Viimosessa pirkkalehes oli limetortun ohje ja koska olen ihan HULLAANTUNUT kondensoituun maitoon,oli sitä pakko kokeilla.
Ensin murskasin keksit ja sit voi mönjä sekaan :)
Samalla kun pohja paistui tein täytteen... Kananmunan keltuiasia ja lime kuorta...
Mehun puristus meni..einy ihan reisille mutta pöytäliinalle kuitenkin :)
JA SANOMPA VAAN ETTÄ SAIRAAN HYVÄÄ TÄYTETTÄ....
Tämän puuttuvan osan verran sai vieraat syödä ja LOPUT MINÄ!!
Sanompa vaan että ihan sikamakoisaa piirasta! pitänee täyttää kondensoidun maidon varastot!!
TÄSSÄ OHJE!!
Ainekset:
15 kpl Digestive-keksiä (täysjyvä)
tai puolet Digestiveä ja puolet tummaa suklaasafarikeksiä
125g voita
Täyte:
5 kananmunan keltuaista
1 tlk kondensoitua maitoa (n. 400g)
1dl vastapuristettua limen mehua
raastettua limen kuorta
Päälle koristeeksi kermavaahtoa ja limen viipaleita tai marenkikuorrutus
Valmistusohje:
Kuumenna uuni 175
-asteeseen. Murenna keksit esim. kaulimen avulla tai tehosekoittimella.
Sulata voi ja yhdstä keksinmurujen kanssa tasaisesti. Painele seos
irtopohjavuokaan (n. 24cm). Paista uunin keskiosassa n. 8 min. Sekoita
munankeltuaiset, kondensoitu maito, limen mehu ja kuoriraaste. Kaada
seos vuokaan ja paista vielä 15 min. Jäähdytä. Anna piirakan olla
jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Voit myös pakastaa sen mutta anna sen
olla huoneenlämmössä n. 20 min ennen tarjoilua. Pursota päälle
kermavaahtoa ja koristele limetin viipaleilla. Tai voit kuorruttaa sen
marengilla.
Terkuin herkkupeppu :))
Terkuin herkkupeppu :))
Nam, kuulostaapa herkullliselta ja helpolta. Kaikki missä on kondensoitua maitoa ei voi olla huonoa. :)
VastaaPoistaNiin totta..sitähän voisi makeen nälkään popsia kun nomparellit on jo syöty :)
PoistaVoe nami nami nam nam nam..varpilla ihan sata hyvää.
VastaaPoistaNo niin taatusti onkin.. Vyötäröltä sen sitten taas näkee :))
PoistaTaidampa kokeilla. Sait ylipuhuttua. Tosin tällähetkellä on bostonkakku uunissa, joten tämä kakun teko siirtyy loppuviikkoon.
VastaaPoistaOi voi! herkkua sekin! Mutta voin suositella tätä!!
PoistaAattelin heti skipata tän ohjeen ku luin ton maidon... eipä sillä että en muka siitä tykkäis vaan se keittoaika.
VastaaPoista- mutta mitä luinkaan. Sitä ei nyt keitetä tuntitolkulla! jee...
tätä pitää kokeilla!
Thanks!
Juu tähän ei tarvi keittää.. Tein kyllä Banofeeta ja keitin tölkkiä!! SIIS SAIRAAN HYVÄÄ SE OLI!! Kantsii kokeilla! Tölkin poreillessa..tein ruokaa , otin torkut soffal hain poijaan kotio...
Poistatota mä just aattelin, maidon keittoaikana vois tehdä vaikka mitä :D
PoistaMutta on se silti tosiaan Hyvääääää!
Siis mitä? Ei tarvi keitellä? Jee! Kokeiltava :D
VastaaPoistaMistä mä tähän hätään sitä maitoa....
Aikas monesta kaupasta saa jo nykyään ja juu ei tarvi keitellä!! Saa vaan POPSIA!!!
PoistaIhanan näköstä ja vissiin makustakin. Tätä kyl pitää testata.
VastaaPoista"Huoneenlämmössä 20 min ennen tarjoilua" - :D ...jos on enää mitään tarjottavaa. :D
VastaaPoistahih, niin paras tämä vatkaintennuolentakuva! :D
VastaaPoistamukavata viikkoa sinne! :)
Kiitos herkullisesta ohjeesta! Tätä pitää koittaa!
VastaaPoistaKiitos reseptistä, menee ehottomasti kokkeiluun! :)
VastaaPoistaNam, herrrrkullisen näköistä! :) Mun blogissa on kuules sulle haaste.
VastaaPoistaNaaaaam naaam nam nam... Pitikin jo testailla Heidin ohjetta, mutta pitänee ottaa tääkin muistiin!
VastaaPoistaKuola valluupi....näyttää niin pirskatin hyvältä :)
VastaaPoistaMainos meni jakeluun, uskon, että on herkkua :) Kondensoitu maito on minulle ihan outo tuote, täytyypä olla tarkkana seuraavalla kauppakäynnillä.
VastaaPoistaPitäisiköhän tuota kokeilla itsekin - kuulostaa ja näyttää niin herkulta...ja aikas helpolta ohjeelta:)
VastaaPoistaIloa viikonloppuusi♥
Moikka tänne :) Ensin pitää joku paikka tulla niin kipeeksi että joutuu rauhottumaan väkisin :D ja sitten huomaa sen olevankin huippu juttu koska kerkesin vihdoinkin sinunkin blogiisi tutustumaan vähän paremmin <3 Huippu mimmi oot kyllä vaikka käyt tosi vaikeita asioita läpi!! Lukijaksesikin sain itseni vihdoin, oli vähä säädöt kohillaan tuossa miun blogissa ;) Aina ei voi olla nörtti! Mutta oikein hyvää syksyn jatkoa ja tunnelmallisia iltoja kynttilän valossa! Palataan taas <3
VastaaPoistaHeip, tuota samaista torttua tehtiin toissaviikolla yksille synttäreille - ja hyväähän siitä vaan pakkas tulla -> kaikki meni, muruakaan ei jäänyt :)
VastaaPoistaHyvä ohje siis oli/on.
Näyttääpä huvalle! :) Eekä tuo nyt tunnu kovin epäterveellistäkkään olevan x)
VastaaPoistaTämä sai niin minut hyvälle tuulelle, erityisesti tuo maistelukuva :) Pitääpäs tehdä tuota kakkua!!! Lukijaksi klikattu!
VastaaPoistaTämä sai niin minut hyvälle tuulelle, erityisesti tuo maistelukuva :) Pitääpäs tehdä tuota kakkua!!! Lukijaksi klikattu!
VastaaPoistaTämän ohjeen minäkin otin Pirkkalehdestä talteen. Pitääpi siis testailla! :)
VastaaPoistaItse en limestä kauheasti perusta, mutta sait tämän kuulostamaan sen verran hyvältä, että kokeiluun menee täälläkin:)
VastaaPoistathanks a lot admin on your information and sorry permission share
VastaaPoistacara alami menyembuhkan hamil anggur,cara alami menyembuhkan benjolan di testis,obat kanker endometrium tanpa operasi,pengobatan alami tumor ganas di leher,cara menurunkan leukosit tinggi,obat penebalan dinding rahim herbal,obat penyakit jantung tachycardia,obat batuk rejan tradisional,obat kanker nasofaring tradisional,obat herbal hidrosefalus tanpa operasi,obat kanker payudara tanpa kemoterapi,obatpengapuran tulang leher herbal,obatkanker lidah tanpa kemoterapi,obat laringitis akut herbal,obat bells palsy herbal,obat asma bronkial herbal,obat penyakit mastitis tradisional,cara alami menyembuhkan aterosklerosis,obat perlemakan hati herbal,cara alami menyembuhkan pegal linu,obat syaraf kejepit,