UA-39839136-1

lauantai 18. tammikuuta 2014

KIVINIITYN NAISTENILLASSA

Viime torstaina oli Huittisissa Kiviniityllä naistenilta. Tunkesin sinne 500 muun naisen kanssa. Luit ihan oikein..500!!! Olikohan todellinen vetonaula tuo Raili? Valtava määrä naisia!!!
 Paikan päälle oli tullut muutama huittislainen yrittäjä esittelemään.. naisellista kauneutta :))


Ensimmäinen piste oli Mary Kayn esittelijä Marja Kouri. Pikkusia vinkkejä ihonhoitoon tipahti takaraivooni. Vielä kun viitsisi pitää ihostaan huolta säännöllisesti


Myöskin Partylite oli edustettuna... Marja Pihlajanmäki tuoksutteli kookos kynttilää.


Se minne minä jämähdin oli aivan huikasevan "mummelin" jäätävän tyylikäs olemus! Jo 68 vuotiaskin voi näyttää hemaisevalta. Mikä itsevarmuus Raili Hulkkosesta huokuikaan. Mä olin ihan myyty!! Silmälaseja testailtiin ja kuulkaa.. Jos optikko olis mulle esitelly sellaisia kehyksiä kuin tämä nainen..olisin saattanut käskeä optikon mennä näöntarkastukseen. Ihan huikeita värejä hää mulle tarjos. Ja mä vielä tykkäsinkin!!Nää mä valitsin ite  Huittisten näkökeskuksen valikoimista. Siellä on muuten ihan oikeesti palvelevia linssimyyjiä! Tykkään!


Näihin mä rakastuin!Jollakin tyypillä on pikkasen huono näkö. Oikein nenä kiinni peilissä et näkis miltä näyttää :))

 

Siis ei ollenkaan niin kauhiat kuin kuvasta vois päätellä.


Uskokaa pois. Nää mun täytyy saada. Näissä pokissa on kuulkaas yks jännä ominaisuus. ELI: voit vaihdattaa samat linssit toisen värisiin pokiin. Nois on sellaiset sivuklimpsut ettei muutako mielenmukaan vaan värin vaihtoon. (optikolla) Noi turkoosit oli upeat mutta liilat vielä upeammat. Harmi vaan ettei mulla ole nyt yhtään ylimääräistä massia laittaa mun näkökenttiini. (Docrates kutsuu ja ilmeisesti pitkä saikku ;(( ) Tarve olis kyllä surkea. Ikänäkö vai mikä se simmuja riivaa.. Tiiäkkö kun sängyssä surffailee puhelimella torissa ja sitten yrittää kurkata mitä seegali tekee telkussa niin ei erota enstennää yhtää mitää! Tovi täytyy oottaa et silmä löytää teeveen.
Raili tarjos mulle oikeesti rohkeita värejä. Sano vielä et älä kato hiusten väriä vaan ihon , kasvojen sävyä. En kertonu hälle et sytostaatit nostaa bilirubiinei ja siks oon välillä ihan ehtakeltanen :))


Kiviniitty oli järjestänyt meille iltapalaa...Jono oli varmaan kilometrin mittainen..


Mutta voittajan on helppo hymyillä..jo näinkin lähellä enkä tukehtunut jonossa kuolaani.


Kattauksesta napsein pikkuvinkkejä tulevia perhejuhlia silmällä pitäen.


Paikalla oli myöskin Kauneus Deea mut mä missasin sen pisteen. Eli jään sammakoksi vielä vuosiksi. Sekä Huittisten Satulinna
Heidän pisteessään hypistelin Iris Hantverkin suteja! Ihania!!
Olisin kaivannut Kiviniityltä omaa naisten pistettä. Missä olisin päässyt tutustumaan vaaleanpunaisiin kaluihin :))
Ai niin olihan siellä kuntopistekkin. Rasvaprosentin mittausta.. ohitan tämän...
Kunhan ehin käy lueskelemassa iltasanomista Ilmarin paska kuulumiset

13 kommenttia:

 1. Upea nainen tuo Raili Hulkkonen! Ollapa itse yhtä hemaiseva sitten tuon ikäisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Siis ihan huikea ja kuules:: Vielä MUKAVAKIN!!!

   Poista
 2. Hulkkoskallakin vissiin nykyään jo linssit pokissaan :)
  Joskus aikanaan ei ollut, tuumas että pokat on niin hyvä ilmeen ja kasvojen nostattaja, että kyllä niitä voi pitää vaikkei tarvitsiskaan ! No tottamooses!
  Hinnat sais vaan olla sellaisia että vois pitää "mielenmuutos"arsenaalin kotona koko ajan!

  VastaaPoista
 3. Näytit ainaki puolissa näistä kuvista ihan siskoltas! ;D

  VastaaPoista
 4. Juu Hulkkoska se siinä, maskeeraa Koivuniemen Paulaa uskollisesti. Luin myös joskus, että Raili pitää vain erilaisia kehyksiä silmillään ilman linssejä, no nyt en tiedä onko linssit myös kuviossa mukana;)

  VastaaPoista
 5. Noi sun poka-poseeraukset oli aivan parhaita! Itse hankin rillit joulukuussa ja koitin muka ottaa järkeviä kuvia lasi vaihtoehdoista - no eipä siitä mitään tullut. :D
  Mukavan näköinen tapahtuma teillä ollut! :)

  VastaaPoista
 6. Kommeet pokat! Ja varsinkin pokamalli! ❤ Kattaus on kyl kiva, tosta voikin ammentaa ideoita... :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava pokamalli ja hyviä valintoja!

  VastaaPoista
 8. On sulla ollut antoisa päivä. Mahtavaa! Ja upeita pokia. Meil meni omaisuus ja kaik mitä oli tarkotettu reissuun laittaa, ku käytiin lasit hakemassa murulle. Että ne maksaa! Mutta pakko mikä pakko, jos alkaa päätä särkee koko ajan ja silmii kiristää,eikä näe siigalin lisäks edes mitä kaupasta ostaa. :S

  VastaaPoista
 9. On varmasti ollut kivaa. Upeita kuvia ja upeat pokat.

  VastaaPoista
 10. Ois niin ihana päästä johkin tuollaiseen naisten humputtelu-tapahtumaan!! Uskomattoman mageet noi pokat sulle, go girl, tuo mahtavasti piristettä!!

  VastaaPoista
 11. Niin ja sitä piti vielä sanomani, että nappasin heti tuon patonkiteline idean, tosin en tiedä milloin ikinä tulen tarjoilemaan noin paljon barraa, mut joihinkin juhliin kenties.. =)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)