UA-39839136-1

tiistai 24. kesäkuuta 2014

ILMARISTA ja ARVONNAN VOITTAJA

Taas on mennyt tovi ettenkö ole käynyt blogistaniassa. Kaikenlaista kesäistä kiirusta sateista huolimatta. Arvonta on siis päättynyt. Osanottajia oli valtaisasti. Tosin minua kuitenkin pikkasen jurppii tuo lukijaksi ryhtyminen. Just arvonnan ajan ollaan kirjoilla jotta saa enempi arpoja ja sitten kaikotaan. Tyhmää.No tällä kertaa arvontapoika oli salamaakin nopeampi ja nosti lipukkeista :PUTTI 92


Hällä kävikin miljonäärin tsäkä. Yhdellä arvalla pääset tekemään itelles limua :)Ystävällisesti laittanet osoitetietoja bikkenpilttuu@hotmail.com niin saadaan härpäke matkaan.

Mitäs Ilmarista sitten? Viimeviikolla oli kuvaus jonka tuloksena kaikki ennallaan. Tilanne siis stabiili. Verikokeet oli ok. Suoni ei vaan enää oikein tykkää pistelystä. Vuotaa ilman painesidettä. Hoidon sain torstaina. Sivuvaikutukset tulleet inan miedompana mutta kestäneet pitempään. Mukavaa on se että uutena kestosivuhaittana on jalkapohjaan ehkä vähän molempiinkin iskenyt neuropatia. Googletin enkä ollut niin onnellinen loppuhokemasta.Tuntuu kuin jalan alla olisi sukka makkaralla. Sitten olen aristanut kinttuani astuessa niin että viime keskiviikkona se naksahti. Sitten vähän etenin hitaasti. Ehkä lähes kontaten. Juhannus oli siis pulkassa. Mutta näillä mennään.Joskus tulee sellaisia tuntemuksia että nyt riittää. Tää eukko ei jaksa enempää. Mutta luajan kiitos ne ajatukset menee ohi muutaman pahimman päivän jälkeen.
Kyllä saan psyykata itteeni välillä ihan vimmatusti! Toi helkutin vesisadekkin vaan jaksaa ja jaksaa.. Mistä sitä oikein tulee??
 Kivvaa kessää meille :))

31 kommenttia:

 1. Ikävä Ilmari ja tosi tyhmää tuo lukijaksi liitytään kilpailun takia juttu. :( Kokemusta on ja sen takia järjestän arvonnan yleensä vain vanhojen lukijoiden kesken.
  Kaikesta huolimatta hyvää kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Stabiili kuulostaa minusta hyvältä. En yhtään ihmettele, että joskus kestävyys on koetuksella. Hyvää ja sivuvaikutteetonta kesää sinulle. Onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
 3. Kamalan katkeran kateelliset onnittelut :D
  (Täytynee käydä kaupoilla ja ostaa kotiinkin, on tuo ollut täällä Lillassa niin maanmainio vehje!)

  Potku persiille sille sun Ilmarilles, eiks se nyt millään usko, että sen aika on ohi?? Hus pois!
  Ja kivvaa kessää, nimenomaan, nyt se kuulemma vasta alkaa - tää on ollut sietokyvynmittausta...

  VastaaPoista
 4. Pitkä pinna sulla! Vaikka pakkohan se on, jos taistella meinaa. Neuropatia on tylsä juttu.

  Nuo arpojen kalastelijat tiedetään, mitään ei kuulu eikä näy, mutta annas olla kun järjestää arvonnan ilahduttaakseen lukijoitansa, niin johan on paikalla kuin muurahaisia.
  Meillä on kotona soodatream, ja alkuinnostuksen jälkeen on jäänyt vähälle käytölle. Itse juoan aina kraanavettä, paitsi jos on saunan jälkeen saatavilla puolukka limonadia. Se on semmoinen limppari, jota löytyy vain harvoista kaupoista.
  Hyvää kesän jatkoa, vaikka onkin sateista ja kylmää. Villasukat jalassa on mukavampi palella:)

  VastaaPoista
 5. Voihan ihana nainen. Me jaksetaan yhdessä. Käsi kädessä. Potkin sua sitten persuuksiin, kun alat väsymään <3

  VastaaPoista
 6. Jep...Pitäisi laittaa siten noihin arvontaan siten et vain vakkari lukijoille..arvonnat..
  Mutta onnea kuitenkin voittajalle...
  Onhan tuo rankkaa ja varmasti väsyttävää noi hoidot sun muut..mutta sinun sisulla ei anneta periksi..
  Tulisi vaan jo lämmintä ulkona ei paljoa ole tullut oltua kun aina sataa...joten mie odottelen vaan niitä aurinkoisia päiviä täällä..masentaa nää ilmatjoten päikkäreitä tulee otettua joka päivä.
  Mukavaa keskiviikko päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Bikke toivon sulle niin terveyttä, toivoa ja kivutonta iloa päiviisi! <3

  VastaaPoista
 8. Moi Birgit! Huumorisi herskyy taas vaikka välillä on se huumorikin koetuksella,sinulla on luja usko ja sehän se vuoria siirtää. Elämässä on "pikkujuttuja "ja sitten vielä "pienempiä juttuja" sanotaan niinkuin evakkoon joutuneet karjalaiset:myö nauretaan,vaik syvän märkänis.No osasivat he myös itkeä kun oli itkun aika.
  Kyllähän se elimistö haluaa hylkiä myrkkyjä ja vastustaa kovinkin,mutta Ilmari se nyt vaan tarttee kovat tropit.Onneksi on luvattu lämpimämpää heinäkuuta ja sitä jäädään odottelemaan.Kaikesta huolimatta Birgit
  jaksellaan huumorilla ja taistellen eteenpäin.Toivoa ei menetetä .lämpimin ajatuksin Marjatta.

  VastaaPoista
 9. Voi Bikke....voimia ja jaksamista♥ Onneksi luovuttamisajatukset aina häviävät...olet vahva nainen!!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä ja mukavaa kesää! :)

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä Bikke, taistelu jatkukoon!! Kaikesta huolimatta hyvää kesää :)

  VastaaPoista
 12. Sade on syvältä.. tsemppiä Ilmarin kanssa, kuulostat kyllä aina niin positiiviselta :)
  Mää unohdin osallistua arvontaan vaikka sun tekstit/kuvat käyn aina tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 13. Onnea voittajalle! Toivottavasti sade väistyy ja auringon myötä mielialakin kohenee ja vointi pysyy hyvänä! Meidän kahvilaan on onneksi väki löytänyt sateestakin huolimatta! Sunnuntaina on Bingoa :) Sitten kun ei ole muita kiiruita niin ajelepa tutustumaan Monitoimitaloon! Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
 14. Voimia ja jaksamisia sinulle!
  Kesä saisi jo vihdoin näyttäytyä ;).

  Haleja Erica

  VastaaPoista
 15. Onnea voittajalle. :)
  Tuttu juttu. Arvontaan osallistutaan ja sitten kadotaan tai jätetään roikkumaan nimi, muttei oikeasti olla olemassakaan. (Tarkistin joskus lukijoitani ja moni oli "profiilia ei ole olemassa". Poistin).
  voi kurjuus tuota sinun olotilaasi. :( Terveys ja voimavarat ovat niin suuri asia ihmisen elämää. Niiden puuttuminen tai muutoin heikkeneminen vie voimat vähän kaikesta. Halauksia!
  Itsekin täällä ollut heikoilla ja yrittänyt pitää kiinni arjesta ja esim. bloggaamisesta, jotta ei menisi alemmas. välillä hyvinkin vaikeaa, välillä helpompaa. Nyt taas heräsin yöllä siihen, että aloin yökkäillä. Kroppa huutaa hoosiannaa. "kyl tää tästä"...

  VastaaPoista
 16. Voi Bikke...en tiedä mitä sanoisin rohkaistakseni sinua! Muistat ehkä kun kerroin, että mullakin on ollut rintasyöpä kuus vuotta sitten, nyt mulla on tullut ihottumaa rintaan ja heti mieleen tietysti tuli liittyykö se siihen...no sain rasvaa, jolla sen pitäs parantua, jos ei niin sit otetaan siitä koepala...toivossa eletään.
  Mutta sinulle sylin täydeltä voimaa ja positiivista mieltä jos se vaan on mahdollista <3

  VastaaPoista
 17. Voi, raksu. Mitäs täs ny oikein sanois... Muista, ett voit aina pyytää apua jos jotain tarvii...

  Ja voittajalle onnittelut.

  VastaaPoista
 18. Onnea voittajalle. Itse olen myös liittynyt sivustoihin arvonnan vuoksi ja käyn kyllä lukemassa juttuja mutta en monestikaan kommentoi. Bikke olen myös lukenut kuulumisiasi ja usein luen niin etten ole rekisteröitynyt vaan luen ja vaihdan toiseen blogiin. Olen ihaillut huumorintajuasi ja energisyyttäsi jota kuitenkin on todella paljon ottaen huomioon tilanteesi. Ihaillen luen sinunkin blogiasi ja toivon kyllä sille Ilmarille tervemenoa jonnekin muualle. Ja facessa käyn myös lukemassa kirjoituksesi. Ehkä jotkut liittyvät vain arvonnan vuoksi mutta kyllä itse vierailen sivuilla ilman että jätän kommenttia. Mukavaa jatkoa sinulle ja muillekin lukijoillesi .

  VastaaPoista
 19. Ja mää peukutan isolla peukulla ;)

  VastaaPoista
 20. Samaistun arvontaärsytykseesi. Joskus olen itse myöntänyt yhden arvan kommentista ja lisäarvan jo arvonnan alkaessa lukijoina oleville.

  Ja tsempit! <3 "Toivon toivon, et tänään jo, sateen jälkeen paistaa aurinko." :)

  VastaaPoista
 21. Jaksamista Sinulle ja Auringon säteitä elämääsi!

  VastaaPoista
 22. Onnittelut Putille. Ei auta kun lähteä kaupoille etsimään soodis/limulaitetta. Eipä silti, helteitä ei ole ollut, joten ei niin hirveä jano ole päässyt yllättämään. Kyllä käyn täällä blogiasi lukemassa ja mielessäni aattelen, et anna kaiken mennä hyvin. Sanat on niin vaikeita asetella kannustaviksi...mä en osaa. Kai nyt kahdeksan vuoden jälkeen ymmärtää niitä ihmisiä, jotka pakenivat minua kaupoilla miehen kuoleman jälkeen ja monet ystävistä kaikkosivat ikiajoiksi.

  VastaaPoista
 23. Jaksamista Sinulle ja Aurinkoista kesää (jospa se sadekausi kohta loppuisi ja lämpötila kohoaisi edes jonkinsortin "kesäisiin" lukemiin) !!

  -Eemeli-

  VastaaPoista
 24. Hitto vieköön, olin oikeen suunnitellut, että sitten kun voitan niin äippä saa raahata käsimatkatavaroissa sen tänne Suomesta.. ;) sama vika mulla noissa arvonnoissa, nyttenkin olisi 2 pakettia pakattuina mutta kukaan ei ilmoittele osoitteitaan.. =( kun luen sun kamppailua syövän kanssa mua alkaa pelottaa, joka kerta kun olen käynyt täällä tarkistan rinnat etc, se on kuin muistutus aina että pitää olla tarkkana, aina kaikki ei mene niin kuin haluaa..rakastan huumoriasi ja vaikka tulen joskus puolestasi päivityksistä tosi surulliseksi, sinun ja Pepin blogeista nauran ääneen, kiitos siitä <3

  VastaaPoista
 25. Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 26. Onnea voittajalle. Tsemppiä ja taistelutahtoa Ilmarin kanssa!

  VastaaPoista
 27. Minäkin käyn usein lukemassa blogiasi, mutta en juuri kommentoi. Nyt ajattelin kommentoida: olet hurjan sisukas nainen - jaksat häkellyttävän paljon tehdä ja ilahduttaa itseäsi ja ympäristöäsi Ilmarista huolimatta. Olet myös rohkea, kun kerrot avoimesti Ilmarista ja sen aiheuttamista muutoksista elämässäsi ja kehossasi. Annat varmasti hurjasti voimia ja tsemppiä samassa tilanteessa oleville ja meille muille tärkeän muistutuksen siitä, että pienistä asioista ei kannata narista, vaan etsiä kaunista ja hyvää elämässään. Stabiili tilanne Ilmarin suhteen kuulostaa torjuntavoitolta! Pidä lippu korkealla kaikesta huolimatta! Aurinkoa elämääsi toivoen Taru
  ps. Olethan muistanut kastella tai kasteluttaa upeita kukkaistutuksiasi tänä kesänä? Vai onko luonto tehnyt sen puolestasi? Sadetta on ainakin Pohjanmaalla piisannut.

  VastaaPoista
 28. Onnea voittajalle =) Itte käyn lukemassa blogikirjoitukset aina läpi, mutta harvemmin kommentoin. Suosikeissa on useita kymmeniä blogeja mitä seuraan säännöllisesti =)..en omista blogia, koska ei minulla olisi sisältöä siihen koska ei ole mahdollisuutta hankkia mitään kivaa ikinä =D Eikä sitä viitsisi kirjoittaa pelkästään tästä hel***in raastavasta hermokivusta =(
  Olen välillä ihmetellyt miten voit olla niin positiivinen Ilmarin takia kun välillä tuntuu että en jaksa itte tätä 24/7 kipua ja vahvoja lääkkeitä. =) Asenne kysymys ilmeisesti <3 Pitäisi ottaa oppia sinulta =)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)