UA-39839136-1

torstai 3. maaliskuuta 2016

KAUVATSALAISTA UULAA VERSAILLESIIN!

Tuossa taannoin poikettiin visiitillä Tampereellaa Laukontorilla Uulatuotteen Studiolla .  UULA-studion tarkoituksena on palvella sisustussuunnittelijoita, arkkitehtejä, maalausalan ammattilaisia sekä kuluttaja-asiakkaita maali-ja värivalintoihin liittyvissä asioissa sekä antaa maalausohjeita ja kertoa luonnonmaaleista. Studion tarkoituksena on myös tukea UULA- jälleenmyyjiä tuoteneuvonnassa ja kuluttajien maalivalinnoissa. Studiotilaa tullaan hyödyntämään myös jälleenmyyjien koulutustilana sekä toiminnallisena pisteenä, jossa pidetään mm. tapahtuma- ja ammattilaisiltoja.


Studiolla on nähtävillä esim: värisävyjä , pigmenttejä ja maalituotteita.
 Virallisia avajaisia studiolla vietetään 14.3-19.3. Valitse itsellesi mieluisin päivä aiheineen tai poikkea joka päivä! Ja vie minulta terveisiä!


Tiistaina paikalla on Jim McMenamin jonka voit muuten palkata maalausmestariksi kotiisi :)


 Ja sitten se top-juttu! 
Uula onkin yksi maalintoimittajista Versaillesin ja Louvren korjaus- ja restaurointiprojekteissa! Eikö olekkin ihan huippu juttu!!
Täältä meiltä! 
Kauvatsalta!
Nyt voinkin kehua jotta meilläkin on maalattu näillä samoilla maaleilla joita on käytetty ihan itse Versaillesissa :))  Tekeekö se sitten meistä kuuluisia := 

 Satakunnan kansa ja Alueviesti kertoivat uutisesta tuoreeltaan.. Paikallislehti Alueviesti oli kyllä nopeammin kiinni päivän polttavasta uutisesta.

Uulalla on myöskin blogi: Uulaa ja Unelmia. 
Blogia ylläpitää kaksi aikaan saavaa naista Tiuhti ja Viuhti..No ei vaiskaan :) vaan Merja ja Carita. Hurjasti asiantuntevia vinkkejä ja kivija ideoita. Käyppäs tutustumassa :) 

Mun mielestä aika huippu suoritus täältä meiltäpäin. Pienikin voi olla jotakin suurta. Asiantuntemuksella ja perinteillä on aina paikkansa.
Sen taisi Arto Uunila ja Panu Kaila tietää jo vuosikymmeniä sitten. Upeaa että aikoinaan perusti tehtaan juurikin Kauvatsalle. Panosti paikkakuntaan ja sijooitti menestykseen juurikin täällä :)
Tämä ei ole maksettu mainos ja mielipiteet ovat omiani.

8 kommenttia:

 1. Vautsi vau.. versailesi kuullostaa niin mahtavalta.
  Nyt täytyy jostakin hankkia jokin purnukka kokeeksi ja katsoa mitä sillä saa aikaiseksi. :)
  Sitä ei kuule tiiä vaikka teistä tulisi nyt kuuluisia, tai olethan sää nyt jo ainakin ihan täys julkkis. Blogimaailmassa ainakin. :)

  Kivaa viikonloppua sinne teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paas ihmeessä hankkien! Purnukoita saa täältä Kauvatsan myymälästäkin :) Toivotaan että maailmanvalloitus tätäkin kautta aukeaa! Muksaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Nonni. Eli koska teillä maalataan samoilla maaleilla kuin Versaillesissa ja koska mää tunnen sut, niin määhän olen melkein sukua julkkikselle, eiks vaan :)? Hieno homma! Go Uula go!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällätapaa aateltuna ollaan suorastaan suuriakin julkkiksia :) Milloinkohan hommataan muhkeat barokki-mekot :)

   Poista
 3. Uula laa, tällä tiedolla meidän mökki kohosi samaan kategoriaan kuin Versailles ;) Olen tainnut aiemminkin mainita, että mökkimme ulkokuori on maalattu Uulalla ja sisälläkin sitä on käytetty lattioissa. Oikeasti on hienoa, että näinä aikoina saa kuulla noin hyviä uutisia suomalaisesta yrityksestä ja tuotteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menette sitten mökkeilemään linnamaisiin olosuhteisiin :) Kiva kun olette löytäneet Uulan maalit...Täytynee tulla moikkaamaan sinnuu sinne mökille :)

   Poista
 4. Huippu hieno homma. Tällaiset ponnahdukset ovat hieno osoitus, kuinka meiltä Suomestakin löytyy vaikka mitä osaamista. Täytyy tutuille vinkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyyhän meiltä... MArkkinointikin on osunut nyt hyvin :) Hienoa olla suomalainen,itten kuitenkin :)Vinkkaa kuule ihmeessä!!!

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)