UA-39839136-1

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

VAALEAN PUNAISTA VOL 2 KAUNIS COTO

Se on kuulkaas muijat niin että vaaleanpunainen juttu alkaa tulla kliimaksiinsa! Ja mun pussin nyörit menee tukkoon!!! Mutta SIIS AIVAN SIKA IHANAT KATTILAT!!!!!  KAUNIS COTO on tehnyt mun kodista taas niin paljon kauniimman! Törmäsin tuolla nettiputiikissa näihin kattiloihin ja siltä seisomalta ne piti kotiuttaa!!


Mä en ole vielä uskaltanut käyttää näitä! Ettei ne vaan naarmuunnu!
Joku voisi nyt aatella että mulla on jotenkin vinksahtanut suhde tavaraan.. keittiö sellaiseen ... ja saattaisin tarvita muutakin lääkitystä perus sairauteni lisäksi .. SOU VAT!!  Mä olen niin täpinöissäni näistä kaikista osteluistani nyt että oksat pois! 
 (ja manit )
 

No kattokaa ny! Tässä kun keittelis siskonmakkara soppaa saattaisi jopa mennä alas! Eli tähän rakoon on nyt kertoa pikku tarina... Olipa kauan , kauan (-90 ) sitten erittäin tarmokas kotiäiti joka päätti laajentaa lastensa ja omaansakkin YÄK!! makutottumus maailmaa. Kaupassa sattumoisin oli tarjouksella siskonmakkaraa. Ja siitä se ajatus sitten lähti!
Makkarat ostoskärryyn ja kotiin kuorimaan perunoita. Siskonmakkaran palottelu menikin tyystin metsään!! Mä sahasin ja yritin leikat ja vaikka mitä! Mut se velli ei pysyny suolessaan! Sitä mönjää oli kaikkialla! Mun oli pakko soittaa köksäkoulun käyneelle kamulleni et MILLAI KUKAAN VOI KEITTÄÄ SISKONMAKKARA SOPPAA!! Sain ohjeet:: Plumpsauta klimppi kiehuvaan soppaan. Ei sitä kuulukkaan leikata! Typerä makkara sanon mä. En syönyt. Haisi ihan kaameelle! Enkä ole sen koommin tehny. Tarkemmin kun aattelen en anna ihanan kattilani kärsiä tuollaista sotkua. Teen tässä vaan suklaa juttuja!
 
Ja hei! Aivan söötti vaaleanpunainen köyhän-naisen tuikkukippo tai mikä ny onkaan päätyy palasokereille!Tyhmyyksissäni tilasin vain yhden...
 

Ja pilkkumuki! Tässä on mukana vähän blinkblinkkiä..



Ja pompula huivi! Voi mua hömppää!


Ja tietenkin TUNNUSTA VÄRIÄ teemaan kuuluu:: Vaaleanpunainen naulakko!! Hui! Mihin joka paikkaan mä tänkin keksin tunkea :)) Ukko-kulta tykkää kun saa ruuvvailla vaimon ilosanomaa pitkin seiniä. Ettei vaan nostais mua jäähylle kun huomaa talousrahaston huvenneen...



No tää muki ei enää ole tuota edellä ylistettyä värikategoriaa vaan tämä muki otetaan käyttön silloin kun on hieman mystinen paisley-tunne päällänsä :)


Sitten jatkuu.. KEEP CALM AND CARRY ON teema! Sopii mulle nyt niinku nenä päähän! Aivan ihana lattemuki ja sitten vielä suurempikin tee kupiksi! Tosin nää on kuulemma varattu tyttären poiskotoomuuttokuormaan. Se hetki koittanee 1,5 vuoden päästä.. Siihen asti saan liisata näitä. KuulemmaKAUNIS COTO 
putiikissa näitä on erivärisillä teksteillä. Tää tais olla se harmaa. Ihan nappi valinta!




Ja sokerina pohjalla. Keittiöpyyhe. Sitten kun me isot :)) leikitään ?? viuhuttelen punaista.. SIIS MIHIN TÄÄ JUTTU NYT TAAS LÄHTI RÖNSYILEE??


Nyt en enää jaa ostovinkkejä! Paitsi ehkä ens viikolla...

11 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt <3 Me like :)
    Mukavaa päivänjatkoa sinulle.
    Haleja Erica

    VastaaPoista
  2. Juupa juu siis minäkin hypistelen kangaskaupassa ennemmin vaaleanpunaisia kankaita kuin muun sävysiä..on se vaaleanpunainen nätti ja niin on kattilatkin ja toiseksi en laita muutens minäkään suuhuni siskonmakkaroita vaikka olisi ainut ruoka, niin sitten olen nälissäni ja juon vettä.. :)

    VastaaPoista
  3. Voi ihanuus näitä sinun juttujasi....nauramastta ei voinut lukea tuota siskonmakkarakeiton keittämistäsi...:DD
    Suloiset kattilat. Nuissa pitää keitelle vaan lempiruokia.

    VastaaPoista
  4. Mä just katselin yks päivä että onpas Lillan kattilat perustylsätmustat....vaarallista näyttää mulle tommosia :D
    On ne söpöt....mä tadan klikata itseni tästä KOTOilemaan vaikken mitään tarvikaan....kai...

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo kattilat, eihän niissä vaan voi mitään tehdä :-)
    Minullakin vaaleanpunainen kausi menossa, joten osui ja upposi. Lompakko tosin on huutanut hoosiannaa jo pitkän aikaa, mutta kun näitä ihanuuksia ei voi vastustaa.

    VastaaPoista
  6. nam nam naaaaaaam. Siskonmakkarasoppa on ihan huippua. Meidän perheen ehdotonta lempparia. Lapsetkin kyselee sitä aika jaoin, jos ei äiti oo tajunnu kokkailla. Slurps :)

    VastaaPoista
  7. Jumantsukka ku hempeetä:) Mä niin tunnustan ton värin omakseni!! ja voi jee noi Keep Calm and carry on-kupit<3<3 Ihastuin ihan täysillä!! Oi miksi, miksi pitää keksiä kokoajan jotain uutta ihanaa??Oletkos huomannut muuten Pentikiltä uutuudet, monogrammi kupit aakkoskirjaimilla?????Siis hei mä haluun sen A-mukin:))))

    VastaaPoista
  8. Sitten ette oo saanukaan kunnon systisoppaa. Pitää olla maukasta keittojuureksineen. Liemi on hyvää ja kirkasta, kun sen osaa. Vähänniinkuin sianlihan voi tarjota herkullisen maustettuna ja mureana tai sitten jo hajukin etoo......että silleen. Koko perheen yksi lemppariarkiruoka!

    VastaaPoista
  9. Voi kääk miten ihanat kattilat!! Ja tuala pari postausta taakkepäin ne vatkulikulhot! huoh! Mää vaan huokaan ko ei vaan mahdu meille mitään enää minnekä! :)

    VastaaPoista
  10. Mun äitikin inhosi noita makkaroita. Ei koskaan ostanut niitä eikä tehnyt ikinä siskonmakkarasoppaa. En tullut koskaan kysyneeksi: Miks'ei?

    VastaaPoista
  11. Hello, I think yοur blоg might be hаving browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some oѵerlapping.

    I juѕt wanted to give you a quick heads up!

    Other then that, wondeгful blog!

    Here is my hоmepage ... site

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)