UA-39839136-1

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

MOIKKIS

Sitä mä vaan että arvonta aika on umpeutunut ja heti kun joku saa aikaiseksi suoritetaan arvonta. Vissiin täytyy heittää pikku lisälahjakin mukaan kos olen ite ollut niin onnekas viimeaikoina. Paitsi että täs huushollis missä aina piilee järjestys ja jämptiys oli joku nimeltä mainitsematon eukko jättänyt vanerilaatikon heti jakkaransa taa ja lyhyellä muistilla varustettuna meni rähmälleen laatikkoon! Josta seurauksena tämä:: Postipoika toi pikkuisen ylläripylläri paketin jonka voitin Silmäilijän blogista.Ihanaa hopean hohtoa jota olen alkanut täksi jouluksi haalia. Mutta en säästänyt pussia koska...


JA mitäs sieltä ilmestyikään! Suklaata ja servettejä suupielien pyyhkimiseen ja muumi muotti! Kipin kapin kauppaan hakee taikinaa!! Olen eläissäni yhen kerran tehnyt siirappitaikinan ja se palo pohjaan!!! Sain siittä kerrasta tarpeekseni.


Tää on aikas hauska sarjakuva. Ja niin totta! Kauhian työn saavat yleensä äitylit tehä joulun eteen. En valita siittä asiasta koska nautin joulun hommista. Joskos niistä joskus saattaa yöunet mennäkki.


Ja Ilmarista sen verran että lonkkaa särkee ihan hemmetisti. 600 buranaa ja panacoodia että saa puolet yöstään nukuttua ja päivällä lisää pilleriä. Sädehoidon jälkeen oli käsittämätön tila/olo..ettei mua mikään vaivaakkaan..nyt sykkii lonkassa ja kyljissä ja toi olkapää joka on ollut oireeton..sekin vihottelee.. Laittaa vähän funtsimaan elämän lyhyyttä. Sittenkin..
Mutta hei! Pidetään taistoa yllä ( :))  ) Joulukin on tulossa! Sillon ei olla kippeitä eikä köyhiä! Vasta tammikuus :)

22 kommenttia:

 1. Herra mun vereni, minkä näköinen koipi!!!! Oikein säikähdin. Nyt se nimeltä mainitsematon eukko kyllä saa ottaa vähän rauhallisemmin...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Hui kauhia mikä mustelma ja viä tos säären päällä!!!

  VastaaPoista
 3. Auts, kyllä sattui! Toivotan sinulle kivuttomia ja levollisia öitä ja parenemista.

  VastaaPoista
 4. Ai! Tuo on kyllä tehny kipeetä! Voimia sinulle ja toivottavasti kivut hellittäisivät ja saisit yösi nukuttua. <3 Perkuleen Ilmari, mä annan sille potkun persuuksiin!

  VastaaPoista
 5. Ai ai, kylläpä mustui :-/ Tsemppiä sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Ai kamala mikä mustelma. Voimia!

  VastaaPoista
 7. voi herraisä mikä mustelma :O ei ole kyllä mukava jos sulla kipuja piisaa.. :/ ottaisin osan pois jos vain voisin..toivotaan, että kivut lakkaa nopiaan.

  VastaaPoista
 8. Ai ai kuinka se mustui! :-/ Tsemppiä sinulle!!

  VastaaPoista
 9. Jestas sentään!!
  Äläs nyt riehumaan siellä ala, tulee se joulu vaikkei itseensä mihinkään laatikkoon pakkaiskaan :D
  Ja anna sille Ilmarinperkeleelle kyytiä ja huutia, siellä yrittää pilata päivän -yöstä puhumattakaan !

  Herkullista joulun odottelua, ei olla köyhiä eikä kipeitä...tammikuussakaan, eihän :)

  VastaaPoista
 10. Voi tsiisus maaria tota sun jalkaa, sori mua vähän hymmyilyttää (vuan koska ei menny luita poikki) ja itelle on sattunut millon minkinlaista kaatumista (ikä tekee könttyräksi). Viimesin oli hauska, kun pojan kanssa satuttiin lämppäriin puita lisäämään ja toinen tohelsi jotain ja tavaroita. No mutsi taisi olla pikkasen tiellä niin vahingossa tönäisi mua ja kaaduin persiilleni jonkun akku-ym. maalipurkkikasan päälle ja peffa osui niin makiasti just siihen akun napoihin ja reunaan...kuvioina mustelmassa siis akun napoja ja ne levisivät kauniiksi, kukertavaksi peffa-taideteokseksi.
  Mulla on täällä kauhee stressi koko joulusta, kahdessa paikassa pitäs olla ja laittaa, eikä tiedä ketä tulee käymään vai tuleeko ketään, kun ei noista nuorista tiijä!!

  VastaaPoista
 11. Onneks on talvi, niin ei tarvii kaunista säärtä näytellä ruhjeilla ;D Kauhean näköinen mustelma, miten sä tollasen sait aikaseksi!!??
  Jep, murehditaan sitten tammikuussa taas pussin tyhjyyttä ja muitakin kolotuksia ;)

  VastaaPoista
 12. Auts..Mikä mustelma. Toivon sinulle parantavia voimia ja sisua. Ja sen Ilmarin voisin ampua kuuhun.. Kauas pois.

  VastaaPoista
 13. Höpö höpö.. nokka ylös ja kohti parempaa huomista. Sä olet niin hirmu positiivinen ihminen, että siitä nyt ime voimaa. Huomisesta me ei tiedetä.. ketään, mutta jos millään tavalla pystyt niin suunnittele se. Huomenna voi tapahtua ihmeitä!!!

  VastaaPoista
 14. Tsiisös mikä mustelma!! Rauhallisempaa menoo vaan nii pysyy sääret nättinä. :-) Ilmari sais painua hevon kuuseen. Voimia sulle.

  VastaaPoista
 15. Taivas varjele, millainen koristus sulla on jalassasi!
  Tsemppiä sen paranteluun, mutta myös kaikkeen muuhun!!

  VastaaPoista
 16. Uijui ,ihan silmiin sattuu nuin mustankukertava väritys!
  Ootkos kokeillut pientä lisäpatjaa sänkyysi pehmentämään,jos antais Ilmari paremmin nukkua..
  Sano sille ryökäleelle,että suus kiinni,kun mulle puhut!
  No, oikeasti kysyn,josko saisit parempia lääkkeitä kipuja poistamaan..onko kipulaastaria ollut koskaan?
  Löysin blogisi mehtäemännän blogin kautta ja täällä aion ravata vastakin.Käyhän kylässä minun sivullani,jos sille päälle satut:)

  VastaaPoista

 17. Kiitos ihnanasta blogistasi Birgi!Lämpöisiä ajatuksia ja voimaa sinulle.

  VastaaPoista
 18. Ei se pieni mustelma mitään haittaa, pieni kosmeettinen haitta hetken. Uskon, että kipeää tuo on käynyt. Muutenkin toivon sinulle kaikkea hyvää. Tämän vuosituhannen hoidot ovat tehokkaita, olet kohta terve ja kivutkin väistyvät. Stressitöntä Joulua sinulle ja perheellesi. Halaukset täältä joulupukin kaupungista.

  VastaaPoista
 19. Huh! Melkosen tällin oot jalkaas ottanu. Nyt ne ylimääräset laatikot pois jaloosta, ettei pahemmin käy!!!!
  Toivotaan, että kivut nyt johtuu siitä, että Ilmari joutuu antaa periksi ja yrittää tapella vastaa... mutta sinä sitkeä sissihän hakkaat siltä luulot pois!!! Haleja!

  VastaaPoista
 20. Auts tota sun koipees !!! Sitkeyttä ja jaksamista näin Joulun kynnyksellä jolloin ei todellakaan olla köyhiä eikä kipeitä...eihän?? :)

  VastaaPoista
 21. No voi hyvänen aika...kovan iskun olet saanut.
  Minä taas yksi päivä testasin ovatko luut kunnossa ja pihalla lensin ihan selälleni...kyynerpäästä vain nahat lähti...niin ja luut on kunnossa... joka talvi muutaman kerran niitä testaan...:)

  Voimahalit sinulle ystäväni♥

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)