UA-39839136-1

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Eilinen päivä meni terassia pestessä. Kyllä siihenkin tarvittais joku oma pikku pikkolo. Tää päivä on mennyt hioessa terassin lautoja ja aina siinä välillä kukkapenkin rikkaruohoja nyppies..Käteen iski aika ajoin tärinä vapina. Tovin taas kesti tajuta et hiomakonees on sellanen nappula joka pitää sen jatkuvalla käytöllä. Ehdin jo ekan metrin aikana manata sen härvelin , kos käsi puutu ;))
  
     

Pikku huikopalaa tilasin sisältä ja sain näitä Fitness myslejä mustikkakeiton kera. Söinkin sekotuksen paratiisin hedelmää ja niitä pähkinöitä  ;)) Olin niin innokas (kerrankin) etten ehtinyt sisälle aterioimaan enkä siis tekemään ruokaakaan ennenkuin joskus ehtoolla!    

     

Kukka istutuksia sain kans aikaiseksi..Ripottelin näitä sitten ympäri pihaa.


Nää polttopuukärryt ? on huutokauppa löytö parin kesän takaa..olikohan hintaa 15e? Kaivoin ne kätköistä tuohon hyvinkin niille varattuun paikkaan. Olen tyytyväinen asetelmaan..ihan niinku siippakin..ensimmäinen kommentti oli:: Mites se nurmikon leikkuu?? Hei , tää on esteettisesti kaunis..ja tie vaikka pitkä nurtsi sopiskin tähän! Tuos on pyörä! Senkun lykkää sen sivuun ajon ajaks! HÖ!

 

     Sateita kuulemma luvaks huomiseks.. Tulee ihan yllättäin            vettä..ehkä..Ei välitetä siittä ! Iloitkaamme...jostain!!

12 kommenttia:

 1. Kaunis kärryasetelma. Miehet ei aina tajua kaikkea. ;D
  Kyllä oot ahkerana ollut, vau!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Itkettää jo valmiiksi aika jolloin kärryt ovat ihan " haperoa"

   Poista
 3. Tuosta napin käytöstä mulle muistui mieleen kun kerran ajattelin videokuvata lasten koulujuhlaa, niin kamerassa oli kans nappi ja mä pidin sitä pohjassa koko kuvauksen ajan, niin että käteen puuttui.
  Tietysti olisi riittänyt pelkkä 1 painallus..
  Eikä videostakaan tullut mitään, koska se oli ihan sumea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JAoin tän bostauksen facebookkiin ja se linkki alkoi sun kommentilla! Varsinainen maanvaiva :)))) Mut millai se sillai meni??? Varsinainen nörtti mä oon!

   Poista
 4. Laitatko mulle viestiä hyvaajakaunista@hotmail.fi
  :)

  VastaaPoista
 5. Sulla puhtia piisaa! Ihana asetelmakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kukkia odottaa terassin lautojen vaihtumista :) Jos sitten ottaisi taas spurtin!

   Poista
 6. Mikä ihme niitääijiä vaivaa kun ne aina vaahtoo siitä nurmikosta!! Pitää päästä ajamaan, pitää päästä ajamaan. Nurmikolla ei sais olla yhtään mitään. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten sain vielä idean laittaa laudoista polun tynnyrille ja siihenkin vielä reunaan kukkapenkin! Ja sekös vasta onkin keskellä nurmikkoa!! NI!

   Poista
 7. Iiihanat vanhat kärryt! ♥ Ja halvalla oot ne saanut :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)