UA-39839136-1

torstai 25. kesäkuuta 2015

TUULAHDUS RANSKAA PYYKKITUVALLE

Olen jo unohtanut puolet mummoni opetuksista. Harmi sinällään koska vanhoissa ihmisissä on paljon viisautta! Eikä häntä enää ole...


Yksi ilmeisen tärkeistä vinkeistä on ollut ETIKAN KÄYTTÖ pyykinpesussa. No minä muistan kuitenkin vain räsymattojen värin kirkastamisen käyttämällä etikkaa. Taatusti on ollut juttua muustakin mutta 30 vuoden aikana sitä saattaa unohtaa muutamia pikkuseikkoja .)
 Ongelmahan on ollut siinä ettei rajamäen etikkapullo ole kovinkaan houkutteleva. Siivouksen ja pyykinpesun pitää olla hauskaa!
Näin suuren perheen äitinä on pyykinpesu ja muukin huushollin pito välillä aika tahmeaa pakkopullaa. Arjesta pitää voida tehdä luxusta. Tanssien luutata lattioita ja pyyhkiä laulellen suklaisia sormenjälkiä mitä ihmeellisimmistä paikoista!  Siksi tarvitaan iloisia ja kauniita ja kiinnostavia (sisustuksellisia) puteloita ja purnukoita. Kuinka helppoa se onkaan. Tarvitset vain oikeat motivaattorit. Yksi sellainen tuote sarja on LE PERE PELLETIER!
 Sarjaan kuuluu kaikkea vartalonhoidosta pyykinpesuun.Pyykkietikasta löytyy huumaavia uutuus tuoksuja: - Ambre-Meripihka
 - Pioninkukka
- Appelsiininkukka
- Jasminkukka
 ja vanhat tutut: Puuteri, Teenlehti sekä Eau de Cologne


Tuo PIONI saisi minut taatusti polvilleen :) 

 Vinaigreten hyötyjä pyykinpesussa:
*Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva,hiki,yms,yms...
*Poistaa pesuaine jäämät pyykistä.
*Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään kun pyykki kuivuu
*Pyykistäsi tulee ihanan pehmeät sekä raikkaat ja miellyttävän tuoksuiset.
*Estää pesuaine saostumat pyykkikoneessa.
*Kirkastaa värejä.
*Poistaa tahroja.
*Toimii kuin huuhteluaine.
*Vähentää sähköisyyttä.
*Ekologista.
*Ei yleisesti sisällä allergisoivia ja herkkyyttä aiheuttavia aineita. (Etikka -yliherkkyys on kuitenkin olemassa, mutta en ole kuullut että huuhteluaineena käyttö haittaisi).
*Antiseptinen.
*Poistaa kellastumista.
*Ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä kuten kaupalliset huuhteluaineet joista jää kalvo ja jotka ”tukkivat” ja pilaavat kuituja.Ei siis turha tuote!Itselläni on yhteistyön merkeissä kokeilussa PYYKKIETIKKA tuoksultaan: PUUTERI
            Lapseni aina muistuttavat kuinka pitäisi lukea käyttö ohjeita. Olen niiden silmittelyssä kovin laiska. En siis perehdy :) Siksi lorautinkin kunnolla pyykkietikkaa huuhteluaine lokeroon koneelliseen liinavaatteita. Reilusti. Ensimmäinen kosketukseni hajustettuun etikkaan ei ollut mairitteleva. Koneen pyörittyä jäi pestystä lakanasta sellainen nahkea tunne sormiin. Hajukin oli voimakas! Pitääkö aina oppia kantapään kautta? Liika on liikaa eikä pullollisella saa tripla tehostetta! 
Ohjehan kehoitti laittamaan pari ruokalusikallista koneen huuhteluosioon. Olisin voinut käyttää pullon korkkiakin mutta esteetikkona halusin kaunista... kastikelusikka on nykyään puuteriannostelija :) Nyt toimii!! En käytä hajustettuja pyykinpesuaineita. Osa syy siihen lienee hajumuistot! Avaat kodin oven ja ensimmäinen vastaantuleva tuoksu on bioluvil ja seuraava pohjaan palanut murusoossi.  Ei hyvä. JA se että näin vanhemmiten on pää alkanut reagoimaan voimakkaisiin tuoksuihin. 
Mutta nyt kun avaa meidän kodin oven.. sieltä tuoksahtaa vastaasi puhdas pyykki ja sen mukana muistot narulla liehuvasta puhtaasta lakanasta ja seuraavan yön levollisista unista!
En myöskään ole käyttänyt huuhteluaineita. Liikaa "ylimääräisiä" ainesosia iholle. Enkä ole innostunut siitä vaatteen natinasta... Mutta sanoisinko jääneeni koukkuun!! Niin ei käy joka päivä...
Miksi sitten halusin kokeilla tätä tuotetta?  Meillä on perheessä monta hikikallea jotka lähes uivat märässä tyynyliinassa aamiusin. Olin lukenut tuosta pöpöjahdista juuri tässä tuotteessa joka lupaa niin monia TÄRKEITÄ asioita. Tällä hetkellä päällimmäinen tyytyväisyys kumpuaa tuosta raikastetusta tuoksusta. Perintö lakanatkin ovat "valkaistuneet" etikan ja auringonvalon yhteisvaikutuksesta. 
On siis ihan pakko kokeilla muitakin tuoksuja!


Jälleen kerran iski tuo rintasyöpä tuolta.. LE PERE PELLETIERin facebook sivuilta löydät KAIKKI jälleenmyyjät ympäri suomen.
Esim.. Serafiini Raisiossa on lopettamassa myymäläänsä ja siellä nuo tuotteet ovat hyvässä alennuksessa. Pääset huokealla hinnalla kokeilemaan ja koukuttumaan :)
Onko tuote sinulle tuttu? 13 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin paras Bikke :D. Bioluvil ja pohjaanpalanut murusoossi :D :D . Vähän sama kuin että jos syö Sisua, niin heti epäillään, että on tullu juopoteltua, koska eihän sitä Sisua kukaan nyt huvikseen voi syödä...

  Mutta että voisin lähettää täältä yhden toisen etikkahullun (mun mies) sulle pyykinpesuoppiin. Onkin varmaan ainoa asia, johon ei vielä olla älytty sitä käyttää. Tai siis johtuu siitä, että minä pesen pyykit, eikä mies, joka käyttää etikkaa ikkunanpesuun, kahvinkeittimen puhdistukseen ja ties mihin. Itse käytin sitä viimeksi lehtokotiloiden tappamiseen. Raakaa, mutta toimii.

  Mutta siis näyttää kyllä varsin kauniilta ja houkuttelevilta tuotteilta. Ehkä ton verran romanttista otetta kärsisin meidän muuten varsin epäromanttisessa pyykkinurkkauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun niin monesta kodista ne hyökkää jo ovella! Ainakin lähisuvussa :) Sisun syöjät varsinkin maanantai aamulla...... Meillä ei noita etanoita ole mutta etikkaan ne upottaisin! Ihme aine muuten :)) Mä kun olen sellainen pitsihörpäke.....

   Poista
 2. Tämä onkin ihan uusi tuote meikäläiselle. Meillä on käytössä sellainen erikoispesuaine, jonka nimeä en nyt kyllä muista, mutta siitä ei jää jäämiä pesukoneeseen tms. Uskaltaisinkohan tuon erikoispesuaineen kanssa lorauttaa tätä tuotetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pyykkipulveri on Hyvä Pyykki. Pesee pienellä annoksella EIKÄ tuoksu! Ainakin sen kanssa tuo toimi hyvin....

   Poista
 3. Tämä on kyllä ihan uusi tuote mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää blogistania on ihan hassu paikka kun täällä tulee kaikenlaisia uusia tarpeita :))

   Poista
 4. Hiihti, ihana sinä! Täälläkin ilmoittautuu yksi aina kantapään kautta oppija! ;) Tämä on aivan uusi juttu minullekin!

  VastaaPoista
 5. Etikan hyödyllisistä käyttötavoista olen kuullut, mutta tämä tuote ei ole ollut käytössä. Täytyypä katsoa, mistä saisi kokeiluun.
  Kärsin itse herkästä ihosta, ja reagoin tuoksuihin hengenahdistuksella...en käytä hajusteita siis juuri ollenkaan. Ja kun käytän rumpukuivainta, ei huuhteluainekaan ole käytössä, paitsi semmoisille pyykeille,jotka ei kestä kuivainta.
  Kiitti taas vinkistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rumpukuivain meilläkin on mutta olen sitten taas niin pihi etten raaski käyttää jos muutenkin saan kuivumaan :) Mutta kyllä! Se kone poistaa huuhteluaineen tarvitsemisen!!
   Kivvaa viikkoa sinne!

   Poista
 6. Ihan uusi tuttavuus, mutta sopisi hyvin kaveriksi pesupähkinöille.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoista asiaa. Ja tuli uutta intoakin pyykkäämiseen. :)

  VastaaPoista
 8. BlueHost is ultimately the best web-hosting company with plans for all of your hosting requirements.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)