi suosikkimerkeistään on tämä DC. Huppari , lippis ja vyö kuuluvat miehenalun suosikki varusteisiin.




 Minä daami valitsin Vilan ihana harmaan Newriver  mekon... sekä tennarit.

Huomatkaa
 citylook  

 Rantalook


Sama tyyppi , eri reissut
Sama mekko , eri tarkoitus 
 Kyllä se shoppailu kummasti mieltä piristää. Pikkurahallakin löytyy kaikkea kivaa :) 

8 kommenttia:

  1. Kyllä on rouva taas niin kauniina <3 Mutta onkos kummipoijaasta tulossa hoppari? Eikös tuuttitukka ja nahkarotsi olis mittään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kummassa kuvassa? Tuunattuna vaiko luonnollisena..Luulen ettei tuo tuuttitukka nyt iske , ihan sen keskiviikoisen parturoinninkin vuoksi :)

      Poista
  2. Tosi hienoja vaatteita teille! Ja koreet mallit! Täytyypä klikata ittensä tuonne verkkokauppaan!
    Iloista syyskuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUI! Huomenna..parin tunnin päästä onkin jo SYYSKUU!! APUA!!! Sehän tietää sitä että pitää alkaa varustautumaan jouluun :))...vaikka DefShopin kautta!

      Poista
  3. Moi Birgi! Molemmat lookit olivat tosi hyvät ja kyllä varmaan helpottaa ,kun ei tartte "miesten"kanssa mennä vaatekauppaan.
    ja niinhän se on, shoppailu välillä piristää kummasti.Ps. mallit myös "priimatavaraa"hyvää vointia ja mukavaa syksyä teille kaikille.toivottelee Marjatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjatta! Ostoskeskukset ovat nykyään niin suuriakin ettei siellä jaksa kävelläkkään saati vielä hätäisten miesten kera :)... Ihana syksy alkaa ja toivon mukaan hyvät voinnit jatkuvat <3

      Poista
  4. Oi noi ekat pääkallo leggarit ois mun makuun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HiHiHii.. pieni kapinallinen minussa näin 45 vuotiaana huutaa pääkallojen perään :)

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)