UA-39839136-1

lauantai 28. kesäkuuta 2014

OLEN ONNEKAS

Mietittekö koskaan kuinka onnekkaita ootte? Tuntuuko teistä että olette siunattuja? Näkyykö joka puolella minne vain älyää katsoa positiivisia merkkejä? Onko elämäänne tupsahtanut asioita , tapahtumia , ihmisä joista voitte olla vilpittömästi onnellisia? Näkyykö aurinko vaikka sataa rakeita ja salamoi?

 Toimin huomenna Modelife laukkukutsujen emäntänä. Se touhuhan tarkoittaa sitä että huusholli pitää olla tiptop ( jaa meillä vai?) , pöytä notkuu paakkelsia (riisikakkuja) kukkapenkit kukoistaa (kuivuneita kränyjä).
Nii just. En oo kerenny korvianikaan lotkauttamaan niille.
Saatiin päähämme maalata yks hyllykkö autotallista. Se tuotiin sisälle. JAA minne? Tungettiin se pikkupoikain huoneeseen. ENKÄ valehtele jos sanon 12 tuntia menneen siihen järjestelyyn mikä yhestä vaivaisesta hyllystä seuras. KAIKKI huonekalut muutti paikkaansa. Purettiin ja ruuvvattiin. Erotettiin ja liitettiin. HUH! HUH! mikä homma. Ruokaakaan ehtiny tekemään ennenku ilta seittämän maissa.
 Ensimmäinen syvällinen otsikon mukainen tapahtuma:
 MUTTA pelastus saapui yllättävältä taholta. Tommi karas sisälle huutaen:ÄITI! ÄITI! Kato mitä se sun ystävä toi! Mitä? Pehmeitä , lämpimiä , herkullisen tuoksuvia sämpylöitä. Nii mistä nää tuli?  No se sillä vihreellä autolla. Tuu kattoon. Siellähän se miun ystäväni reilun kolmenkymmenen vuoden ajalta. Oli poikennut äidillään ja saanut lähetyksen mukaansa. En nyt kerro kuinka monta söin mutta muutaman :)


Lähettiin siitä sitten hetkenpäästä anopin 70v kaffeelle ja pyydettiin "juhliin" mukaan ystäväpariskuntakin.Me rouvat syötiin lähes kaksinkäsin mansikkakakkua jutustelun lomassa. Kuka sitä ruokaa edes tarvitsee? Helposti menee nälkä ohi mansukaakullakin.
Anopille vietiin lahjaksi edesmenneen veljensä tekemä kaappi hieman entrattuna.
Erittäin onnistunut kyläily kaikinpuolin.
Toinen syvällinen otsikon mukainen tapahtuma:
Tuossa taannoin kävimme tallinnan reissulla juuri tämän samaisen ystäväpariskunnan kanssa. Olin ihaillut heillä enkeli taulua. Etsittiinkin jotakin vastaavaa tallinan turuilta. Tuloksetta. Heillä olikin minulle Voittekste uskoo että silmissäni on jokin vesivahinko meneillään!!Jo ny o!
Heillä olikin minulle ylläri. Punaisesta kääreestä. Oma enkeli taulu.


Oli jäänyt ajatuksen hiukkasena pyörimään. Mies kultaajamestari Harri oli kehystänyt Sinikka Hautamäen teoksen. Ihan vaan mulle. KIITOS! Ootte huippuja :)
Joskus kattelen antiikki/taide ohjelmia ja mietin niitä abstrakkeja juttuja ja muita sudin vetoja. Ihan vaan silläkin että mitä ihmettä ne niissä tauluissa näkee? Kaikkia edes omalle seinälle vois laittaakkaan.
Mutta nää Sinikan taulut.
Tämä taulu

Valkeuden ja synkkyyden taistelu.
 Häilyvä raja. Hukkunut raja.
Puhuttelee
Ymmärrän taiston.Ei kuitenkaan hyvän ja pahan taisto. Vaan jonkin ylemmän.

 

 Voisin tuijottaa tuota tuntikausia. Löydän aina jotakin uutta.
Mietin paikkaa minne sijoittaisin tämän. Ensin ajattelin että makkariin. Rauhan tyyssijaan.Sitten mun lamppuni  sourastaan sai sellaisen virtapiikin että HUH! HUH! Olkkarissahan on tuo teksti.


Se on siinä.

 POST NUBILA PHOEBUS
PILVEN JÄLKEEN AURINGONPAISTE

OLEN ONNEKAS
OLEN SIUNATTU

Illan päätteeksi poikani juoksi kaulaani halailemaan .Kiitti parhaasta päivästä. Oma kiva huone ja vielä saunapäiväkin15 kommenttia:

 1. Olet onnekas, olet siunattu. Hyvä mies. Kivoja lapsia, tyttöjä ja poikia. Hyviä ystäviä. Paljon lahjoja elämään.Näin se menee. Kiitä ja iloitse. Kieputa ittes lämpimiin kiitollisuuden tunteisiin. Olet sen ansainnut.

  VastaaPoista
 2. Ihanapäivä! Kyllä se hyvältä tuntuu, kun on välillä herännyt arjen keskellä ajatukseen, että on siunattu! Miten ihanaa voikaan olla elämä kaikista sen varjopuolista huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus - ihana taulu. Ja ystävät. Ja perhe. Ja sinä♥

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus. Ja tuo taulu on kyllä kaunis <3

  VastaaPoista
 5. Hei! Taulu on kaunis,ajatuksia herättävä..Ystävät,perhe arjen pienet asiat niin, kumpa kaikki me voitaisiin huomata mitä meillä jo on eikä aina sitä mitä meiltä puuttuu.silloin on helpompi sanoa olen onnekas ja minua on sinattu.Olet ansainnut sinauksen ja onnen,monia ihania siunauksen ja onnen tunteen päiviä sinulle toivoen.Marjatta

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä niin mahtavat voimat sun sisällä nähdä elämäsi varjopuolista huolimatta enemmän valoisaa onnekasta puolta että mulla meni kylmiä väreitä sun ihanaa kirjotusta lukiessa ♡ Jo pelkästään oman lapsen kädet kaulan ympärillä on elämän parhautta.. ♥ Hyvää kesää ja yhtä onnekaita päiviä myös jatkossa!!! :)

  VastaaPoista
 7. Olet onnekas ja olet siunattu♥ Tuo taulu ON kaunis...ottaisin kyllä meidänkin seinälle..:)

  VastaaPoista
 8. Halituttaus täältä Lillan soffalta, sää sait taas hymyn mun aamuuni :D
  Kiitos, muru. Siunattu! *täs on läjä syrämmii, u c *

  VastaaPoista
 9. Kaunis taulu,olen itsekin nyt tuijottanut taulun kuvaa ja näen siinä niin monenlaista,antaa paljon katsojalle.Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle ja perheellesi. ps.postaus antoi myös paljon miettimistä

  VastaaPoista
 10. Ihana, rauhallinen taulun aihe oikealla paikalla seinällä. Ihana kun on ystäviä olemassa :)

  VastaaPoista
 11. Joskus hyvyys vyöryy sydämeen <3 Taulu on erittäin puhutteleva, kaunis. Ottaisin omalle seinällekin<3

  VastaaPoista
 12. Kun luin postauksesi ensimmäiset rivit vastasin oitis kaikkiin retorisiin kysymyksiin että no KYLLÄ!
  Välitetään kaikki toinen toisistamme. Se antaa sämpylät joka kulloinkin on jaksanut leipoa. Jokainen vuorollaan :) Kiva postaus. Parhautta!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 13. Mietin useinkin, kuinka onnekas olen, ja puhumme siitä Murusen kanssa kuinka onnekkaita olemme kumpikin. Etenkin, kun näkee ympärillä onnettomia ihmisiä, vihaa, kaunaa, katkeruutta, pahaaoloa, itsekkyyttä, maallisen perässä juoksijoita.... Meillä mitataan arvo suuremmissa asioissa, kuin miten paljon on tavaraa kotona.
  Olemme siunattuja rakkaudella, vapaudella, turvallisuudella, sinnikkyydellä, toistemme kunnioituksella.... Parisuhteissa on kaikissa ongelmansa, mutta kyllä meillä asiat on niin paljon paremmin, kuin monilla muilla. Me emme syyttele toisiamme, hauku ja riitele kaiken aikaa. ympärillämme näkyy kuitenkin hyvinkin ahdistuneita liittoja.
  Positiivisuus on suurimpia voimavarojani. Ilman sitä en jaksaisi.
  On uskomatonta, että siitä hyvästä saan toisinaan moitteita. "sairas ja työkyvytönhän ei saa olla onnellinen, positiivinen, iloinen...".
  Jokainen uusi aamu on onnellinen asia. Jokainen ateria pöydässä on onnea. Jokainen blogini lukija tuo minulle iloa ja onnellisuutta. tottakai on asioita, jotka tekevät surulliseksi, ahdistavat ja stressaavat meitä/minua, mutta yritän löytää sitä hyvää, etten vajoaisi. Kyllä on tupsahtanut onnea elämään ihan jo sen sinun kauttasi voittaman ihanan paistokasarin muodossa! Joka päivä melkeinpä sillä paistamme perunoita, lihaa, riisiä... Jotain. Ja olen onnellinen, sillä vanha pannu oli aikansa jo nähnyt ja poltti pohjaan. Tuleva ulkomaan matka on meidän suurimpia unelmiamme. Voittamani matka meille. :)
  aurinko paistaa aina pilven takaa ja sateella luo sateenkaaren.

  Kiitos ja kaunista päivää!

  VastaaPoista
 14. Kyllä me olemme molemmat siunattuja, kiitos siitä! <3 mun mies on aina sellainen järjen ääni, että muistuttelee minnuu jos alkaa ote lipsua turhamaisuuden puolelle, että mitkä asiat on elämässä tärkeintä...

  VastaaPoista
 15. juu onnekas olen...vaan nyt on hiven murheita..Ei mitään vakavaa mutta kun siskoni tuppaa liiotteleen asioita..ja minusta tehdään sit syyllinen muuten olen onnekas ja onnekas siinäkin suhteessa et löydän sen positiivisuuden vaikka rakeita,vettä ja mitä lie niskaan putoileekin..Synkimmässäkin tilanteessa pidän mieleni kirkkaana tai yritän ainakin ja tiedän et ei aina voi mennä huonosti ja ei koko kesää tule vettä..eli kyllä vaan on paljon asioita joista saa iloita...ja olla iloinen..
  Aikoinaan masennuin tosi pahasti ja siitä tervehdyttyäni päätin et ei ne asiat aina ole niin huonosti...vaan siksi ehkä sekin masennus oli tarkoitettu ymmärtämään miten tänä päivänä ajattelen asioista..
  Kiva postaus ja ihanan näköisiä sämpylöitä itsetehdyt on parasta :)
  Taulu on todella kaunis ja herkkä...ihania ihmisiä on ympärilläsi, mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)