UA-39839136-1

sunnuntai 18. elokuuta 2013

NIMESI.fi

Tää on mun blogi urani noloin postaus.
Otin yhteyttä NIMESI.FI koruputiikkiin. Ja RUINASIN itselleni BIKKE nimikorun. Nyt on käynyt niin että se on ihan totaalisesti hukassa!!!
Mä olen kompannut KAIKKI laatikot ja SIIRTÄNYT sänkyä ja käännellyt käsilaukkujen taskuja! MUTTA EI! EI OLE MISSÄÄN!! Eikä uni tule silmään koska tämä asia painaa mieltäni ja sydäntäni.
Olisin niin halunnut ylpeänä esitellä teille kuinka kaunis nimikoruni on.... Olen vääntänyt porua ja kummastellut aivolohkoni näännyksiin.. MÄ EN TAJUA MISSÄ SE VOI OLLA!!!??
Nyt mä olen pettänyt luottamuksen.
Olenkin päätynyt rosvoihin ,koska muutama muukin arvokoru on hukassa.
No jokatapauksessa täältä NIMIKORUN omalle rakkaalleen saa tilattua.
Mä tässä mietinkin kuinka tärkeä BIKKE-koru onkaan...olisinkohan voinut unohtaa sen kuvauskerralla sairaalaan?
Ei hemmetti!
Kuvitelkaa et tuossa lukee BIKKE ja kuvitelkaa siihen korun taakse paksu kaula tupla heltalla :)
Halusin just nimenomaan BIKKE-nimen koska tullessani tähän nykyiseen :) R-vikaiseen sukuuni, todettiin BIRGIT nimen olevan hankala ääntää jotenka minusta sitten vaan tuli BIKKE.
Eikä sellaista korua missään varastoissa ole jotenka se on ihan mua varten tehty!
Mä olen kompannut joulukoristeetkin läpi!
JA BIKKE kaulallani tunsin olevani just niin MINÄ! Kuka muu mua vois rakastaa niin paljon kuin minä itse?
(onhan niitä muitakin kun oikein aattelen)
Heillä on valikoimissaan  myöskin upeat MONOGRAMMI kaulakorut! 
sopivasti B kirjaimella :)
Tai tuollaisia AH NIIN INLOOV  RAKKAUS NIMIKORUT.
Vaikka mä olenkin tän koruasiani sössinyt voit kuitenkin huoletta hommata rakkaallesi oman nimikorun...
TAI hei! Miksei tuossa voisi lukea lasten nimet päällekkäin? Saisikohan niitä esim: 3 nimellä?
Miksei isänpäivä lahjaksi..isälle tai itelle :))

Mua hävettää nyt niiiin paljon ettette edes pysty kuvittelemaan. Jos ja kun sen koruni löydän kerron sen heti täällä! Ja maanantai aamusti soittelen sairaaloiden löytötavaratoimistot läpi!
Tää on nyt niin käsittämätöntä!!!

Mä meen nyt kattoon saanko unta? Vaivaa mieltä... niinku maksamaton auton vakuutusmaksu kun tietää jälkipolven sillä ajavan..


12 kommenttia:

 1. Mulla on proosallisempi ongelma just plussakortin kanssa. Elä huoli, elämää sekin vain. Mut kyllä mäkin sieltä haluaisin omalla lempparinimellä korun.

  Ystävällisin terveisin

  Se typykkä, kel oli sun nimikirjaimet toisin päin :)

  VastaaPoista
 2. No mut mää sit vasta nolo saisin olla! Puolet elämästäni menee tavaroiden etsimiseen ja kameran hukkumisen olen jo monesti joutunut blogissa myöntämään - ja sen löytymisen ilolla kertonut. Luulenpa että sunkin koru löytyy. Sitä vaan etsii aina samaa rataa, samat paikat yhä uudelleen. Joku toinen saattaisi löytää helpommin. Yleensä auttaa, kun miettii tekemisensä takaperin, missä oli ja mitä teki ja missä se "koru" silloin oli. Tottakai olet tämän jo tehnytkin, en sillä... Taskut? Käsilaukun vuorin taitteet? olisko tarttunut johonkin vaatteeseen riisuutuessasi? Tai huiviin? Pyykkikopassa - tai sitten jääkaapissa?

  VastaaPoista
 3. Löytyy se ja kun löytyy et voi kuin nauraa miten helpossa paikassa sittenkin oli. Näin vain käy joskus.

  VastaaPoista
 4. Minulta on myös hävinnyt kallis paksu keltakultainen IHANA ranneketju jo vuosia sitten. Olen aivan varma, että itse sen olen hävittänyt.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti löytyy ja todellakin kannattaa soitella sairaalaan olisiko se löytynyt sieltä, sillä itse olen työn puolesta nähnyt kuinka ihmiset kadottavat kaikenlaista arvokastakin, mutta vain harvoin niitä kysellään ja se tuntuu todella surulliselta ja varsinkin juuri korujen suhteen joilla saattaisi sitten olla tunnearvoa jos ei muuta, mutta hassuinta on, että sitten niitä "hanskoja" ym. pientä kysellään kyllä ja ne arvokkaimmat odottavat noutajaa...

  Mutta toivotaan kuitenkin, että löytyy!!

  VastaaPoista
 6. Voi harmituksien harmitus. Toivon kovasti, että se löytyy!

  VastaaPoista
 7. Pidän peukut pystyssä että se löytyy! :)
  Voi apua, eksyin noille sivuille ja apua, tahdon kanssa vaikka mitä nimikoruja tuolta, saisinkohan 5 v kihlalaislahjaks S <3 J, tarkoittaa meitä sekä lapsia myös kun nimet alkavat samoilla kirjaimilla, menis kaks kärpästä yhdellä iskulla :D

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)