UA-39839136-1

maanantai 24. syyskuuta 2012

BUZZATTAVAT AIR WICK TUOKSUTIKUT

Sain Buzzadorin kautta testattavaksi Air Wick tuoksutikut. Polttelen paljon tuoksullisia tuikkukynttilöitä ja olin innoissani saadessani nämä tuoksut testaukseen :) Tuoksuja on kahta sorttia: Midnight Blackberry & Vanilla Silk ja Cool Linen & White Lilac. Paketteja kattellessani päätin että suosikkini ompi Midnight Blackberry VAAN mites kävi? Tuote on helppo saattaa valmiustilaan. Ohjeissa käsketään laittaa hanskat käteen muttenhan mä sellasia ehtinyt aatella. Pesin vaan kädet perästäpäin. Korkki auki , painetaan suojus pois , korkki kiinni ja tikku sisään. Se oli siinä. Suojan saa laitettua takaisin ja pullon kaappiin oottelee seuraavaa käyttökertaa. Eihän sitä tarvi samaan syssyyn koko pullollista tuoksutella. Lupaavat tuotteen tuoksuvan jopa 4 viikkoa! Ekan testauksen tein saunassa yöntummalla ja kahdella tikulla. Koska aattelin olla tikkujen suhteen nuuka. Nehän vois vaikka juurestaan kulua! 2 tikkua saunan lämmössä oli liikaa. Tikkuja mukana 6 kpl. Kosteuskin saattoi vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen..ei hyvä idea. Paitsi jos ottaisi tuoksun pois mennessään saunomaan. Jälkiviisautta :))


Cool Linen päätyi vessaan. Vaikka tuo purnukka onkin ihan kohtalaisen siedettävä muotoilultaan ajattelin naamioda sitä kukkasen taakse. Yhdellä tikulla varsin miellyttävä tuoksu vessassa.


Meille on jostain kantautunut tuollainen ihana emali astia. Roikotettiin sitä keittiössä kunnes edesmennyt varamummu kertoi törtön tarkoituksesta. Tuossa edessä kun on toi  "hana" nii siittä puuttuu kumiletku ja tää on jokin SUOLIHUUHTELUKANNU! Huips! Johan lähti keittiöstä ja päätyi vessaan pytyn viereen! Siitä voi sitä sitten lainailla joskos on tarve :) Koska vessassa joillakin muilla ihmisillä saattaa olla toisinaan hassuja hajuja tyrkkäsin malliksi teille AIR WICK raikastimen suolipurnukkaan. Sieltä leviää mieto ihastuttava tuoksu koko veskiin. Ja siinäkin mielessä nää tuoksutikut on parempi vaihtoehto pyttyyn asetettaville raikastimille..ettei tää töki kankkuun :)  Uteliasta saattaa tyrkätä silmään.


Tälläsenkin vinkin teille keksein. Kun on kerran hajusteettomia kynttilöitä ja kuitenkin mieli tekis hieman tuoksutella nii purnukka vaan kynttilöiden seuraksi. Ja tietty täytyy katsoa mihin suuntaan tikku sojottaa ettei palokuntaa tarttis heti soitella :) JA koska suurin osa lukijakunnastani koostuu tuunaus intoisista naisista (uups..lee andersson suuttuu kun ei ole unisex) niin voihan tuon lasipullon kääriä vaikka washiteippiin tahi johonkin silmää miellyttävään kankaaseen! Nyt olisin kyllä voinut niin tehä itekkin! Jälleen jälkiviisautta. Mihin mä tän viisauteni kans oikein joudun?


Eli kysymys kuuluu? Voinko suositella? Voisimpa hyvinkin. Kuin huomaamttomasti saa vienon miellyttävän tuoksun leijailemaan ympäri huushollia ja vieraat luulemaan että olet vartavasten heitä siivonnut! Tässä viittaan sauna episodiin: Tuoksut(BlackBerry varsinkin) ovat hyvin voimakkaita jotenka omasta mielestäni 1 tikku riittää ja välillä on pullon suun suoja laitettava ja korkki kiinni. Liian kauan haistelu saattaa aiheuttaa päänsärkyä. Varsinkin suljetussa tilassa. Vessassa sitä pelkoa ei ole kun ovea ei kakrut saa kiinni. Samaan syyllistyn itsekin :) Sitäkin pohdin et mahtaiskohan lehmät lypsää paremmin jos niille soittais klassisen musan sijaan vaikka Kotiteollisuutta ja navetassa tuoksuisi Air Wick? Entäs pystyisikö makkarissa ollenkaan nukkumaan jos siellä tuoksuisi eroottinen Air Wick? Kylläpäs alkoikin ajatus harhailemaan... Vai olikos tämä tuotesuunnittelua?

Näin meillä tänä armon maanantai aamuna ! Kirjuutellan! JA muistakaa osallistua arvontaan :))

24 kommenttia:

  1. Viimeviikolla olin kynttiläkutsuilla ja siellä tuollaista esiteltiin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulikko ostaneeksi mitään kivaa? Meilläpäin ei ole kynttilä kutsuja ollut vähään aikaan :)

      Poista
  2. voi vitjat..nyt harmittaa entistä enemmän kun en itse päässyt buzzaamaan tuotetta. Mulle tuli samaiseen kutsu, mutta ei niin ei..*yhyyyyyyyy*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääset sitten varmasti johonkin "parempaan" testaukseen..Näitä sais olla kyllä useemminkin..

      Poista
  3. On siinä mahtanu olla tohina, kun oot testaillu siellä ja täällä. Vai suolihuuhtelua keittiössä... mielenkiintoista. ;D Ihanaa ja voimaannuttavaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja pikkupoijaatkin on tainnu vähän testailla koska pullot on kiinni ja silti olkkarissa leijuu voimakas tuoksu! Mihin lie kaataneet litkua :)

      Poista
  4. Mukavaa viikkoa ja kynttilöiden valoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Viikko menikin äkkiä. Hassua mitenkä kynttilän lämmin valo rauhoittaa :)

      Poista
  5. Kiva kun kerroit kokemuksistasi! Pitääkin kokeilla. Tykkään miedoista tuoksuista, mutta niitä pitää olla, varsinkin vessassa ;-D
    Ja ihanasti olit laittanut noiden kynttilöiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on pullo pakko sulkea. Uitetusta tikusta leijailee vielä jälkeenkinpäin vieno tuoksu :)

      Poista
  6. Minäkin olisin halunnut buzzata noita mutta tälläkertaa en mahtunut mukaan..kun vähän aikaa sit buzzasin niitä myslejä..
    Siispä kokeilen ainaskin noita tuoksutikkuja varmaan ihan hyvä juttu, etenkin veskiin..mies ei siedä kyllä vahvoja tuoksuja mutta tikun määrillä luultavasti voi vähentää sitä tuoksun määrää..
    hauska tuo sulihuuhtelu jutska..no kaikkea sitä oppii..myös ruudun toisella puolen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea sitä juu oppii. Onneksi on vanhoja viisaita immeisiä jotka valistavat :) Tosin ei sitä ole vessassakaan käytetty. Ainakaan että tietäisin :)

      Poista
  7. Hyiii,.... mäkin olen sellaista kannua kirpparilla hypistellyt..yakyakyak.
    Mitenköhän sillä edes sitä suolta huuhdellaan... se uloke työnnetään suoleen vai.. ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullu testattua :) mutta jotenki varmasti niin.. ja kannu täyteen vettä :) Oma kotisairaala! Potilas vaan puuttuu jolla testata :)

      Poista
  8. Hahaha.. vai suolihuuhtelukannu. Siinä on aina näemmä riskinsä ihastua vanhoihin tavaroihin tietämättä niiden alkuperäisiä käyttötarkoituksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Toi oli ihan hauskan näköinen :) Tiä mitä muita ihme härpäkkeitä meillä on..

      Poista
  9. Mielenkiintoinen tuo emaliastia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin oli mielenkiintoinen sekin hetki kun astian salaisuus selvisi:)

      Poista
  10. Ihanan rempseetä taas tää sun kirjuuttelu. Kiva tuoksu vessas tosiaan yhdellä tikulla. Olen tosin miettinyt, uskaltaisko viel toisen tökätä. No, saahan sen pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa pois juu ja ihan sitten pelkkä uitettu tikkukin riittää jonkun aikaan tuoksuttelemaan..Kiva kos tykkäät!

      Poista
  11. Mie oon noit kaupas katellu ja hypistellu. Näillä tiedoilla voisin ostaakki! :)
    Siun pussarointi on siis tuottanu tulosta ;)
    Ja maljakontuunaus jutusta tuli mieleen, että uusimmassa pirkkalehdessähän oli, että kääräse kukkapotti sukkapöksyihin ja sit vielä pitsipöksyt päälle, on komia kuulemma! ja juhlava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just! Tollanen tuunaus ei kyllä olis tullu mieleen..Juhlavuudesta en tiä jos ne on jonkun mummovainaa pissin polttamat pöksyt :))missäköhän meen pirkka lehti kuppaa??

      Poista
  12. Meille mies toi tänään 2 laatikollista kaatikselle menossa olleita rullatehtaan rullia ja "ihanan" emaliastian. Hoitajana tiesin mikä on astian käyttötarkoitus.Nyt sainkin idean että senhän voikin laittaa veskiin. Vielä hurjemmat naurut sain kun tuli äsken kotia "komea" vanha, kiiltävä esine kourassa, Valistin että nyt mentiin kyllä perän puolelta gynen puolelle! Pitäsköhän siitä tehdä sitten naulakko vesaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana mies sulla kun kantaa kotio käyttökelpoisia aarteita! Ei kyllä heti tuu mieleen ketään jolla olis vessassa tahi jossakin muualla "komea" naulakko :)) Ei meilläkään ;) vielä...

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)