UA-39839136-1

perjantai 13. lokakuuta 2017

PUKEUDU PINKKIIN PÄIVÄ & ALEKOODI

Moikka

Taas on vuosi mennyt jotta uusi pukeudu pinkkiin päivä on saatu käyntiin. Jopa rohkeat miehet pukeutuvat pinkkiin. Idea on hieno eleinen muistutus siitä että liian moni (vaimo) sairastuu rintasyöpään. Se on muistutus siitä kuinka sinäkin voit omalla , pienelläkin , avustuksellasi osallistua ja auttaa. Siitä ettei yhteiskunnan rahat riitä kaikkeen. Vaikkakin suomessa ylpeillään siitä kuinka hyvissä kantimissa hoito täällä on.Niin ja se tutkimus. Minähän en muista maista tiedä ja hyvä niin...saattaisin itkeä itseni uneen koska olen syntynyt suomeen.

Ensi viikolla alkaakin uusi hoito koska... hitto soikoon! Joku tehoaa (tai ainakin niin luullaan) hetken ja sitten ollaan seinän edessä sormi suussa että mitäs nyt? Toistaiseksi mulle löytyi hoito mutta kuinkas se sitten mahtaa purra? Ja mihin kohtaan se iskee jos iskee? Luustoon? No luusto ei ole mun suurin murhe vaan aivot , maksa ja keuhkot. Sinne voisi tunkeutua..paitsi että mikä koktaili tuon aivokuoren läpäisisi? Se on niin hemmetin paksukin ettei sinne aina puhekkaan yllä :)
Jännittää kuinka kroppa selviää kun se jo nyt on vähän heikolla hapella. Olen sopinut elämäni ensimmäiset Me&i kutsut hoidon jälkeiselle sunnuntaille :) Mahtaako tulla nyyttikestit? En niitä kuitenkaan peru. Heilläkin on roosanauha tarjouksia...
Meille syöpäläisille jokainen päivä on roosanauhaisen pinkki. Vaikka kulkisin lötköissä mustissa verkkareissani se päivä on silti pinkki. Tautinen ja muutenkin kapinen. Viikko ja vuosi jos toinenkin. 
Kiva että Suomi herää kerran vuodessa lokakuukautena :)


Miksköhän rintasyövän merkiksi on jahkaantunut hempeä roosan väri? Mietitääs...rintasyöpä on NAISTEN tauti. Muutamaa miestä ei lasketa. Poikkeus vahvistaa säännön :)
 Mikä naisessa on niin pinkkiä? No RAKKAUS tietty! Joku luuli että tissit on pinkeröisiä , etkö luullutkin? Naiset on pinkkejä kun ne miettii aamulla miehelleen mikroon valmiiksi lounaan. Ne on pinkkejä kun laittavat illalla muksuille sukat valmiiksi , katsoo läksyt , huolehtii eläimistä , muistaa naapurin synttärit , kaikkien joululahjatoiveet jotka on syksynaikana laitettu korvan taakse. Naiset tietää mihin ukko on viikko sitten jättänyt jakarinsa. Naisilla vaan on rakkautta jaettavana joka suuntaan.. 
JA kaiken tämän keskellä he käyvät raskaissa hoidoissa , huolehtivat ja murehtivat. Kuka mies tähän pystyisi? Mä luulen että pinkki sävy tulee tästä.

Tiedättekös ihanaisen Virpin Niinmun designin?


Kaunista pellavaa ja lämmintä merinovillaa. Tänään ROOSANAUHA- päivän kunniaksi
niinmun´design tarjoaa sinulle tänään Perjantaina 13.10 KAIKISTA VAATTEISTA -10% alennuksen verkkokaupassa koodilla: ROOSANAUHA. Tarjous on voimassa 13-15.10 puoleen yöhön asti..verkkokauppaan pääset tästä

Eikä tässä vielä kaikki :)
Niinmun Virpi sanoo näin:

Lokakuu on vaaleanpunainen , ROOSA !
Syövän kohdanneet ovat ROHKEITA <3 monellakin tapaa...
Me haluamme auttaa omalla panoksellamme näitä Rohkeita naisia ja annamme 10€ jokaisesta RUMAR-pellavatunikoista joita verkkokaupasta myymme lokakuun aikana Bikken roosanauha-keräykseen ! Odottelin kuumeisesti vaaleanpunaisten Rumar- paitojen valmistumista tätä kuukautta ja keräystä varten, mutta edes kankaat eivät saapuneet ajoissa, joten piti vaihtaa suunnitelmaa... Näin Virpi.

Vetää sanattomaksi. Syöpäsäätiön keräykseni :ROHKEUS ON SINUSSA on edelleen käynnissä. Se onkin hienosti lähtenyt käyntiin. Kiitos siitä. Koko kuukausi aikaa ottaa osaa.

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä uutinen, että löytyi hoito ja ennen kaikkea, että sitä kokeillaan♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt on kaikki peukut varpaita myöten pystyssä, että hoito puree <3

  VastaaPoista
 3. ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellä piti olla kaksi peukkua ja pinkki sydän<3

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)