UA-39839136-1

lauantai 7. joulukuuta 2013

LUUKKU NO:7

Haluaisin esitellä teille aikas mukavan verkkokaupan. NORDIC COLLECTION. Siis aivan huippu kivoja joululahjoja!! Yritys on saanut alkunsa rakkaudesta lapsiin, sisustukseen ja käsillä tekemisen ilosta.Tuotteet syntyvät suomalaisten metsien keskellä ja luonto toimii heillä tärkeänä inspiroivana voimana.
Meille rantautui pari pikkuista elefanttia ja tietenkin pöllö. Nää oli vähän niinku MUN omia juttujani! Pahoin pelkään että joulun jälkeen pöllö on muuttanut uuteen kotiin. Meinaan se 25 v plikka saattaa omia pöllöni. Antoi sellaisen varoituksen nääs. Nyt pöllö asustaa vessassa!

 

Näitä löytyy turkoosinakin :)) Mulla menossa musta/valkoinen kausi myös kosmetiikassakin :)


Sitä kuvittelee että lasten leikki on vähentynyt. Meillä on vienyt leikkiaikaa  xboxi  , tietsikat , pleikkarit ja kännykät. Asiaa on syystä rajoitettu:: peliaika päivisin 2 tuntia ja tiistai sekä torstai on vallan pelikielto päiviä. Siksi ehkä leikille ilman sähköä on löytynyt aikaa...
Norsut ainakin saivat kovaa kyytiä.


Kalsarikostaja laitto elefantit vauhtiin.

 

Kattokaa ny kuinka kivoja päiväpeittojakin tuolla on!!

 
Suomessa syntyneet käsin painetut helistimet. Meitä voi maistaa, pureskella sekä heitellä - pesemällä tulemme taas puhtaiksi! Ilahdutamme iloisella kilinällä niin omassa käytössä kuin myös lahjana!
 
Ei muutakuin visa laulamaan..  Eikä parane unohtaa Facebook sivua!!

4 kommenttia:

  1. Ihan hauskoja - mihin sopii....tänne ei :)

    VastaaPoista
  2. Pöllö on ihana, kun se näyttää siltä, että on vähän pihalla :D. Ja norsu on oikee tähtisilmä.
    Hyväntuulisia juttuja mun mielestä, muttei silti vedä täysin vertoja kalsarikostajalle :)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)