UA-39839136-1

perjantai 14. joulukuuta 2012

ARVOTTU ONArvonta aika umpeutu jo aikoja sitten mutten oo saanu aikaiseksi.. Tiä mikä vaivaa... Kirjottelin taas kauhian määrän lipareita , en laskenut muttei niitä ihan tuhansia ollu! Tällä kertaa onnen välikappaleena toimi 15v miehen alku..ja nyt tuli ainakin sekoitettua ja taas sekoitettua ja vielä varmuuden vuoksi pikku sekoitus!


Härpäkkeet lähtee Korukopan Eijalle! Onnitteluita sinne päin! Se saippua minkä aattelin laittaa mukaan härpäkkeisiin ei ihan vastannut mun visioita mutta siitä viis! Mun käsityö on harrastelijan näköistä :) Ja mähän olen harrastelija!


Kuvauksessa käytettävää valaistusta kannattas meikäläisen suunnitella vähän enemmän.. Mutt eikös tästä ny selvän saa.. Pikku yllärin laitan matkaan Tuikulle!
Korukoppaan voitto ilmoitus jo lähtikin mutta Tuikku! Laitatko yhteystietojasi Bikkenpilttuu@gmail.com tulemaan niin saadaan kusti polkemaan.


Jätti riemukasta joulun odotusta! Mä täällä ainakin oottelen tukka putkella :))

20 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille!=)
  Mä yritän karistaa kuumeen itsestäni pois ja sitten joulutunnelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kipeenä saa touhuta täysillä! Parantelet ja sitte pikaspurtti. Mun laatikko asia on vielä harkinnasssa... Ostanko vai teenkö?

   Poista
 2. Onnea voittajille. Niin ja ihanaa päivää Sinulle Bikke :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni. Nyt on ollu huonoja päiviä ... Alan vissii väsymään uusiin särkyihin

   Poista
 3. Onnea voittajalle..Minäkin oottelen joulua, vaikka paljon olisi vielä tehtävä ennen sitä mm, saunan pesua ja ompelemista, perunalaatikkoa, punajuurilootaakin, sit tietty torttuja ja kakkuja..ostoksia, joulukuusi ja sen koristelu, siivousta noin niinkuin monena päivänä..Hmmm ei minulla silti joulustressiä ole kyllä noi ennenkin on tullut tehtyä..kiireellä tai ilman kiirettä..ainiin ja rusinasopat ja puurot ja kinkku.. tälläistä se on joulu mutta niin ihanaa aikaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi saunan pesu on viimonen rasti! En tiä kui se onkin nii mukamas... Palavoikin on niin kallista olevinaan... Yhtään joulusuklaatakaan en ole hamstrannut ;)) Ja Joulu on ihan pian

   Poista
 4. Onnea voittajille. Minusta nuo kuvat on kivasti valaistu, nimi tulee hyvin esille, salaperäinen tunnelma. Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tälläistä joulun hämysaikaa...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Onnittelut ovat menneet etiäpäin bittitaajuudella :))

   Poista
 6. Onnittelut voittajille :) Mukavaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En ole näköjänsä vielä liian vanha joulun odotukseen

   Poista
 7. Wohou!! Ikuna en oo mittään voittanu, ihana yllätys :)
  Kiitokset myös arpojalle :)

  VastaaPoista
 8. Onnea Eijalle!
  Ja sitäpaitti, sen itsetekemisen pitää näkyä, että älä ala höpistä harrastelusta. =)
  Siitä tulikin mieleen, onko se munki saiputtaja ite tehty? Piti kysäästä jo aikasemmin, mutta unohtu siinä pilvissä leijailun lomassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sen joku )) tehny! Ostin kädentaidon messuilta. Flouw kosmetikkaa tai joku sinne päin! Oon näköjään jo unohtanu nimen vaik luulin ikäni muistavan...

   Poista
 9. Heips! Tuikku täällä huhuilee...joulukiireiltä en ole ehtinyt arvonta tulosta kattoon ja äsken katoin ja olin hypätä kattoon,mäkö jotain voitin...Kiitos !! Iloinen yllätys.Kaikille oikein ihanaa joulua ja erityisesti sinulle Bikke!!! Laitan sulle s.postia!

  VastaaPoista
 10. Oi ko ol kiva kun käit blogissani, tulin vierailemaan luonasi.
  Oikein ihanaa ja rakkauden täyttämää joulua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)