UA-39839136-1

maanantai 3. joulukuuta 2012

POSTIN TUOMAA

Mitä hitsiä näky Punatukan blogilistalla? No siellä oli se onneton kuva roskistryykkäyksestäni! Yritin taas kerran tehä puhelimella tilanne päivityksen ja tekstin hävitin! Ja sitten poistin kuvatkin! Vaan en poistanut!!
Blogger apsi on vielä hieman hakusessa!

No tarina menee näin: Torstai iltana kun saavuin tuonne Suomen päkaupunkiin ja yökylään tyttärelleni näin siinä roskiksen vieressä ihme-härpäke-pöydän-jalat::
 No tuolta ei nyt mitään tolkkua saa ja en noilla pallukoilla sit kuitenkaan mitään tee..mutta tuossa harakkamaisessa hetkessäni en voinut vastustaa muovi-klimppejä. Pirun moinen tuuli ja jäätävä keli muutenkin nii siinä mä myrytin ja yritin kohmeisilla sormillani saada muttereita auki..ihan hullun hommaa..ne pari soffaa jätin ihan omaan rauhaansa. Ja onneks ei liikkunu ku pari pöhnästä ja joku uistelukaveri!?!
Sukulaisenkin tapasin tyttärelläni ja heitin häät sitte Tikkurilan asemalle..Plikka meni näyttämään raide paikkaa ja mä jäin nököttään autoon..paitsi että POLIISI ja KIELTOMERKKI..lähin siis kruisailee tuiki tuntemattomassa tikkurilassa ja pyörein ja pyssäsin ja POLIISI..pakenin ja nappasin lennossa plikan kyytiin ja POLIISI.. ja POLIISI..niitä oli joka puolella..ja sitte POLIISI ASEMA..ja ja Tikkurilassahan niitä jostain syystä vilisee...

Pelin julkkari tilaisuus oli komea hetki..paitsi että hienot ammatti nimikkeet meni ihan ohi..muistan mä ton konsepti sanan :)
Äidillistä ylpeyttä

Keli oli perjantainakin ihan susi! Hesasta tänne maalle tulin aikas hitaasti..en tarvinnut 5 vaihdetta ollenkaan! 220km kesti vissiin 5 tuntia!

No mutta 
kotiin saapuessani minua odotti Hiljamaarian sisustuskirja  blogista voittamani adventti numerot!!

Pikkasen vaihdoin verhoja köökkiin ja heitin rahapuuni..kuolleen , kuihtuneen sellaisen toisen kaapin päälle. En siis vielä roskiin kun saattaahan se virota!!
Jekkukaapin päälle jäi siis passeli paikka adventtikynttilälle. (kirjotetaanks adventti isolla ku sehän on kirkollinen juhlapäivä?)


En osannu päättä kumpi kuva on kauniimpi sävyltään ni jätin molemmat ;)Yritin sitte somistella kukkapurkkiakin jouluisempaan suuntaan ja senhän mä tein JDL'än joulupaperilla ja Riviera Maisonin lahjanarulla. Joka toimii rakkaus vinkkinä mein köökis. Eli aina kun mieheni katselee kukkia (eli siis milloin?) ikkunalaudalla hän näkee espesiaali foor my vaif nauhan ja alkaa kuumeisesti miettimän timantteja :))

Vielä ehtii mukaan arvontaan :)

2 kommenttia:

  1. No selkishän se -melkein- miks mulla(kin) näkyi kuva jota ei ole :)
    En mä kyllä taida olla juuri hullua hurskaampi :DD

    Mutta sä taisit olla liikkeellä juuri sinä päivänä kun liikkuva poliisi oli oikein koko joukolla liikenteessä, siksi niitä kai oli kuin meren mutaa!

    VastaaPoista
  2. Söpön paikan löysi numero! Itsekin ajattelin, että ensi jouluna jotkut oikein paksut kynttilät niin pääsevät numerot vielä parempaan arvoonsa - ja sun kuva todisti sen :)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)