UA-39839136-1

tiistai 4. syyskuuta 2012

MISSÄS ILMARI LUURAA?OK.Tuli käytyä on onkolokisella osastolla. Mennessä sydämmeni syke olisi hajoittanut vahvimmankin mittarin. Selvisin sinne kuitenkin henkissä ja takasin. Syöpää löytyi muiden lisäksi lonkasta. Sen kyllä aavistinkin koska lonkka on ollut kipeä reilun vuoden. Lääkäris mies oli hyvinkin ystävällinen ja rauhallinen ja omalla olemuksellaan rauhoitti minuakin..Sai uskomaan etten niele multaa parin vuoden sisään. Sädehoidolla aloitetaan ensi viikolla ja lähete munasarjoin poistoon lähti siltä istumalta. Me täällä sitten Ukko-kullan kanssa trimmaillaan yhdessä toistemme viiksiä :) Sitä vaan aprikoin kovinkin miksei munaskuita poistettu jo silloin alussa?  Munasarja asiaa pohdein silloin edellisyönäkin. Niistä on päästävä eroon. Tätini kuoli muutama vuosi sitten m-s syöpään. En jaksanut edes mennä hänen hautajaisiinkaan..liikaa surua siihen aikoihin.. Muistelen häntä hyvinkin usein. Täti oli mahti äijä! Kovinkaan helpolla en Ilmaria päästä. Tunken kurkustani alas jos vaikka minkä näköistä pilleriä..Näihin lääkäri ei ottanut mitään kantaa. Joskus tulee mieleen et jos olis alkoholisti tai huumediiva nii niistä saattaisin päästä eroon. Ilmarista en.


Toimin täs sivussa paikkakuntani MLL yhdistyksessä ja olin hoidellut meille teatteri matkan Turkuun katsomaan Pikku-Duudsoneita. Päästiin perille ja vähän jouduin potkimaan Linnateatterin ovea kun eivät sisälle päästäneet. Siinä sitten asiaa ihmeteltiin ja hämmästeltiin jonkun aikaan kunnes joku keksi lukea lippuansa. VARTIOVUORI?? Onneks bussikuski jäi oottelemaan seurueen sisälle pääsyä ja vei meitit oikeeseen paikkaan. Kuka keksii tähän aikaan vuodesta vielä KESÄTEATTERIA pyörittää??? NO TURKKUSLAISET!! Ei tullu mieleenikään mikään ulkoilma esitys. Ehkä useimmin teattereissa käynti voisi auttaa :) Olin pukeutunut hienosti hepeneihin mutta onneksi poika istui sylissä ja lämmitti. Esitys oli kylläkin katsomisen arvoinen enkä mä oikeesti palellut kun en ehtinyt sitä aatteleen. Uppooduin niin mukaan Pikku-Duudsoneihin. Sillä välin ystäväiseni oli käynyt kylässä ja tuonut (äitinsä) pakastimesta mansikoita!Taas yksi lämmittävä ele. Ilmari vihaa mansikkaa enkä ite laittanut tänävuonna yhtään mansua! Kohtalon ivaa sekin!


Joo tälläistä tällä kertaa. Haluaisin suurella syrämmellä kiittää teitä kaikkia jotka ootte mua ajatellu. Kyllä rukouksiinkin vastataan ja voimahalit lentää tänne asti )) Ootte ajatuksissani! Ja muuten  arvontaa tulossa olkaa kuulolla!

34 kommenttia:

 1. Mielessä olet tosiaan ollut ja arvaas mitä,säkin olet mahtiäijä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en olis arvannu :) Kiitos..ja pian on ne viiksekki ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voimahaleja ei tuu koskaan liikaa! Kiitos.

   Poista
 3. Tossa lenkillä ajattelinkin, että millonhan Bikke laittaa tilannetietoa :)
  Näytä närhenpallit ilmarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että lenkkeilet!! Eiks närhellä oo aika pienet? Vai onko linnuilla edes?

   Poista
  2. No pirun hyvä havainto.
   Oisko sonnin pallit parempi?? :D

   Poista
 4. Sama täällä....mielessäni olet ollut.
  Tätiisi olet tullut...:)

  Voimahaleja sinulle lähetän.♥

  VastaaPoista
 5. Mielessä olet ollut, sun laskusri näyttää varmaan mahtilukemia mun blogin käyntisivuilta;)
  Onneksi sait kuitenkin hyviä uutisia, ainakin parempia kun itse odotit, eikö?
  Ny tappelet sen Ilmarisen kanssa kunnolla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin onneton bloggerin puolella..pitääkin käydä kattelees jos löytäisin.... Oli parempia kuin kuvittelin..Tosin mun mielestä mua repii maksasta ja munuaisista jaa jaa jaa JA TAPPELEN! Voit olla varma

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Voimia kuluu hurjaa vauhtia.

   Poista
 7. Nyt en jaa *voimahalia* vaan *Tsemppihalin* ja suuren sellaisen!!! <3 T: I-M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppihali on tarpeen. Ittensä ylösrepiminen on joskus isompi homma kuin kuvittelisikaan.

   Poista
 8. Kyllä se vielä selätettään! Näin Keltavattainmaalaisittain!

  VastaaPoista
 9. Tsempityksiä myös täältä tulee roppakaupalla!

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Temppauksista ja siitä että aattelet!

   Poista
 10. Oot sitkein muija jonka tunnen!!! Voimia!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdaks tuntee kettää muuta?? ;))

   Poista
  2. En noin sitkeetä! ;) Oot ku vanha saapas.

   Poista

 11. voimahalit myös minulta.

  VastaaPoista
 12. Hirmuisesti voimia ja tsemppiä tuleviin hoitoihin ja muuhun elämään :) Ei varmasti se helpoin asia elämässä, mutta mä uskon, että sä pääset tolla asenteella vielä vaikka kuuhun! :) Sä selätät sen, mä tiedän :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selätän niin monta pesäkettä ku vaan löydän :))

   Poista
 13. Näin susta unta viime yönä, tulit töissä käymään ja itkettiin niin pirusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tutun nähdessäni päätän olla vahva enkä pillitä. Olen siinä kohtaa heikko.

   Poista
 14. Syöpäsiskolta toiselle terkkuja! Itse olen juuri palannut töihin rintasyöpähoitojen jälkeen. Voimia sinulle ja perheelleesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :)) eikö olekkin mahtava tunne päästä takaisin töihin? Terveenä. Nyt olet sitten tarkkana kehosi suhteen etkä jossittele !!!

   Poista
 15. Kiva, kun vaikutat jo ihan omalta itteltäs:) Totta on, että partakarvoja saa nyppiä naamasta ihan yhtenään, mutta kuluu se aika niinkin. Sain mansikanmyyjältä ilmaseksi laatikollisen mansikkaa - ostin siis yhden ja sain kaks. Kun tuut saamaan sädetystä, voin tuoda niitä sullekin. Ilmottele, koska oot paikalla. Voidaan nähdä vaikka sairaalan kahviossa.

  Riitta

  VastaaPoista
 16. Tuun ens ke 12.30 treffataan :)) villa sallassa gg'tä alessa ;(

  VastaaPoista
 17. Luin ekaks sun tekstin "syöpä saatana", ja nyt tän. Siis... oon ihan sanaton! Sussa on ihan sikana jotain käsittämätöntä poweria (vaikkei siltä tuntuisikaan), ja lähetän täältä kyllä paljon paljon lisää voimia, voimahaleja! Lukiessa sun juttua omakin elämä rupesi vilisemään silmissä, niin tarkkaan siihen pystyi eläytymään. Älä anna ikinä periksi, näytä sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos lämpimistä kannustuksistasi ja totta ei se siltä aina tunnu! Pidä huoli itsestäsi!

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)