UA-39839136-1

torstai 29. toukokuuta 2014

11 KYSYMYKSEN HAASTE

Satavuotta sitten sainTaloni maalla blogin TARALTA haasteen. Nyt JO tein tän :))
Haaste menee siis seuraavanlaisesti:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sitten tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.

No mäpäs kerron.
1. Olen hyvin säilynyt 43 vuotias kaljupietu.
2. Syötän perheelleni valmisruokaa. Saarioisten. Ehkä siks kun olen siellä töissä. Luotan laatuun. Yhen kerran olin ihan kypsä ruuantekoon ja lämmitin pannulla kinkkukiusausta. Liian monesta suusta tuli:ÄITI! Tää on parasta ruokaa IKINÄ! 
3. Rakastan leipomista. Varsinkin taikinoiden syöntiä. Kentinkakku on suurta herkkuani. Ekaks syön palan niinku kaikki fiksut ihmiset syö. Sitten leikkaan vähän kakkua kuorrutuksen alta pois. Ihan viimeks leikkaan pelkkää kuorrutusta ja syötän koiralle kakku osan.
4.En ole leiponut pullaa jotain 8 vuoteen. Enkä paistanut lättyjä. Anoppi tekee ne meille. Aikojen alussa poijaat pyysi mummua leipomaan/lättyilemään. Sitten jossain vaiheessa niitä ei saanu enää narutettua ja ne pyysi KOSKA BIKKE HALUAA!!!
5. Ajelen Volvo v70. Siinä on kohta mittarissa 600000 kilsaa. Sillä oon raahannu vaatekaappia , vuodesoffaa.. Toivon että se kestää yhtäkauan kun minäkin. Ettei jää mukuloille äitin autovelkaa. Paitsi siitä valkoisesta Amzonista joka mulla vielä jokin kaunis päivä on :)
6. Saakeli mutta onkin vaikee keksiä jotain hurjia salaisuuksia joita te sitten nauraen kauhistelette : Ettei olis uskonu tästä muikkelista ollenkaan.
7.No siis olen astiafriikki. Pikkasen olen viimeaikoina alkanut ymmärtämään ettei meiän huushollista tartte löytyä armeijalle lautasia , jälkkärikulhoja ,murokulhoja , jekkusnapsi laseja..
8. EU. Mitä hyvää se on muka meille tuonut???
9. Kattelen murhaohjelmia. Luen murhakirjoja. En tee murhia.
10. Olen joutunut ongelmallisiin tilanteisiin ylimielisen , läpitunkevan , äärimmäisen purevan katseeni tähden. Siis en minkään aiku mä olen mukava tyyppi katseen vaan sellaisen DA BITCH!! kyttäyksen.
11. Joskus mua vituttaa olla tämmönen. Sairas , kalju , toispuolirintanen parhaat päivänsä nähny akka.
Mulle pläjähtäneet kysymykset
1. Mikä tuottaa sinulle elämässä eniten iloa ja surua?
Eniten iloa : mun mukulat! Vaikka ne välillä mua inhoo ja on iiliskotteja. Eniten surua..ÄÄRETÖNTÄ SANOINKUVAAMATONTA surua teettää mun sairaus. Mä delaan tähän.

2. Mikä sai sinut bloggaamaan?
Serkun vaimo. Älyttömän ihana muikkeli ja vielä älyttömän ihanampi koti. Muttei huolinu mua sinne heille vessaan asumaan vaiks kuin anelin.

3. Mistä haaveilet juur nyt?
Ettei huominen sytokuuri aiheuttaisi kovia kipuja eikä valtavaa väsymystä. Mulla kun olis miljoona hommaa tehtävänä. Plikasta tuli medianomi. On juhlat ja sit oon aatellu kesemmällä pitää blogimiittinkin täällä meillä

4. Oletko matkustellut paljon ja jos niin mihin?
  No en!! Mieluummin ostan sadannen jälkiruokakulhon saati hassaan rahani valtameri aluksille :)

5. Onko sinulla sisaruksia?
Mä olen vanhin. Sitten 3 vuotta nuorempi sisko ja se 5 v nuorempi veli.
6. Onko sinulla lapsia?
Löytyy! Vanhin tyttö...ootas mä lasken..-88 nii sillon hää on 25 vielä hetken. Poika 23v ,Tyttö 18v poika 9v ja poika7v Sitten vielä naidut pojat 17 ja 13v. Ei käy aika pitkäks. Erotuomarina olisin taatusti ollu kokeneempi ku ne kohua herättäneet jäkis tuomarit :)

 7. Kotieläimiä?
Kissa Minttu 14v ja koira Pyry..oletettavasti 2-3v

8. Mitkä aihepiirit kiinnostavat sinua eniten bloggaamisessa?
No just juu! Uteliaisuus! Sisustaminen. Tuunaaminen. Uteliaisuus. Erityisen onnellinen olen blogistanian maasta. Mulla on HURJASTI ihania , parhaita uusia ystäviä!

9. Mitä mieltä olet eutanasiasta? (paha kysymys)
Pitäisi olla laillinen. Ehdottomasti haluan omalle kohdalleni. Kun en enää jaksa eikä ihmettä ole tulossa. Haluan omani ja läheisteni kärsimyksen loppuvan ENNEN sairaalloista tuskaa, murhetta. Olen siis ihan sadalla puolesta.

10. Suosikki julkkiksesi?
HÄH? Ei ainakaan Matti Nykänen eikä Vesa Keskinen. LUOJA! Eikä mikään kukaan missi. Senkin touhun sais lopettaa...Seurailenko mä jotain tyyppiä? En oikeestaan.

11. Sisustustyylisi?
Valkoinen . Rento. Hälläväliä. Ei vaan . Joskus iskee nipo. Kuva on vinossa. Liian korkea juttu jonkin toisen jutun oikeella puolella. Lakanat kierossa.HYI HYI. 

Koska oon tämmönen ku oon jätän haastamatta ketään. Saat kyllä mielihyvin napata haasteen matkaasi. Tulen sitten uteliaana kurkkimaan :)))
Mulla taitaa olla muitakin haasteita rästissä?? ONKO??

13 kommenttia:

 1. Bikke - tää oli rehellistä luettavaa - kiitos!!♡♥♡

  VastaaPoista
 2. Voi sua ihanuus <3 Taas upeaa tekstiä ja niin surullisia kohtia..AILAAVJUU :))

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että uskallat sanoa asiat suoraan. Sä olet ihana♥

  VastaaPoista
 4. Laitan sormet ja varpaat ristiin, että sytokuuri ei tois mukanaan ikäviä oireita <3

  VastaaPoista
 5. Bikke! Koko sydämestäni kiitän sinua näistä sun huumorilla höystetyistä jutuista. Olet niin uskomaton nainen! Kiitos siitä, että saamme lukijoina olla jakamassa tätä kaikkea ja ehkä osaltamme tukemassa sinua myös. Olet vahva ja upea nainen, mutta niin hauskalla tavalla, ettei voi olla tosikaan.

  VastaaPoista
 6. Hei !Suoraa puhetta ilosta ja surusta ,menetyksestä toiveista.Edelleeen olen liikuttunut ,että ajattelet lapsesi etusijalle elämässäsi.Toivon,että toiveesi toteutuu ja pahimmat kivut pysyvät poissa.Lämpimin ajatuksin Marjatta

  VastaaPoista
 7. Yhdyn toisten kommentteihin ja totean saman, että suoraa ja kaunista puhetta. Mulla kyllä ihan meinasi sydän pysähtyä tuossa eutanasia kohdassa, mutta ymmärrän kyllä täysin kantasi joten en mene sitä kieltämään.

  Toivon täällä sydämeni pohjasta, että seuraavat stytö kuurit eivät veisi kaikkia voimiasi ja kivut antaisivat rauhaa eivätkä kiusaisi sinua.
  Olet kyllä yksi suosikki bloggaajistani ja toivon, että ne ihmiset jotka eivät täällä vielä ole vierrailleet niin tulisivat ja saisivat kokea blogisi yhtenä voimanaisen blogina. Olet todella sinnikäs ja positiivinen persoona.

  Hyvinhän sää ne mun kyssärit selvitit ja ei niitä tarvitse eteenpäin jakaa jossei jaksa. Pääasia varmasti tuli kaikille selväksi ja saatiin ainakin vastaukset! <3

  VastaaPoista
 8. Yhdyn muiden kommentteihin <3 Ihana Bikke. Olet niin mahtava voimanainen<3
  Tsemppihalaus ja energiapläjäys täältä !

  VastaaPoista
 9. Hauskoja,kauniita ja koskettavia vastauksia<3

  VastaaPoista
 10. Hahaa, arvaa, ennen mua kommentteja oli tasan 11, joten aika hyvin toi haaste puri :D Muttaettä siis tsemppiä ja mojovaa kesää! Oot magee muija :D

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)