UA-39839136-1

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Siunaa kun on kylmä!!

Koko peijuunin päivä nökötettiin Kokemäellä rompetorilla! KYLMÄÄ JA KOLEAA JA NIHKEÄÄ!!! Ei kyllä hymyilyttänyt..kauppa kävi huonosti. Eihän kukaan ehdon tahdon  torille lähe kiertelemään nuin kylmään.. Aika huonosti oli mitään ehdottomasti saatavaa.. Jotakin kivaa olisi kuitenkin ollut.. kuva ei ole meidän pöydältä!
Tämmösiä vaunuja oon aina halunnut! Huutokaupoissa hinta yleensä aina nousee taivaisiin,nämä olis maksaneet vain 50e mutta sinne jäi. Ja mitäs mä noilla..
Ja koska jotain oli PAKKO SAADA..ostin nämät kukkatikut :)siis noi piikikkäät miksi niitä nyt sitten sanotaan? Ja vahingossa käteen jäi lankarullia..tuiki tarpeellisia kaikki!
No velipoijaalla oli jokin projekti mihin itteni tunkin..ja nämä aarteet jäi käteen. Painepesuria tarttevat , enkä tiiä mikä osoite noille sitten joskus löytyy.Nyt ne jäi rapun alle oottelemaan keväisempiä ilmoja!                         

6 kommenttia:

 1. Kumarrus tuosta turnauskestävyydestä ihan mahtava nähdä, että joku viimassa jaksaa olisin kyllä tahtonut olla asiakas.
  Ilona

  VastaaPoista
 2. Tänään vielä..onneksi joudun lähtemään Vintage-remmin tapaamiseen :)) pääsen livistämään..Toivottavasti tänään teen hyviä löytöjä.Miinuksen puolelle menee...

  VastaaPoista
 3. Voi mitä aarteita olet löytänytkään! Nöista tuunaa jo vaikka mitä!. Ihan kuola valui kun näin tuon aiemman postauksen talonpoikaissohvasi...i-h-a-n-a!!!

  VastaaPoista
 4. Onneks jätit vaunut ostamati, suht. kalliit kummiski. Hyviä löytöjä teitkin, lankaa aina tarvitaan. "Kukkatikku" = siili :-))

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä olet tehnyt. Kukkapiikeille on vaikka mitä käyttöä ja lankojahan tarvitaan aina.

  Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)