UA-39839136-1

lauantai 9. kesäkuuta 2012

BUZZADOR MYSLIT

Liityin Buzzador -bloggaajaksi ja sain ekan testi pakettini. Nestlen uutuus täysjyvämyslejä. Löytyy Suklaataivas..ihanaa..odotan siltä suuria..suklaata! Sekä Paratiisin hedelmät..tuleeko ihan Eevamainen olo?..ja sitten vielä Pähkinäpyörre. Paula Heinonen taatusti tykkää kun syön pähkinöitä!!


Jokaisella sortille löytyy oma muro/mysli kulho. Sehän on selvä ettei ihan mistä vaan voi syödä! Astiat ovat suuri tekijä kiiruisessa aamussa..Että edes hetken nauttisi ennen hektistä päivää.

  

 Viime viikko oli yötyövuoro joka tarkoittaa "krapulaista" koko arkiviikkoa. Ei oo helppoo kellään tässä perheessä nuo vuorot. Odotin viime yötä kuin kuuta nousevaa ;)) siis että saisin nukkua yön ihan omassa sängyssäni. Eihän se uni tullut ja sitten kun tuli..sänkyyn tunki kaksi  hyvin eläväistä pikkukiitijää. Tuli monoa ja kättä jaa jaa..Toisin sanoen tämän aamun myslikulho näytti tältä::


Hyvät oli aamufiilikset..Sain kyllä nukuttua. Heräsinkin vasta puol 11?? Herranpieksut sentään! Ei olleenkaan mun tapaista. 


OSA1::: Jepsiiis aamun aloitus testattavalla Nestle Paratiisin hedelmät täysjyvä myslillä ja toisella suosikillani Riitan Herkun mustikkakeitolla. Eli aamiainen koostui vähäkalorisista ja erittäin terveellisistä aineksista. Tunnenkin elämän eliksiirin virtaavan suonissani! Paratiinin hedelmissä lukee olevan:kauraa, vehnää, joo tunnistin mutta noi vadelman makuiset ohrahiutaleet jäi hukkaan! Löysin kyllä vadelmanpaloja..Jäin siis miettimään onko tässä tuotesisällystekstissä nyt jotain häikkää vai enkö vaan tajua? Tai sitten mun vadelmanpalat onkin jokin sotkettu ohramassa..niin sen täytyy olla. Mutta sanompa vaan etten ole näin tarkkaan tutkinut muropaketin sisältöä. ai niin se maku:: NAM ,, NAM,, kyllä tykkään tästä yhdistelmästä..varsinkin vadelmista ;) ja niitä on ihan hyvässä suhteessa. Omenan palatkin noteerasin tosin oli niin kova nälkä etten paljoo pureskellut. Entäs se Eevaolo? En huomaa..toimiiko vatsa paremmin? Ehkä parin kaffekupin jälkeen..Pisteytän..öö.. 8+  siis suosittelen :))

Jälleen toivotan Sateista päivänjatkoa teitille ihanaiset !!

5 kommenttia:

 1. Mä olen syönyt nyt noita samoja Paratiisin hedelmät-myslejä, johtuen siitä, että vanhin tyttäreni oli liittynyt buzzadoriksi ja toi meillekin niitä maistiaisiksi :)

  VastaaPoista
 2. Mysli on kyllä hyvää aamu- tai välipalaa!
  Tykkään eniten noista pähkinä-mysleistä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pähkinät testaan myöhemmin! Suklaata testaan huomen:))

  VastaaPoista
 4. Viikonlopun aamuherkkuihin kuuluu ehdottomasti myös mysli, täytyykin kokeilla näitä mitä suosittelet... :)

  VastaaPoista
 5. Paas kokkeillen. Ite tykkään eniten paratiisin hedelmistä ja näyttäisi siltä että muksut käy napsimassa kaikkia sortteja suoraan laatikosta :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)