UA-39839136-1

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ostin ku halvalla sai ;0

Mä oon aina halunnut tän ektorppi rahin!Meillä vaan ei mukamas ole ollut tilaa(kukkaros).tyttären kaa käytiin Tampereella ja vahingossa auto kurvasi Ikeaan.Mittää ei jääny käteen paitsi poistonurkasta tää rahi! Hetken päästä rahia raahattii takasin nurkkaan kun en mää tarvi...ja taas se otettiin kainaloon..siinä meni VARTTI kun sain tehtyä tän vaikeen päätöksen! Ostan kun kerran alessakin on.Pikku lika ei haittaa...Ja siks toiseen,joku toinen nainen katseli sitä sillä silmällä ;))
Ja nää dinskoon kengät. Aim sou in laav!!! ja nääkin oli alessa.Pikku sulo vileeni minussa sanoi::OSTA;OSTA! Kiva väri.Ei ollenkaan arka tai jotain..Melkein otin nää petiin...

7 kommenttia:

 1. Noi kengät on kyl tosi ihanat! Ja rahi myös. Toi vatvominen on tuttua, usein tulee mietittyä joku ihana sisustusjutska kädessä et "tarvinko mää tätä?" No useimmiten en kyllä tarvis mutta silti se tavara vaan matkaa meille...

  VastaaPoista
 2. Tulin just Dinskosta. Kokeilin siellä yksiä iiiihania saappaita ja en ostanut, koska oli sellaista materiaalia ja väriä, että ekat kuralätäkän roiskeet ja se ois ollut siinä sitten.
  Mutta kotiin kun kävelin niin huomasin, että tuossa on kuiva kohta ja tuossa ja tuossa.. oisinhan mä voinut käyttää niitä! Oisinhan!
  Ja ei niitä todellakaan siellä enää huomenna ole, ku nekin oli vimpat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät:))Ja kyllähän sä nyt ton rahin varmaan tarvitsit. Meillä toimii hyvänä laskutasona..

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuli ostettua suoja-ainetta! myyjä oli sitä mieltä että kannattaisi... JA onhan niitä kuivia "ylämaan" reittejä ;)

  VastaaPoista
 5. Helposti voi kenkien kanssa nukkua, tai ainakin uutena ottaa ne yöpöydälle jotta voi herkeemättä tuijotella.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Bikke, kyllä se rahi varmaan oli siellä oottamassa sua ;) ! Oon ollu monen monta kertaa todistamassa vastaavaa, just yksi on enää jäljellä ja sitten tulee joku ihminen joka on juuri sellaista esinettä aina halunnut tai varta vasten tullut etsimään, kohtalon johdatusta ;) (editoin seuraavaa kertomusta hiukan)
  Yhden kerran eräs rouva tuli kysymään afrikkalaista koristetta kun oli unohtanut tuliaisen matkalta eräälle sukulaiselle, ja kuinka ollakaan, meillä oli jäljellä 1 kappale tansanialaista koristetta, se oli piilossa vielä , yhden mainoskyltin takana! Rouva oli ikionnellinen :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)