UA-39839136-1

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

MITÄ! MITÄ! MITÄ!

Siis muistelin etten kauheen usein ole poikennut blogistaniassa mutta nyt olen JÄRKYTTYNYT!!!!
JA NIIN PETTYNYT!!
Jaa niinku mihin!!! No itteeni!! Katteetomia lupauksia olen paiskinut pitkin poikin!!

Siis EEKKU voitti sen kalenterin
MODELIFE meni ANNIKA LEHTISELLE ja DECANTERIN sai MEHTIS
ja mitä mä olen nähnyt unta??? Siis olin ihan satavarma että olen arponut EILEN DESING lahjakortin??? PASKAT!!! Siis nyt maa kutsuu tätä eukkoa!!! Se lähtee JOSSUKALLE
JA ENTÄS JOHTOI JATKIS!!! Se taas lähtee JOHANNA Llleee :))
Ottakaas siis minnuu yhteyttä osoitetietojen kanssa..bikkenpilttuu@gmail.com

 Saakeli soikoon! Millai voin olla näin leväperäinen!!!!

Ja arvakkaas millai mulla muuten menee?
Hajos tallentava digiboxi! Sinne meni Hannibaalin kaikki jaksot. Sitten levis pölynimuri! Mukavaa näin 7 henkisessä perheessä. Sitten eilen tippu JÄÄKAAPIN OVI!! siis ihan vaan rämpsis. 3 vuotta vanha kaappi! Ja tällä viikolla ramppaan kuvauksissa..sisäelinkuvauksissa ja luustokarttaa jaa jaa verikoetta ja sit vielä lääkärikin!! Jos niistäkin tulee paskaa niskaan niin meen jojoon!!

ELI IHAN KIVAA UUTTA VUOTTA TEILLEKKIN!!
TERKUIN MASIS-BIKKE

20 kommenttia:

 1. No voih...kuulostaapa aika epäonniselta vuodenalulta... Mutta sanontahan kuuluu "Ei kahta ilman kolmatta" ja tässä on jo kolme huonoa asiaa jotenka enää niitä ei tipu!!!!

  Onnea voittajille....


  VastaaPoista
 2. Todella ikävästi alkoi sun vuosi.Toivon siitä huolimatta parempaa vuotta ja laitan uudestaan sulle sähkäriä.Nimittäin laittelin silloin aiemmin jo

  VastaaPoista
 3. Tuollaisten epäonnisten tapahtumien vuoksi on täysin ymmärrettävää, jos joku asia jää hetken unohduksiin. Eli siis onnen hetkiä tähän vuoteen.

  VastaaPoista
 4. Se on muuten kumma, miten aina noi ikävät asiat kasaantuu... Kaikesta huolimatta: Mukavien asioiden täyttämää vuotta toivon sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olinhan jo vähän huolissani kun sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan, mutta sitten aattelin, että ehkä sulla on muutakin tekemistä. Toivon, että tämä vuosi rupeaa menemään paremmin! Tsemppiä, vaikutat kyllä aika sissiltä!

  VastaaPoista
 6. Bikeelibikkeli Bikkeeeeeliii. Hymyä nainen. Saat uuden jääkaapin ja imurin... sehän on ihan mahtavaa. Ota valkoiset sitten. Ja kukaan mitään arvontoja skumppalasien kanssa ole uutenavuotena muistanut... no worries ( helppo sanoa, kun en voittanut mitään, hihih). Mut tuohon tallenteiden menettämiseen en voi kuin mäkin masentua sun puolesta. Ihan kauheaa!!!!!! Hahahahah.. oot ihana <3

  VastaaPoista
 7. No voi hitsi mikä epäonni!! :( Toivotaan et tän vuodet ikävät asiat oli kaikki tässä ja loppuvuosi on onnellisempi, oot sen ansainnut. ♥ ♥

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Ihana,kun kirjoitat noin suoraan.:-) Aikaisemmat tuossa jo kommentoivatkin positiivisesti kannustaen. Minä toivotan voimahaleja rutistuksen kera. Tsemppiä Bikke!

  VastaaPoista
 10. Kommentti tuli vahingossa kahdesti,poistin toisen.:-)

  VastaaPoista
 11. Olehan armollinen itsellesi, ihminen on vain ihminen.
  Parempaa alkanutta vuotta sinulle<3

  VastaaPoista
 12. elähän nyt masistele siellä.. ei tunnu hyvät asiat missään jos ei ole välillä vähä vastatuultakin. osaa sit nääs arvostaa sit nitä hyviä,pieniä juttuja uudella tavalla. u know??

  jos totta puhutaan vituttas miutaki ihan sikana. ja mitä??olenko mie taas voittanu??jessss!!!onko yhteystiedot tallessa??

  VastaaPoista
 13. No sattuuhan noista unohduksia..:)
  On se kumma miten kaikki vastoinkäymiset pakkaavat tulemaan aina samaan aikaan! Toivotaan, että lekurilta sentään tulee hyviä uutisia.

  VastaaPoista
 14. Jestas mitä rätinää ja räiskettä teillä on ollutkaan! Toi jääkaapin ovi oli kyl "paras", tai jos ihan oikein sanotaan, niin omituisin. :)
  Jokin vuoden vaihteen myllerrys vissiin. Meillä silloin milleniumin aikaan, just rakettien yönä, hajosi jääkaappi, pakastin ja poika sairastui vesirokkoon, joten tuumattiin, että poikakin oli milleniunlapsi. :)

  Parempaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 15. Voi kurja että uusivuosi on alkanut näin.Mulla hajos telkkari et sillalailla.Telkkari 2 vuottta vanha.Ei se rahan meno ole kivaa kun sitä muutenkaan ei ole.Toivon sydämeni pohjasta että sinulle tulee hyviä uutisia kun kaikki kuvaukset on teht.Voimahalit myös täältä.

  VastaaPoista
 16. Joskus asiat tapahtuu rytinällä.. Harmillista, että noin paljon sattunut teille kerralla! Parempaa uutta vuotta, kyllä ne asiat lähtee rullaamaan parempaan suuntaan! <3

  VastaaPoista
 17. Voihan P....!
  Ei muuta kuin rämpimään ylöspäin.
  Näitä välillä sattuu, muut niisähän selvitään - eikö niin?

  Voimia!

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä vaan. Harmittelin ja surin oman tallentavan digiboksin hajoamista ja kaikkia niitä ihania ohjelmia. Enää ei harmita ollenkaan pääsin siitä jo yli mutta toivoisin sinulle että saisit ne kodinkoneet kuitenkin kuntoon. Toivotaan kuitenkin sinulle parempaa onnea Ilmarin suhteen <3 Hyvää alkanutta vuotta ja toivottavasti huonot asiat olisi historiaa eikä koskisi tätä vuotta ollenkaan <3

  VastaaPoista
 19. Hei mut saat uuen jääkaapin! Sekä imurin! Kuha ihtes saat kunttoon niin muut on sivuseikkoja! Paljon Tsemppiä Siulle!!

  VastaaPoista
 20. Voi ei! Ei alkanut vuosi kovin loistokkaasti, mutta ei tuosta voi tuo kodinkonepuoli paljon muuta kuin parantua..Tsemppiä ja toivotaan parempaa vuoden jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)