UA-39839136-1

lauantai 7. kesäkuuta 2014

UASHMAMA

Tuossa taannoin kerroin käyneeni Kirstulan vanhassa puodissa.
Sehän on sellainen paikka josta ei pihalle pääse ilman ostosnyssykkää. Tosin mikäs se mieltä paremmin nostattaisi kuin pikkuinen shoppailu?
No kuiteskin. Silloin käteeni jäi näitä UASHMAMA pussukoita.

 

 UASHMAMA! Feels like Leather, Wash like Fabric , Made of Paper!! Paperista tehtyjä säilytys pussukoita. Saa pestä hellästi. On paperia ja tuntuu ja näyttää ihan nahalta!! Mulla on valkoinen sekä musta keittiön pöydällä. Toisessa patonkia (oli) ja toisessa tuoreita (oli) yrttejä. TYKKÄÄN: Kivaa kontrastia sisustukseen. Nyt kun toinen vessa on laitettu uuteen uskoon luulen siis pelkäämpä että pussukat saavat sieltä uuden kodin. 


 Tämä isompi versio jossa on kantokahvatkin sai kunnia tehtävän toimia rakkaimpien tekstiileideni säilytyspussukkana.


 Kait noihin vois laittaa lehtiä , klapeja , likaisia sukkia..No sillon jos olis likapyykillä ei ehkä olis olkkarin nurkassa... Legoillekkin poijaat meinas viedä. Siihen tuli kyllä stoppi.Joskus minusta tuntuu että olen sellainen tavaranrakastaja! Näkyykö se? Ihan hirveetä olis jos meille tunkeis himohamstraajan parantaja saati organisoija tai muu siisteilijä! Pakenisin johonkin.. Uashmama pusiin :) Sieltä ei osais mua hakea! 
Ihanaa kesäpäivää sulle rakas lukijani :))

13 kommenttia:

 1. Aika jännä juttu. Näyttää ihan kankaalta ja on paperia! Kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon armoton tavarahaukka kans ja yritän siitä nyt pikkuhiljaa parantua miekkosen mieliks, mut vaikiaa on...ps. nyttenkin odottelen 5 eri pakettia saapuvaks maailmalta.... ;)

  VastaaPoista
 3. Noi on upeita! Rullasta isoa en olekkaan ennen nähnyt. Wou. Sopia tosiaan moneen tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 4. Mukavia pussukoita, kivoja eri käyttöihin. Eipä ole tullut koskaan Kirstulassa poikettua vaikka siitä ohi ajettu useinkin. En mä kuitenkaan mitään ostaisi. Olen niin pihi ja jos jotain mielinkin niin usein sitten pistän pois, etten taidakaan tarvita.
  Heleätä Helluntaita.

  VastaaPoista
 5. Kivoja pussukoita, sama täällä jos meille tulisi joku lässyttään et tavaraa on liikaa tai kaapit on täynnä ja sekin et minun pitäisi luopua omistani niin potkut tulisi persuksille...Tunnustan olevani hamstraaja osittain ainakin mutta eihän sitä vaan voi olla ostamatta jos jotain kivaa näkee..joo on noita roinia kertynyt ja isää on tullut kun äidin tavaroita on jaettu, heitetty roskiin, viety kontin keräykseen ja kierrätykseen...mutta olen tuonut meille jätesäkillisen kaikenmaailman peittoo,pitsiä, ompelutarvikkeita, keittösälää, mutku tarttee niin eikös se silleen mene et ainahan kaikelle on käyttöä jos ei nyt niin joskus sitten saattaa tarvita..Ai joo ja ihania nalleja on matkalaukussa kiva idea..
  Mukavaa lauantain loppuiltaa ja huomista sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä erikoinen materiaali, kukakohan sellaisenkin on osannut kehitellä :D
  Mitäköhän kaikkea kivaa tuosta saisi aikaiseksi?
  On ihan vieras tuttavuus meikäläiselle :)

  Tuollaisia pussukoita voisi kyllä ripotella ympäriinsä.
  Ovat sen verran tyylikkäitä ja monikäyttöisiä!

  VastaaPoista
 7. Noi on niin ihania pusseja! Välillä mietin että pitäisköhän se ruveta oman elämänsä organisoija-siivoojaksi, mutta kivat tavarat vaan on niin kivoja että hamstrataan ilolla! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja pussukoita on , mutta tätä tavaraa on niin paljon, että ...... pitäis kai luopua jostain niin sais uutta.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)