UA-39839136-1

tiistai 15. huhtikuuta 2014

PIKA-PIPA-TUUNAUS

Moikka!
Mulla kun tuo tukkapehko on niin kovin tuuhea ajattelin..siis TARTTIN jotakin pään lämmikettä. Kui ollakkaan Tokmannin lastenosastolta löysin tarjoushintaan parit trikoopipot. Ja koska mä olen mä en osannut päättää mikä väri olis kivoin. Otin siis muutaman :)


Hätäisen naisen pipan kaunistukseen mulla oli parikin vaihtoehtoa. Pienempi ja isompi JDL kirjain.


Harsein. Siis juu sellasilla harakanvarpailla , vähän sieltä täältä kirjain kiinni pipaan ja se oli siinä!
 Ei kauhian huano voi olla koska plikka sano: Äiti! sulla on uus pipo! Ompas se hieno! Mistä ostit? Vähän rehvakkaana sanoin että TEIN IHAN ITE! Nysse luulee varmaan et tein KOKO pipon :)))

    Ihana aurinkon paiste taas tänää!! Hyvä on pääsiäisen tulla!

6 kommenttia:

 1. Kasi raikasta väriä ja yksi tummempi. siinä on hyvä kolmen pipon sarja ja jos kyllästyy niin voi vaihtaa toisesta toiseen. Nyt pysyy pehko piilossa ja pää lämpimänä. :O Mutta tuo sininen tai turkoosi tai miksi sitä väriä nyt kukakin kutsuu sopisi niin täydellisesti mun softshell takkini väriin, että taidampa mennä jostakin etsimään turkoosia pipoa. Turkoosi kuulemma on mun päälläni erilainen, mutta raikas! Minä joka olen tottunut tummiin väreihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on turkoosi softselli! Mutta se o vähän talvisen oloinen. Onkin muuten ainoa värikäs takkini. Sopiskin tosi kivasti. Idean pipon tuunaukseen sain Klikkaa mua ohjelmasta :)) Onneks ei tule ideoita Duudsoneitten jutuista! Aurinkoa sinne!

   Poista
 2. Kiva idea, hokasin saman hattuidean samasta ohjelmasta. Sä sitten sait ihan valmista siitä:)
  Mitä tuo JDL-tarkoittaa? Anteeksi tyhmyyteni:)

  VastaaPoista
 3. sä se sitten oot näppärä flikka! Oikein kaunis pipa! ja mä niin nautin lueskella sun elämäniloa pursuavia juttujas! Sinet valita, sinä nautit. HYVÄ!

  VastaaPoista
 4. Kiva DIY-idis:) Vois onnistua minultakin:D
  Pääsiäishaleja sinne♥

  VastaaPoista
 5. Vuosi sitten olin samassa tilanteessa, tsemppiä!!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)