UA-39839136-1

sunnuntai 4. elokuuta 2013

VANISH OXI JA TAHRAT OXI!


 Sain BUZZADORINA testattavakseni Vanish Oxi tuotteita ja nyt on heti kättelyssä sanottava etten 4 poijaan äitylinä pärjäisi olenkaan ilman!! Rakastan valkoista enkä pelkästään sisustuksessa vaan myöskin mukuloiden vaatteissa.
Tällä perus setillä lähdin taistoon!

Tässä paidassa on vuoskaudet ollut pieni häiritsevä tahra. Aikeissa on ollut sata kertaa viedä paita kirppikselle mut eihän toi suttu mihinkään ole lähtenyt! Nyt muistin hakea paidan autotallista ja laitoin oikein Geelit kehiin.

 Hassusti alkoi tahranpoistogeeli vaahdota. Ajattelin et ompas tyrnää tavaraa ja ihme ellei lähe!!


 Ja HAH! Nyt on paita valmis myytäväksi!!


Ja eikun lisää esimerkkejä!!JA lisää valkoisia paitoja!! JA VALKOISEMPIA!!


Tää on yks mun lempipaidoistani! JA vitsit mutta harmittaa tietty kun ei älytä putsata sitä pikku nassua JOHONKIN MUUHUN KUIN PAITAAN!!!! Mutta VANISH OXI pelastaa miun ja muksuin päivän :)))
Ei tartte tästä asiasta keuhkota :) Siis vaatteiden suttuisuudesta!
JA muuten YKS HUIPPU JUTTU ON ETTEI NÄÄ TUOKSU!!
 Bio luvilia ostin taas pitkästä aikaa ja kyllä niin on voimakas tuoksu et ihan päätä alkaa särkemään!
JA VIELÄ::
Vanish Oxy Action jauhe on hajusteeton, Joutsenmerkitty sekä Astma- ja allergialiiton suosittelema!! Siis kaikki jotka merkitsee pienten lasten vanhemmille ja vastuullisen kuluttajan ideologiaan!


 Tähän testaukseen kuului TAHRA TESTI!!
Näitä jokapäiväisiä tuotteita sotkin kangaspalaan ja jätin imeytymään reiluksi vuorokaudeksi. Pesin 40 asteen pesulla. JA laitoin Vanish Oxia vajaan mitallisen koneeseen jossa pyöri kaikkea muutakin valkoista ja vähän värillistäkin.


Ja lopputuloksena:: Siis kankaan palanen oli hukassa!!! Poikain kans ripustettiin pyykit pihalle kuivumaan ja sitten kun läksin hakee testilappua..NIIN EI MISSÄÄN!! Pyörittelin pesurumpua ja konttasin reitin kuivaustelineelle..EI MISSÄÄN!! Paitsi sitten vahingossa kurkkasin kukkia hiekkalaatikon takana ja SIELLÄ! HIEKKALAATIKOLLA!!?? WIÖRD!

Niin siis tulos:: Jäi huulipuna! Kaikki muu katosi aikas hyvin normipesussa! Eli mitäs voin tästä päätellä? JOs pestävä pyykki löytyy ;) voidaan todeta VANISH OXIn tehoavan jo alhaisissakin lämpötiloissa mikä on hyvä tarkan markan pyykkärille.. Säästyy sähköä ja aikaa! Entäs luonto sitten?Linkistä  VANISH JA SINÄ voit käydä tutustumassa hiilijalanjäljen pienentämiseen ja siihen mikä minuun teki vaikutuksen:: Puiden istuttaminen! Mukavaa että Vanish on ajatellut myös muutakin kuin rahan tekemistä :)) OLEN TYYTYVÄINEN!!


Liity BUZZADORIKSI ALLA OLEVALLA LINKILLÄ :))

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Bikke):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Bikke>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Bikke</a> 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Bikke  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Bikke  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi.

5 kommenttia:

 1. Mullakin jäi testikankaaseen huulipunat :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva postaus, nähdä oikeasti aineiden teho.
  Huulipunaa näköjään kannattaa vältellä jatkossa ;-)

  VastaaPoista
 3. Pitääkin joskus kokeilla tuota. Minun kokemukset rajoittuvat tuohon pinkkin purkin tahranpoistojauheeseen. Se ei toiminut meillä.

  VastaaPoista
 4. Luulenpa, että tässäkin huushollissa löytyisi tuolla aineelle käyttöä - on sen verran sekalainen porukka, että tahroja on vähän siellä sun täällä. Löytyisi muuten käyttöä noin kestävälle huulipunallekin - luulisi, että jos se pyykkäyksen kestää, niin kestäisi sitten huulissakin;) Jotta huulipunamerkkiä tässä utelen?

  VastaaPoista
 5. Kiitos näytteestä, jonka sulta sain testaukseen. Olen tykännyt ja on riittoisaa...

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)