UA-39839136-1

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

AJAN HALLINTAA & KALENTERIARVONTA

Moikka murut

Kiitos. Kiitos kauniista kommenteistanne. Jälleen sain "vertais"voimaa huomiseen.

Tässä jo lähes kolmen vuoden ajan on ajanhallintaani , kalenterisuunnitteluani ohjanneet nuo kolmen viikon välein tehtävät hesassa käynnit. Maanantaina verikoe , tiistaina hesaan , keskiviikkona kirjansidonta , torstaina hesaan .. niin ja jos sille viikolle osuu taekwondo kuskaus niin maanantai ja torstai ilta.. Muinoin luotin muistiini enkä juurikaan tarvinnut kalenteria. Nykyään on toisin. Liekö vanhuus vaiko niin monet kissanristiäiset :) Minun pitää olla selvillä milloin on hesa viikko ja milloin seuraa "soffa"kausi hesareissujen jälkeen. En sovi sille aikavälille oikeastaan mitään. Salaa toivon ettei kukaan edes poikkeisi tuolloin muutamana päivänä. Hävettää olla huono emäntä , emäntä joka ei jaksa kiinnostua tarpeeksi. En tee sitä ilkeyttäni vaan...
Minulla on itselläni käytössä kauniin herkkä Jeanne d Arc Living kirjakalenteri. Se on kulkenut mukana käsilaukussa josta näppärä tarkistaa minun seurani saatavuus :) Sitten perhekalenterina toimii jokin aikakauslehden välistä saatu ilmaiskalenteri. Niissä onkin välillä sellaista suttua ettei kukaan saa mitään tolkkua. Liian pieniä tiloja kirjoittaa kuuden hengen menoja ja tuloja. Pitäisi siis hommata vielä PERHEKALENTERIKIN :). 
Ensivuotta varten minulla onkin ihastuttavan kokoinen Anne-Mari Westin kirjakalenteri. Kokoa sillä on 12*16,5. Kuukauden jokaiselle päivälle löytyy päiväkohtainen muistiosio..nimpparisankarit tiivistettyinäkin. Jokaiselle kuukaudelle omat kauniit kuvat mietelauseineen ja hieman tilaa muille muistiinpanoille. Ai kauhia! Me alamme elää armon vuotta 2017!! Tarkoittaa taas pikkasen lähempänä viittäkymppiä....Kalentereita ja muita kotimaisia paperituotteita pääset tilaamaan TÄSTÄ 
Verkkokaupassa onkin huisit tarjoukset meneillään::: Joulunalustarjous; yli 50e ostoksiin kaupan päälle seinäkalenteri tai kalenterikirja! Ilmoita lisätiedoissa kumman haluat.Kalenteritarjous: Osta kolme kalenteria (seinäkalentereita ja/tai kalenterikirjoja), ja saat neljännen kaupan päälle! Kerro tilauksen lisätiedoissa, haluatko kaupan päälle seinäkalenterin vai kalenterikirjan.Tämän postauksen lopussa on arvonta jossa palkintona on kalenterikirja ja nippu erilaisia Anna-Marin kortteja. Saatat päästä sinäkin konmarittamaan aikataulujasi :)
Pitääkö aikatauluja sitten kontrolloida? Silloin ennenvanhaan meiät mukulat istutettiin sukellusvene saabin takapenkille ja takaluukkuun laitettiin lapio. Rattia käännettiin musta tuntuu periaatteella. Mikäli matkanvarrella sattui olemaan hylätty talo ja sen pihassa jokin joriini , päätyi se meiän mukuloitten syliin. Totta mooses matkalla alkoi kakaroita huikomaan ja lähin uhri: sukulainen tai muuten vaan puolituttu valikoitui asuinpakkansa perusteella ja sai viisihenkisen perheen yllätyskylään. Mä niin rakastan noita aikoja ja jotenkin yritän istuttaa samaa omiin mukuloihini. On vaan aika vaikeaa. KUKAAN ei ole ikinä kotona kun mulle sopis.. KAIKILLA on miljoona harrastusta ja elukoita ja herraties mitä! 
Kyllä joskus pittää juoruumaan päästä ihan extemporee!

No.. lukekaas täältä tai fasesta mitä mulle kuuluu.... 

Eli arvotaan Anna-Marin kalenterikirja ja muutamia kortteja kaupanpäälle. Osallistumaan pääset kommentoimalla ootatko ensivuodelta jotakin mahtavaa tai että käykkö ylläripyllärikyläilyillä?
Blogiini saa liittyä lukijaksi ja seuraajaksi vaikka instaankin
Arvotaan kivana 12.11 päivänä
Toisena palkintona on Anna-Marin seinäkalenteri ja myöskin korttilajitelma. Tämän setin arvontaan pääset osallistumaan vain Bikken pilttuun facebook sivulla. Tykkääthän myöskin sivustani.
 Eli molemmissa pääset koittamaan onneasi.


Toivottelen teille kaikille onnea arvontaan ja Anna-Marille uusia mieleeniskostuvia korttivisioita ensivuodelle!  Millään malta oottaa tämän joulun joulukortteja enkä sitä postimerkkiä jonka Anna-Mari pääsee suunnittelemaan Suomen postille. En usko siinä ruohonleikkurin kuitenkaan pörisevän :)) Kiitos Anna-Marille yhteistyöstä <3
loov juu!

51 kommenttia:

 1. kai sitä odottaa taas lapin matkaa kotipaikkakunnalle
  mukana arvonnassa
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 2. Odotan ulkomaanmatkaa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Seuraan sua täällä ja Instassa, joten mukana ollaan.
  Vierailuja teen, ja odotan innolla avioliittoa sekä rakkaani isoja synttärijuhlia.
  somanyinspiration@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä saa jo tässä iässä alkaa kirjoittamaan jokaisen asian muistiin, muuten ei taitaisi muistaa edes töihin lähteä jos ei kalenteri siitä muistuta ;) Hatarapää mikä hatarapää!!

  VastaaPoista
 5. Vuosi saa tuoda tullessaan... kaikkea kiva, kaikki siis kelpaa - kunhan vain ois työtä ja terveyttä tarjolla, sen kaiken muun kivan ohella :D
  - Niin ja ehdottomasti olen näin ihanassa arvonnassa mukana! mpuumalainen71@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Me käydään jokatoinen vuasi lämpimässä ja ens vuanna on taas sen vuaro.
  Sitä odotan...öitä laskien...enää 95 yätä. Kalenterissa on joka päivä ylhäällä lähtöön asti. Muuten odotan taas mökillepääsyä joko jäisin tai sit vasta paatilla jollei kunnon jäitä tuu.

  VastaaPoista
 7. Ensi vuodelle ei vielä ole tiedossa kuin kesäloman ajankohta, mutta äkkiähän se kalenteri sitten yleensä täyttyy.
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ensi vuodelle on odotuksia, kun mökkiremppa on terassia vaille valmis, kesäloma aika mökillä.
  Mukana siis arvonnassa, pöytäkaleånteri on vielä hommaamatta, niin olisipa ihan tuo kalenteri.
  Päivi
  Ps. Tuliko parkkikiekko perille?

  VastaaPoista
 9. Ei mitään sen ihmeempiä odotuksia.. Toiveena on et jos sais vähän säästettyä ja laitettua olohuoneen kalusteet uusiks... ja joskus tulee yllärikyläilyjä tehtyä, mut lähinnä naapureille
  Kiva arvonta :)
  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 10. No joo 😁. Mukana arvonnassa 👍.

  VastaaPoista
 11. Ehkäpä híukan enemmän omaa aikaa, kun viime vuodet ovat menneet raskaana/imettäessä :).
  Mutta ihanaa pikkulapsiaikaa tämä toki on.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Minäkin kaipaan niitä spontaanisti tehtyjä kyläreissuja, joita vielä lapsuudessani, 80-luvulla harrastettiin. Kännykät varmaan viimeistään lopettivat sen touhun kokonaan. Nykyään pitää aina ensin varmistaa, sopiiko tulla visiitille. Ensi vuodelta odotan eniten pikkuisen tyttöni kasvun ja kehityksen seuraamista. Olen lukijasi täällä ja koetan mielelläni onneani kalenterikirjan arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 13. Ensi vuodelta odotan pojalleni työhön pääsyä. Hän on onnellinen nykyisessä työharjoittelupaikassa ja toivoo sieltä työpaikkaa. Itselleni toivon yllätyspostikortteja, niistä tulee aina hyvälle mielelle. Tuo kalenteri on niin ihana - pirteätä joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
 14. Minä kyllä tarvitsisin paperisen kalenterin jatkeeksi jonkun neulan, joka tökkäisee, kun pitää lähteä tai tehdä jotain, koska en muista edes katsoa kalenteriin. Mutta käytän kalenteria päiväkirjana, jotta muistaisin eilisen päivän :) Ensi vuonna minä en pelkästään ole lähempänä viittäkymppiä, vaan juuri tasan.

  VastaaPoista
 15. Kalenteri seinällä on kuin nenä päässä: sinne mennään, minne se näyttää!
  Hatarapäitä on meillä nykyään kolme: minä vanha akka, ukko syntymähöhlä ja poika aivovammainen.
  Osallistun ja toivon ensivuodelta elinpäiviä ja riittävästi kärsivällisyyttä.
  <3

  VastaaPoista
 16. Ei mitään erityisiä suunnitelmia annetaan kohtalon tuoda eteen.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Löysin tänne toisen blogin kautta ja jään lukijaksesi, kirjoitustyyliäsi on niin hauska lukea.
  Mukaan myös arvontaa. Onkin ihanat palkinnot. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta <3

  Odotan ensi vuodelta lisää voimia kodin remonttiin, tavalla tai toisella.
  Olen seuraajasi ainakin kolmella eri tavalla (blogger, fb ja insta).

  VastaaPoista
 19. Odotan ensi vuodelta voimia ja sellaista sisäistä rauhaa ja onnellisuutta. Saada jotain uutta, olisi aivan ihanaa koska tämä vuosi oli taloudellisesti aika tiukka. Ensi vuonna eläkeikä tulee taas lähemmäksi, siitä olen onnellinen myös ! Kiva kun tulin taas tänne kirjoittelemaan, odotin todella kovasti !

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta! Ensi vuodelle odotan matkailua yhdessä lasten kanssa ja kenties saadaan pojan kummi perheineen mukaan :) Sisäistä rauhaa ja luottamusta että kaiken kriisin jälkeen, elämä kantaa. Se näyttää suuntaa mihin mennä. Luotan siihen.

  VastaaPoista
 21. Ihana arvonta. Terveyttä tässä ensivuonakin odotetaan:♥

  VastaaPoista
 22. Hmm..en olekaan ajatellut paljon ensi vuotta.Odotan ehkä,että vihdoin terästäytyisin puutarhahommien suhteen ja kenties myös taloudenhoidossa...ja remonteissa...ja saisin töitä...veikkaampa että menee koko 2017 odotellessa:D.
  Minulla on sekä perhekalenteri joka vuosi ja lisäksi tuhraan menoja muistiin käynnykkään,mutta aina jotain kuitenkin unohtuu.Äitini kanssa aina synkronoidaan kalentereitamme, kun mummo on välillä nakitettava autonkuljettajaksi mukuloille.Melkoista turaamista siis,voi kun joku työnantajakin arvostaisi näitä kotiäitivuosina kertyneitä organisointitaitoja;)

  VastaaPoista
 23. Oi, mikä arvonta!
  Ensivuodelta odotan Poika 1:n poikaa...tammikuussa hän syntyy♥

  VastaaPoista
 24. Mukana kivassa arvonnassa!
  Aika näyttää mitä ensi vuosi tuo tullessaan...
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kalenteri olisi tarpeellinen, sillä mun muisti on lyhyt kuin kanan lento. Ensi vuodelta odotan ennen kaikkea terveyttä ja reissua pohjoisen tuntureille.

  VastaaPoista
 26. Ensi vuodelta odotan hyvän ystävän häitä, joissa olen kaasona, uusia opintoja, uutta kotia, jota sisustaa ja vaikka mitä mukavaa :) Kalenteriin olis kiva merkkailla tulevat menot ja meiningit :) sansandelisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 27. Tulen kaksinkertaiseksi mummoksi ensi vuonna.
  Kiva arvonta.

  VastaaPoista
 28. Mukana! Mahtava arvonta :)

  tiiasuk14231@gmail.com

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 29. Mukana ihanassa arvonnassa!
  Mitään niin erityistä en ensi vuodelta odota, ihan tavallista arkea, ja sehän se mielestäni onkin parasta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 30. mitään erikoista ei ole ensi vuonna ohjelmassa, toivottavasti pieniä kotiSuomen reissuja saadaan tehtyä.

  VastaaPoista
 31. Kas, arvontaan mukaan tietty.
  Enpä ole ehtinyt miettiä ens vuotta - aikapa näyttää :)
  Yllärikyläilyt niin, muutamaan vakipaikkaan sitä vain tulee tehtyä.

  VastaaPoista
 32. Ensi vuodelle on vain yksi tavoite, ja se on, että saan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon pakettiin. Sitten voin miettiä, josko yllättäisin jonkun kyläilemällä..nyt on vähän kaikki jäänyt, kun työn ulkopuolinen aika menee opiskeluun. Toivottavasti tämä sitten joku päivä tuntuu kannattaneen ja saan jonkun unelma työn.

  Westin tuotteet on aivan huippuja!

  VastaaPoista
 33. Mukana ollaan! Ensi vuodelle toivon töitä.. Ja toki myös ylläripyllärikyläilyitä :D

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 34. Eniten odotan ensivuodelta alkavia YO-kirjoituksia ja tulevia vanhojentansseja!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana kivassa arvonnassa!
  Ensi vuotta ei olla vielä mietitty, mutta joku kiva ulkomaan matka
  perheen kanssa varmaan tehdään.

  VastaaPoista
 36. Olen koettanut kovasti (ja oikeastaan aika hyvin onnistunutkin..) elää kalenterivapaata elämää viime vuodet, kun lasten kuljettaminen on isosti vähentynyt kun kasvavat mokomat kaiken aikaa. Nyt kuitenkin viime aikoina on aloitettuani oto-opiskelun ollut vähän vaikeaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ennakoiminen ollut myös kateissa. Joten; minusta tulee ehdottomasti ensi vuonna kalenteri-ihminen. Paperinen, ei missään nimessä mitään sähköistä juttua, hyi. Ensi vuoden kalenteriin voisikin sitten jo valmiiksi kirjoittaa keväälle; valmistumisjuhlat / AMK. Paree kirjoittaa varoiksi kuitenkin lyijykynällä, jos ei kaikki kuitenkaan mene ihan niin kuin sitä itse ajattelee. Mukaan siis kalenteriarvontaan ehdottomasti, Anna-Marin kuvat ja ajatukset ovat kauniita ja ennenkaikkea oivaltavia!
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa. Itse käytän kalenteria myös päiväkirjana, kirjaan sinne muistiin kaikenlaisia ajatuksia ja tapahtumia. Ensi vuosi tuo mukanaan mitä tuo, tärkeimmät niistä säilyy merkintöinä kalenterissa. Mutta jospa tekisin uudenvuodenlupauksen kyläillä/kutsua kylään enemmän ;)
  Pidän kovasti peukkuja, että JOKU on kotona just sulle oikeaan aikaan :D

  VastaaPoista
 38. Jospa mieheni synttarien kunniaksi paasisimme kaksin viikonloppulomalle....

  VastaaPoista
 39. Odotan innolla muuttoa maalle :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Odotan ensi vuodelta koko perheen ulkomaanmatkaa =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Jospa ensi vuonna jaksaisin jo suunnitella tulevaa, sekin olisi jo jotain :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Odotan ensi vuodelle iloisia päiviä ja osallistun ilolla arvontaan :) Terv. Jaana

  VastaaPoista
 44. Oman pienen syntymä varmasti kaiken kohokohta!!
  Kalenteri onkin vielä hankkimatta, ilman ei pärjää, monet muistamiset kun täytyy muistaa :-)

  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Lasten syntymäpäiviä kovasti odotellen, sillä ne on niin tärkeitä heille.
  Mukaan arvontaan. texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Mukana arvonnassa. On kyllä niiiiin kaunis kalenteri!

  VastaaPoista
 47. Ensi vuodesta tulee monella tapaa parempi vuosi kuin edellisistä eli ehdottomasti mukana tässäkin arvonnassa.

  VastaaPoista
 48. Ensi vuodelta odotan jonkinlaista elämänmuutosta, mutta aika näyttää missä muodossa. Mukana!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Tämä juuri (viikko sitten) yksinkertaiseksi mummuksi tullut tarvitsisi muistin virkistämiseksi hyvää kalenteria, joten täytyyhän sitä arvontaan osallistua, kun noin kaunis kalenteri on kyseessä.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)