UA-39839136-1

torstai 11. kesäkuuta 2015

MÄ TEEN RITSAN

SIIS EN MÄ!

Olen ollut huolissani näin koululaisten kesäloman alkaessa että kasvaako peppu kiinni tooliin ja sormet kangistuvat peliohjaimen ympärille? Ei taatustikkaan turha huoli..ajoittain joutuu nalkuttamaan kuinka kaunis ilma pihalla onkaan. Että kipin kapin NYT ULOS! Mikäli pieni vihjailu ei tuota tulosta pitää ottaa komennukset käyttöön ja ajaa muksut ulos!  Aina ei tarvitse komennella vaan joskus muksut lähtevät itsekseen ulos happihyppelylle.
 Tai tekemään JÄTTILÄISRITSAA!


Sitä mistä tuohon ritsaan idean oli nuorin saanut ei hän itsekkään muistanut. Liekkö sillä väliä? Pääasia lienee oma ideointi ja toteutus.


Voi olla , että meillä pojat leikkivät sotaa ja kaikenlaista muutakin "paheksuttavaa". Sotaleikeistä on puhuttu ja "kauhu"peleistä muutenkin. Tarun ja todellisuuden rajat pitäisi olla tiedossa.
 Hieman sydämmentykytyksiä sain silloin kun yksi hyppi trampoliinille liukumäen kädensijoilta! Kielsin ettei niin saa tehdä! Siihen muksu näytti mallia ja kysyi että näinkö?


Mustekaloja virittelivät ja ekat ammukset olivat palloja.  
Joskus linkkupuukko on lipsahtanut ja laastaria mennyt. Sideharsoa ja muuta härpäkettä.Ei olla kauhian tarkkoja veistelyistä. Vieraiden lasten tullessa niitä puukkoja keräillään "puuverstaalta".


Yhden kerran poijaan (4v) siivuttaessa appelsiinia päädyimme päivystykseen tikattavaksi. Siellä pieni mies uikutti kipuaan. MUTTA kotiin päästyämme löytyi se rehvakas jekuttaja. Hän näytti kaikille sormeaan ja kehui: Mä sanoin sille lääkärille että maista tota!

8 kommenttia:

 1. Heh rento meininki:D.Meidänkin perheen nikkarointeja jotkut katsoo kauhulla.Ei saisi lapset nauloja hakata lautoihin, kun voi tulla haava,jäykkäkouristus ja milloin mikäkin.Itse muistan kun kakarana olin isän mukana autoverstaalla ja purin kelloja.Joka kerran lupasin laittaa osat järjestykseen ja kasata kellon, mutta ainahan ne meni sekaisin heh:).Kai sitä pumpulin seassakin jotain muistoja jää,mutta itse arvostan sitä, että pienenä sain nikkaroida,rakentaa ja tuunailla ja sitä haluan omillekin lapsilleni suoda:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakkaa menoa teillä! Aivan mahtava idis toi jättiritsa!
  Täälläkin tahotaan helposti jäähä sisälle paukuttaa pleikkaria, kun ulkona niin kylmä ja kovin on ollu sateista.
  Uskaltasinkohan näyttää tota ritsaa pojalle...vai tuleekoha rakennuspuuhista ensiapureissu?!
  Ihanaa viikonloppua Bikke!

  VastaaPoista
 3. Crave Freebies for world residents are listed here. Updated daily. Crave Free Stuff to see the latest Free Samples offers.

  VastaaPoista
 4. Tekemällähän nuo oppivat. Ja ehkä tuonkin ritsa-oivalluksen jälkeen maistuu ulkoilma mukavammalta huomennakin.
  Kovasti samaa patistelua on täälläkin harrastettu. Sotaleikit ovat tietyssä iässä jees, meillä on menneet talvisodat ja jatkosodat ihan tuosta vaan. Eikös se ole Suomen historiaa:)
  Mukavaa viikonloppua"

  VastaaPoista
 5. Ihailtavaa luovuutta muksuilta! 10 pistettä ja papukaijamerkki :)

  VastaaPoista
 6. Sitä määkin täällä vähän pelkäsin, että jospas ne sormet jähmettyy ohjaimiin kiinni. Noh.. ensimmäinen lomaviikko menikin melkein pelin merkeissä, tosin komensin kyllä topakasti tekmään kotihommiakin. Onneksi vanhinpoika läks ensimmäistä kertaa kesäduuniin ja siellä se nyt on pari seuraavaa viikkoa. Nyt en voi sitten komenella koneelta pois, kun olen sanonut, että sitten, kun menet töihin niin saat pelailla. Noh.. mitäs menin sanomaan! Nyt se on päivät töissä ja illat pelaa.
  Meillä mutksut leikkii melkein aina jotakin "sotaleikkejä" ulkona joten ole huoleti. Lapsihan on silloin terve, kun leikkii ja vielä terveempi, kun keksii itse tehdä tuollaisen jätti ritsan. Mutta mistäs sille teidän junnulle nyt löydettäsiin tuohon angry bird?

  :) :) :)

  VastaaPoista
 7. No siinä on ritsalla kokoa! Lapsena tuollainen olisi ollut unelma. Tosin naapurin ikkunat olisivat olleet pahasti tulilinjalla 😆

  VastaaPoista
 8. Tossa hommassa taitaa kohta lasit helistä =D

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)