UA-39839136-1

keskiviikko 5. elokuuta 2015

MIES SISUSTAA

Montako kertaa olenkaan kuullut ukko-kullan kehuvan (?) kavereilleen että hempetti kun töistä tullee ei tiedä missä kohtaa se soffa kulloinkin on? Jotenkin se kalskahtaa korvaan sillai häijysti ;) Onko se sitten paha jos vaimo päivän aikana saa visioita ja tukka putkella siirtelee huonekaluja? No minnen ole piiiitkään aikaan muljautellut huonekalujen paikkoja enkä ole suunnitellutkaan sellaista tekeväni...saati tukka putkella viuhtonut...
Niin ja kuinka monta kertaa joku on vihjassut ettei tässä kodissa ole tilaa miehelle! Niin todettiin Suomen kaunein koti kisassakin että mies on sisustettu ulos... Sehän on harvassa sellainen mies joka huomaa verhojen vaihtuneen tai maton uusiutuneen. Näin 5 miehen kanssa asuessa joskus siivouspäivänä repii hiukset ja peliverkkarit siinä kohtaa kun mattoja tuodaan tamppauksen jälkeen sisälle! Ei voi muutakuin ihmetellä etteikö näin 4 vuoden jälkeen jo osattaisi laittaa mattoja niille samoille sijoille missä niitä on joka päivä katsellut :) DÄÄM!
No halusimpa jakaa teille pari kuvaa siitä mitenkä meillä miehet sisustavat: Mitä isompi edellä:::

 Torsolla oli vilu

 Sitä pienempi perässä


 Eikä moottorikelkalle ollut muuta jemmaa

Mites teillä miehet? Saako mopon moottorin tuoda köökin pöydälle :))?

18 kommenttia:

 1. =D Juu, kyl meil autonosia yleensä lojuu pöydillä. Ei nyt sentään moottoria mut jotain pienempiä murkuloita. Sit siivouspäivänä kehotan nätisti viemään ne sinne minne aurinko ei paista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä ole teillä nähnyt!! Kaikkea muuta kivaa kyllä :) Eli ilmeisesti murkulat häviää kun kauniisti pyydät :)

   Poista
 2. Onneksi meillä on keittiö yläkerrassa, muuten varmana lojuis vaikka mitä pöydällä. Nyt kuraiset kypärät js hanskat jää sentään eteiseen. Mutta ilta on mun perheen miehille ihanteellista aikaa sisustaa olohuoneen pöytä ja sohvan ympäristö erinäisillä tekstiileillä, juomatölkeillä ja muilla astioilla. Aamulla sitten odotetaan äipän mielipidettä ;) Kaikenlaisia johtoja ja latureita meillä kyllä tuppaa lojumaan ympäriinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se elämän suola jotta miehisillä miehillä on eri jutut ja hehkeillä naisilla taas muut kuviot? Se mitä olen katsellut amerikkalaisia hömppiä joissa mies saa päättää kodin sisustuksia niin emmä osais niiden antaa päättää. Tyranni minussa haluaa olla se joka määrää pitsin paikan :) Mutta muksaa kun meillä on nuo miehet! sulla pari vähemmän mutta yhtä rakkaita sotkijoita kaikki :)

   Poista
 3. Mä olen ainakin luovutttanut ja sanonut jo aikaa sitten, että jos ei tiedä tiskikonetta tyhjentäessä mihin joku kippo kuuluu niin jättää sit tasolle, laitan sit ite. Mulla on joka tavaralle tarkka paikka keittiössä. Peruslautas, haarukka ja lasipaikat tietty mies muistaa, mutta kaikki muu onki sit sitä "en mä voi tietää missä se on", eli kaikki ruuanlaittoon liittyvät :D

  VastaaPoista
 4. Ei meillä, mutta serkkutyön kanssa juuri puhelimessa viimeviikolla rupattelin ja heillä on pappatunturi olohuoneessa..:))

  VastaaPoista
 5. Juu, meillä kun asuu monta henkeä, on kaikkien kamaa myös joka paikassa. Mulla langat, miehellä radiot, penskoilla mitä milloinkin. No, onneksi en ole mikään himosisustaja...

  VastaaPoista
 6. Aikoinaan Isäntä uhkas, että tuo moottoripyörän kellariin talvisäilöön..en antanut periksi ja nyt onneksi tallipaikka jossa ne moottoritkin puretaan, ei köksän pöydällä!

  VastaaPoista
 7. Joo, en ala kuvaamaan poikani kämppää! :D

  VastaaPoista
 8. mut kato ku nätisti kaikki kasassa, voishan ne olla pitkin lattiaa. Ja tuo kulho kyl kruunaa kokonaisuudn

  VastaaPoista
 9. Hih- meillä se on vähän toisinpäin, Ukkokulta saa joskus sisustuspuuskan ja minä puhahtelen vieressä, etteihän toi nyt tollain voi olla:)

  VastaaPoista
 10. Mä olen kyllä aika tarkka omista visioistani, yleensä kyllä kysyn miehistä mielipidettä, mutta enpä aina sitäkään kun harvoin mies edes muutoksia huomaa :D Tai jos huomaa niin ei kommentoi, eli jos ei valita niin olkoon ;)

  VastaaPoista
 11. Oi, jotenkin niiiin hellyttäviä kuvia ja toi karvalakki on löytänyt nappipaikan! Minä en enää välitä, jos miesten tavarat ovat väärissä paikoissa. Kyllä ne pikkuhiljaa katoavat, kun niitä tarvitaan. Ongelmana meillä alkaa olla se, että emme enää muista, minne jokin tavara on laitettu (alkavaa dementiaa). Taas etsin kissojen ja koirien kanssa aurinkokennovaloja, et mihin ihminen on ne taas piilottanut. Siis niitä pieniä, joita tökitään puutarhaan maahan. Kun mä siivoan kaappeja niin saatan muuttaa tavaroiden paikkoja ja sitten ihmettelen, miksi tavara ei olekaan siellä...kuka sen on vienyt jonnekin.

  VastaaPoista
 12. Etkö sä enää pidä Iltiksessä blogia? Olen etsinyt ja etsinyt ja aina se heittää väärille sivuille :(

  VastaaPoista
 13. Minäkin olen käynyt katsomassa iltasanomien blogiasi, mutta sitä ei löydy. Menee jonnekkin ihme sivuille. Olen kurkkaillut myös välillä blogiisi jos olisi uutta päivitystä. Toivottavasti sulla kaikki hyvin?

  VastaaPoista
 14. Voi elämä ja huh hellettä!! Onneksi miehellä on navetassa ja autotallissa, sekä suulissa paikat missä korjata koneita ym. Jos keittiön pöydälle ilmestyisi moottori niin mää kiljuisin ja lujaa!! :)

  VastaaPoista
 15. Hihhih, kyllä olikin muikean hymyn kasvoille nostattava postaus :)
  Nelliina

  VastaaPoista
 16. Meillä on autotalli se murheenkryyni: mitään ei tahdo löytää sieltä ja auto sinne ei kyllä ikipäivinä mahtuis.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)